agatush
Moderatorka
@Ilis91 Ty też masz ta siłę kochana!!! Każda z nas dopada taki czas refleksji... A strach nam towarzyszy nieustannie.... Tak już jest z nami - mamami Aniołków. Ale uwierz że i na Ciebie przyjdzie czas.... Już niedługo i w małej oczekiwanym momencie :-)
Pozdrawiam Was wszystkie dziewczynki. Pisze trochę mniej ostatnio bo u mnie w sumie bez większych zmian.... Wczoraj miałam jakiś dziwny dzień, czułam niepokój i strasznie marzyłam że jeszcze 2 tyg. Do kolejnego USG ... Po prostu martwię się co z naszym Maleństwem :-* dziś jest lepiej trochę, ale i tak chciałabym żeby czas przyspieszył ;-)
@nafoczka jak u Ciebie - w końcu wszyscy się wykurowali? Zdrowi jesteście?
@kas90 jak Twoje objawy i samopoczucie?
@fondi spokojnie wszystko będzie dobrze, za chwilę będziesz tulila swój cud w ramionach :-) Ciężarówki jak się czujecie?
Miłego dnia Kochane!!!
Pozdrawiam Was wszystkie dziewczynki. Pisze trochę mniej ostatnio bo u mnie w sumie bez większych zmian.... Wczoraj miałam jakiś dziwny dzień, czułam niepokój i strasznie marzyłam że jeszcze 2 tyg. Do kolejnego USG ... Po prostu martwię się co z naszym Maleństwem :-* dziś jest lepiej trochę, ale i tak chciałabym żeby czas przyspieszył ;-)
@nafoczka jak u Ciebie - w końcu wszyscy się wykurowali? Zdrowi jesteście?
@kas90 jak Twoje objawy i samopoczucie?
@fondi spokojnie wszystko będzie dobrze, za chwilę będziesz tulila swój cud w ramionach :-) Ciężarówki jak się czujecie?
Miłego dnia Kochane!!!