reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@kas90 @motylek1234 czuję sie w miarę ale chodzę do pracy i nie rozmyślam o moim cudzie
Ale oczywiście zrobiłam dzis bete i jest 2887 to dobry wynik w piąte byla 469?

Ktoś pytał o maline ja jutro jadę

@susana kochana i dziewczyny od tarczycy zrobiłam dziś tsh i wynik jest 2,37 a ft4 16 norma do 21 co z tym robić zwiększyć biorę eutyrox 50 nie mam narazie umowionej wizyty i pewnie nie szybko uda mi się umówić badanie robione bez tabletki
Porzeczka
Zwiększ dawkę o 25 co drugi dzień
Czyli dzień 50 dzień 75 .

reklama
Porzeczka co do tsh i ft4 to bede mogla sie wypowiedziec we wtorek dopiero, jutro badania ale endo dopiero 21.03.

@Czajak, mnie w krakowie też nikt nie chciał dac sterydów, dopiero pani endokrynolog napisała na zaleceniu encorton w ciazy i kazala sie na nia powołac, zeby wreszcie mi dali.

@kas90 i @Destino dzięki to mnie utwierdzilo w tym zeby nie zmieniać swojej ginki bo jest troszkę przeciwna ale powiedziała ze jak będę chciała to mi da. I fajne jest to ze w kazdym momencie mnie przyjmie odbiera zawsze tel. I odpisuje nawet na glupie smsy. Tak pomyślałam żeby zmienić bo troszkę mnie to zrazilo wolałabym żeby to lekarz podejmował decyzję no cóż wole się słuchać maliny. Bo w krakowie polecają Sache i opierają się na nim. Ona jak się dowiedziała ze nie poszłam do niego tylko do maliny to wyczułas ze ma z tym problem. Ale awaryjnie kogoś muszy mieć. Chyba ze znacie jeszcze kogoś godnego polecenia w krakowie

@Czajak, pani Sylwia Koryga - Wszolek. Mam nadzieje ze nie pomylilam. Mi proponowala nawet dr. P choc wizyte mialam juz umowiona. Na mnie zrobila wrazenie pozytywne. Sama z siebie encortonu nie daje, ale teraz mam wskazanie od endo i to w dawce conajmniej 20. Mila kobieta i blisko mnie przyjmuje. Wizyta 200. Bylam u pani do ktorej chodzisz mila wspaniala kobieta. Ale jak poronilam to nam tylko zyczyla powodzenia dlatego szukalam innego.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny byłam dziś u diabetolog zrobiłam mi hemoglobine glikowaną wynik 5.5 pani doktor powiedziała że dobrze. Uświadomiła mi że cukrzyca nie jest powodem poronień.

Ponawiam zapytanie!!!
Dziewczyny a mozecie polecic jakiegos wporzadku ginekologa z Warszawy (pròcz Jerzak) ???????

reklama
@Destino chyba źle cie zrozumialam ze ja polecasz czy się zrazilas?

@IIis91 doktor Żabińska fajna konkretna wsumie to ona mnie zdiagnozowała trafiłam do niej po drugim poronieniu i odrazu trafiła co mi jest. Wyslala mnie do Sachy ale w łodzi byl wczesniej termin i tak trafilam do Maliny poprostu sama nie wiem co robić bardzo ja lubię ma takie zawsze opuznienia a nigdy się nie spieszy i tak jak pisałam w nocy o północy zawsze na tel.

Do góry