@Destino wiesz ja myślę że zawsze dobro wraca wiec i do ciebie wróci nigdy nie jest za puzno. Trzymam kciuki tez bym chciała pomoc. Jesteś z krakowa to jeśli jesteś wierząca to polecam msze święte u św. Rity każdego 22 dnia miesiąca przychodzi się z różami Wiara czyni cuda znam z tamtąd kilka przypadków. Ściskam
reklama
magda1208
Fanka BB :)
Porzeczka1234
@kas90 kochana pewnie rozumiem Cię. Wiesz leżę , codzienne nadgodziny w pracy zwariować można a ja jeszcze w ciąży latam do łazienki i sprawdzam co się dzieje strresuje się bo to za długo siedzę a nie mogę zbytnio wstawać po pracuję z klientami masakra jakaś. W pracy chyba się nie domyślaja w rodzinie nikt nie wie. Na l4 nie chcę na razie iść bo zwariuje w domu a z drugiej strony boję się chodzić do pracy . I tak źle i tak nie dobrze
@magda1208 teraz ty i @Czajak ja czekam na was i codziennie odmawiam nowenne do św Rity i modlę i do Jana Pawła II za was wszystkie
@magda1208 teraz ty i @Czajak ja czekam na was i codziennie odmawiam nowenne do św Rity i modlę i do Jana Pawła II za was wszystkie
Ja w mojej trzeciej ciąży miałam betę taką: w dniu zrobienia testu pozytywnego rano poszlam do laboratoroum oddac krew bo niedowierzalam wynik był. HCG 352 , za 5 dni później 2557, 9 dni później 14010. A za kolejne 5 dni 22518. W dniu gdy dowiedziałam się że mojemu dziecku (aniołkowi ) przestało bic serce ginekolog kazał mi iść na betę wynik 30738 był to prawie 10 tydzień ciąży bez jednego dnia
No ja od dnia tego krwawienia juz nie poszłam do pracy , bo też się boję. Dużo muszę jezdzic w pracy autem (a te drogi to dziura na dziurze) i pracuję też z dzieciaczkami z autyzmem, co czasem wymaga mega siły fizycznej, gdy dziecko wpadnie w szał a trzeba trzymać zeby sobie ani mnie krzywdy nie zrobiło.
Porzeczka1234
Tusia znam to straciłam 2 córki teraz wierzę ze będzie dobrze zresztą zawsze wierzę a życie zweryfikuje
@Porzeczka1234 ja też wierzę modlę się jestem wierząca. Dlatego teraz lecze się w Łodzi i mam ogromną nadzieję że te szczepienia pomogą. I że to był główny problem naszych niepowodzeń z mężem.
@czarna_mala a ty jak się czujesz po szczepieniach?
Dziewczyny wiem że jedne tu z was są wierzące a inne nie ale czasem warto jest zaufać Bogu. To uspokajało mnie w mojej trzeciej a zarazem leżącej ciąży Link do: Modlitwy kobiety w stanie błogosławionym
reklama
Modlitwa matki za dziecko w jej łonie:
Wszechmogący Boże, Ty który jesteś Stworzycielem wszystkiego,
Ty który wypełniasz Swoją obecnością cud nowego stworzenia,
proszę Cię za poczęte dziecko, które noszę w swoim łonie.
Daj mi potrzebne siły, aby nosząc życie w sobie, już teraz otoczyłam
je miłością, której Ty jesteś zawsze pierwszym dawcą.
Proszę Cię Panie za to nienarodzone dziecko (..imię….), abyś był Jego najwierniejszym opiekunem i czuwał nad każdym jego dniem życia.
Obdarz je swoją miłością, zdrowiem i wszystkim tym co Twoja święta wola dopuści, ponieważ na Twój obraz i podobieństwo zostało powołane do istnienia.
Daj także ojcu tego dziecka radykalizm serca i ducha, aby idąc za przykładem św Józefa był prawdziwą podporą dla tych dwojga ludzi, którym został dany jako ich opiekun i strażnik. Przez Chrystusa Pana naszego. Amen
Wszechmogący Boże, Ty który jesteś Stworzycielem wszystkiego,
Ty który wypełniasz Swoją obecnością cud nowego stworzenia,
proszę Cię za poczęte dziecko, które noszę w swoim łonie.
Daj mi potrzebne siły, aby nosząc życie w sobie, już teraz otoczyłam
je miłością, której Ty jesteś zawsze pierwszym dawcą.
Proszę Cię Panie za to nienarodzone dziecko (..imię….), abyś był Jego najwierniejszym opiekunem i czuwał nad każdym jego dniem życia.
Obdarz je swoją miłością, zdrowiem i wszystkim tym co Twoja święta wola dopuści, ponieważ na Twój obraz i podobieństwo zostało powołane do istnienia.
Daj także ojcu tego dziecka radykalizm serca i ducha, aby idąc za przykładem św Józefa był prawdziwą podporą dla tych dwojga ludzi, którym został dany jako ich opiekun i strażnik. Przez Chrystusa Pana naszego. Amen
Podziel się: