reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@kas90 @motylek1234 czuję sie w miarę ale chodzę do pracy i nie rozmyślam o moim cudzie
Ale oczywiście zrobiłam dzis bete i jest 2887 to dobry wynik w piąte byla 469?

Ktoś pytał o maline ja jutro jadę

@susana kochana i dziewczyny od tarczycy zrobiłam dziś tsh i wynik jest 2,37 a ft4 16 norma do 21 co z tym robić zwiększyć biorę eutyrox 50 nie mam narazie umowionej wizyty i pewnie nie szybko uda mi się umówić badanie robione bez tabletki
Porzeczka
Zwiększ dawkę o 25 co drugi dzień
Czyli dzień 50 dzień 75 .

reklama
Porzeczka co do tsh i ft4 to bede mogla sie wypowiedziec we wtorek dopiero, jutro badania ale endo dopiero 21.03.

@Czajak, mnie w krakowie też nikt nie chciał dac sterydów, dopiero pani endokrynolog napisała na zaleceniu encorton w ciazy i kazala sie na nia powołac, zeby wreszcie mi dali.

@kas90 i @Destino dzięki to mnie utwierdzilo w tym zeby nie zmieniać swojej ginki bo jest troszkę przeciwna ale powiedziała ze jak będę chciała to mi da. I fajne jest to ze w kazdym momencie mnie przyjmie odbiera zawsze tel. I odpisuje nawet na glupie smsy. Tak pomyślałam żeby zmienić bo troszkę mnie to zrazilo wolałabym żeby to lekarz podejmował decyzję no cóż wole się słuchać maliny. Bo w krakowie polecają Sache i opierają się na nim. Ona jak się dowiedziała ze nie poszłam do niego tylko do maliny to wyczułas ze ma z tym problem. Ale awaryjnie kogoś muszy mieć. Chyba ze znacie jeszcze kogoś godnego polecenia w krakowie

@Czajak, pani Sylwia Koryga - Wszolek. Mam nadzieje ze nie pomylilam. Mi proponowala nawet dr. P choc wizyte mialam juz umowiona. Na mnie zrobila wrazenie pozytywne. Sama z siebie encortonu nie daje, ale teraz mam wskazanie od endo i to w dawce conajmniej 20. Mila kobieta i blisko mnie przyjmuje. Wizyta 200. Bylam u pani do ktorej chodzisz mila wspaniala kobieta. Ale jak poronilam to nam tylko zyczyla powodzenia dlatego szukalam innego.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny byłam dziś u diabetolog zrobiłam mi hemoglobine glikowaną wynik 5.5 pani doktor powiedziała że dobrze. Uświadomiła mi że cukrzyca nie jest powodem poronień.

Ponawiam zapytanie!!!
Dziewczyny a mozecie polecic jakiegos wporzadku ginekologa z Warszawy (pròcz Jerzak) ???????

reklama
@Destino chyba źle cie zrozumialam ze ja polecasz czy się zrazilas?

@IIis91 doktor Żabińska fajna konkretna wsumie to ona mnie zdiagnozowała trafiłam do niej po drugim poronieniu i odrazu trafiła co mi jest. Wyslala mnie do Sachy ale w łodzi byl wczesniej termin i tak trafilam do Maliny poprostu sama nie wiem co robić bardzo ja lubię ma takie zawsze opuznienia a nigdy się nie spieszy i tak jak pisałam w nocy o północy zawsze na tel.

Do góry