reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Ilis91 Ty też masz ta siłę kochana!!! Każda z nas dopada taki czas refleksji... A strach nam towarzyszy nieustannie.... Tak już jest z nami - mamami Aniołków. Ale uwierz że i na Ciebie przyjdzie czas.... Już niedługo i w małej oczekiwanym momencie :-)

Pozdrawiam Was wszystkie dziewczynki. Pisze trochę mniej ostatnio bo u mnie w sumie bez większych zmian.... Wczoraj miałam jakiś dziwny dzień, czułam niepokój i strasznie marzyłam że jeszcze 2 tyg. Do kolejnego USG ... Po prostu martwię się co z naszym Maleństwem :-* dziś jest lepiej trochę, ale i tak chciałabym żeby czas przyspieszył ;-)

@nafoczka jak u Ciebie - w końcu wszyscy się wykurowali? Zdrowi jesteście?
@kas90 jak Twoje objawy i samopoczucie?
@fondi spokojnie wszystko będzie dobrze, za chwilę będziesz tulila swój cud w ramionach :-) Ciężarówki jak się czujecie?

Miłego dnia Kochane!!!

reklama
oczywiscie bylam na wizycie mala w 2 tyg przybrala 100gram wedlug mnie to malo wedlug lekarza moze byc zly pomiar wczenisej albo teraz ja sie juz martwie o nia a on ze tak wariuje ze napewno znia wszystko ok. Mialam miec cc wprzyslzym tyg ale narzie on ie widzi pospiechu bo nic sie nie dzieje jutro koncze 37tc. I boje sie o nia z kazdym dniem kazda chwila ta koncowka mnie dobija zwlaszcza ze acard odstawiony zostala tylko fraxi.

Obecnie wazy 2900 kurde wystarczy jej tyle niech wylazi.

Kas kiedy kolejna wizyta?
4.04 :)
Objawy mi doskwierają na szczęscie, ale obchodzi się na razie bez wymiotów. I przez @Porzeczka1234, M musial kupic sledzie (normalnie nie przełknę sledzia) :D Jestem szczesliwa

Ostatnia edycja:
@kas90 - jeśli chodzi o endokrynologa: euthyrox, wit. D3, selen,
Zapowiedział mi, że na pewno mam brać clexane... Co do ginekologa, jeden też już mi mówił o clexane, ale idę jeszcze po 20 kwietnia do innej specjalistki od niepowodzeń położniczych i zobaczymy, co ona powie... Jeszcze w przyszłym tygodniu wizyta z wynikami u hematologa...
Mam też do porobienia jeszcze w 3-5 dniu cyklu kolejne badania, typu prolaktyna, fsh, lh, testosteron, 17 OH Pcos, SHBG, itp., mąż ma zbadać nasienie, a potem chyba nas wyślą na kariotypy...

@susana - być może przypadek... nigdy nie wiadomo... a może coś w tym jest... nikt tego nie wie...

@asia669 - piękny brzusiolek!!!

@Kwiatuszekk23 - masakra, straszna ta historia... niemniej jednak to chyba też w dużej mierze zależy od psychiki tej matki i ojca... nie każdy da się tam omamić i opętać... trzeba mieć trochę oleju w głowie, a im widocznie jego zabrakło.
Nic dziwnego, że się wyprowadzili... sama mieszkam na wsi, choc już mocno zurbanizowanej, ale wiem jak ludzie potrafią gadać... Moim rodzicom ostatnio włamali się do domu (nie mieszkam z nimi) i była policja (dużo policji i techników) z psami itd szukać śladów, a ludzie na wsi gadali i doszło do mnie, że była policja i psy bo Tata zamordował moją Mamę... także... no comments.

@Ilis91 - ja mam to samo... jestem jeszcze na etapie diagnozowania, robienia badań, ale już dużo za mną i zostało niewiele do zrobienia... mam na głowie napisanie mgr, a potem starania, ale już ogarnia mnie strach przed próbami... Boję się cholernie! Ale jak widzę po sygnaturach, ile dziewczyny mają za sobą strat... a jednak się udaje to trochę to buduje, trochę bardzo..
Mam jednak podobnie jak @burczuś staram się nie rozpamiętywać, żyć tu i teraz i cieszyć się każdym dniem i każdą chwilą. I wierzę, że przyjdzie czas na dziecko... że w końcu się uda... no bo musi, prawda?

@fondie - 2900 wystarczy wystarczy!!! Ja ważyłam 2700 jak się urodziłam i do teraz... byłam zawsze cała i zdrowa :)

@agatush, poratujesz jakimis sposobami na mdlosci i zawroty glowy? Jestes na bieżąco i pewnie nie jednej rzeczy probowalas :D Zacznę od herbatki imbirowej

@kas90 na mnie niewiele działało niestty - oczywiście nie chcę Cię straszyć ;) Jeśli chodzi o zawroty głowy - u mnie tylko działało to, ze się położyłam na jakiś czas i to na plecach. Dużo pij Kasiu... zawrtoty naprawdę często biorą się z niedowodnienia. A wymioty.... przede wszystkim nie pozwól żebyś była głodna... przynajmniej coś małego zjedz :D na mnie dobrze działała też woda z cytryną - wrzucałam sobie świeży plasterek do szklanki i popijałam taka wodę. Moja lekarka jeszcze mi polecała wodę z żurawiną - ale nie próbowałam :*

Hej dziewczyny mam do was pytanie co stosujecie w ciazy na katar ?
I czy w 20tc ciazy mogą występować skurcze takie mocne wypchniecie i twardy brzuch że nie można na bok się przekręcić czy myślicie że to ruchy dziecka pomocy :-(

Ostatnia edycja:
reklama
@motylek1234 ja kupilam niedawno spray na katar *spam* i aromactiv sztyft do nosa. I mi pomoglo.
Motylku moze lepiej podejdz do lekarza albo pozniej na ip i sprawdz co to.

@kas90 nie dopuszczaj do tego zebys byla glodna. Ja sie ratowalam waflami ryzowymi bo tez mialam ochote caly czas jesc [emoji5]

Do góry