reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@nafoczka kochana jak zrobić taką zbiórkę poprosze w pracy tez jak to ugryźć cieszę się ze tobie też sie podoba moj pomysł
Beta dobra tak
Oj dziewczyny co ja bym bez was zrobiła i bez moich duszyczek
@Czajak też nazwałam Cie duszyczką a ty nie miałaś robić coś innego

reklama
@Destino Pamiętaj kochana, że nadzieja umiera ostatnia tak samo jak wiara ,która potrafi zdziałać cuda. Czasami musimy na coś lub na kogoś czekać trochę dłużej niż inni. Jednak bywa i tak, że Pan Bóg wybiera dla nas inną drogę okupioną bólem i cierpieniem trudną do zaakceptowania dla nas samych.
@EvitaO Ściskam Mocno.
@Porzeczka1234 Super Beta .
@Czajak Trzymam Kciuki za starania.
@kas90 Pozdrawiam
Kochane moje pomodliłam się za was wszystkie dzisiaj na drodze krzyżowej. Musi być dobrze.

@Porzeczka1234, piękna beta :)
Jesli chodzi o zbiórkę. To z całego serca chciałabym pomóc, ale ze wzgl moich przekonań nie mogę :( to jeden z nielicznych dylematów gdzie moje serce kłóci się z przekonaniami i jednak przegrywa.

Ostatnia edycja:
@Porzeczka1234 super beta [emoji3]
Tez jestem za zbiorka [emoji5]

Dzisiaj widzialam sie z kolezanka z pracy,ktora leczyl dok.P i miesiac temu urodzila coreczke. Jej walka trwala 3 lata,ale sie oplacala.

Destino kochana u mnie w Katowicach jest klinika gyncentrum koszt tego wszystkiego to 15500 przeczytaj sobie to duzo taniej macie w ogóle jakaś kasę jak ci pomóc myślę. Jakąś zbiórkę zrobić tylko nie wiem czy trzeba mieć jakieś zgody na to muszę pomyśleć

Ja tez jestem za!!
Piękna beta!!!! :) :*

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

hej dziewczyny ja mam cukrzycę wykryto przy drugim poronieniu. Zaczęłam się leczyć u diabetolog i tak brałam siofor 500 jedna na noc. Od stycznia do września 2016 roku. Diabetolog powiedziała, że jak będę się starać o dziecko to muszę odstawić i tak zrobiłam. W październiku zaszlam i gdy tylko sie dowiedziałam a było to w 5 tyg poszłam do diabetolog i dostałam insulinę polhumin N. Wszyscy lekarze twierdzą że te poronienia nie są przez cukrzycę ale to nie daje mi spokoju. Jak czytam wasze wiadomości to widzę że powinnam bać leki.

reklama
Do góry