reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@kas90 @motylek1234 czuję sie w miarę ale chodzę do pracy i nie rozmyślam o moim cudzie
Ale oczywiście zrobiłam dzis bete i jest 2887 to dobry wynik w piąte byla 469?

Ktoś pytał o maline ja jutro jadę

@susana kochana i dziewczyny od tarczycy zrobiłam dziś tsh i wynik jest 2,37 a ft4 16 norma do 21 co z tym robić zwiększyć biorę eutyrox 50 nie mam narazie umowionej wizyty i pewnie nie szybko uda mi się umówić badanie robione bez tabletki

Ostatnia edycja:
reklama
Bardzo ładny przyrost :) pamiętaj, jeśli byś jeszcze badała, że teraz przyrost będzie już wolniejszy.
Może Malina ci powie co z euthyroxem?

@kas90 @motylek1234 czuję sie w miarę ale chodzę do pracy i nie rozmyślam o moim cudzie
Ale oczywiście zrobiłam dzis bete i jest 2887 to dobry wynik w piąte byla 469?

Ktoś pytał o maline ja jutro jadę

Sus kochana i dziewczyny od tarczycy zrobiłam dziś tsh i wynik jest 2,37 a ft4 16 norma do 21 co z tym robić zwiększyć biorę eutyrox 50 nie mam narazie umowionej wizyty i pewnie nie szybko uda mi się umówić badanie robione bez tabletki

Ja bym zwiększyła euthyrox na początek o 25 mg i sprawdziła po tygodniu poziom TSH .I prawidłowo robiłaś badanie bo robi się je bez tabletki .

@kas90 nie zrobię chyba więcej nie mam nerwów później na oczekiwanie strasznie mnie stresuje to oczekiwanie a ciśnieni e tez skacze. Boję się o kropusia
@Magda82... Dziękuję jutro wezmę większą dawkę i zapytam Maliny co robić bo nie chcę zaszkodzić bardziej boję się nie brać wiekszej dawki niż zostawić tak jak jest po dzisiejszym badaniu

@Porzeczka1234 u mnie TSH też tak skoczyło w ciąży i w efekcie Milewicz kazał mi zwiększyć euthyrox o 100 % .Przed ciążą brałam 50 mg a w ciąży do końca 100 mg.Badałam TSH co dwa tygodnie tak żeby mieć aktualny wynik na wizytę.

@kas90 nie zrobię chyba więcej nie mam nerwów później na oczekiwanie strasznie mnie stresuje to oczekiwanie a ciśnieni e tez skacze. Boję się o kropusia
@Magda82... Dziękuję jutro wezmę większą dawkę i zapytam Maliny co robić bo nie chcę zaszkodzić bardziej boję się nie brać wiekszej dawki niż zostawić tak jak jest po dzisiejszym badaniu

Porzeczka zapytaj Malinę o dawkowanie Euthyroxu on jest też endokrynologiem, mówił mi. Ja też będę jutro u niego, wchodzę jako awaryjna pacjentka z numerem 03 więc może się gdzieś tam miniemy na korytarzu.

@EvitaO ja jestem nr 02 ale na szczepienie też muszę iść także poczekam tam troszkę

@mickey* kochana miesiączka 10 luty po 13 dniach pecherzyka juz nie było byłam na usg dziś 20 dzień po owu z moich wyliczeń i obserwacji

reklama
Do góry