reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Helow, a co tu taka cisza? Czas ożywić towarzystwo :).zatem...

Przedstawiam wam dzidzie naszej @Gabiś
"Moje serduszko duże już jest, ma 1680g, termin już na 4 maja zamiast 16tego,w dodatku doktor nas zakrecil że to MAŁY...ja nadal wierzę w dziewczynkę"
received_10208599760259196.jpeg

Kocham takie chwile
k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,mpmulck13lb_DF_orig.gif

Załączniki

• received_10208599760259196.jpeg
    received_10208599760259196.jpeg
    65,2 KB · Wyświetleń: 751
  • k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,mpmulck13lb_DF_orig.gif
    k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,mpmulck13lb_DF_orig.gif
    402,5 KB · Wyświetleń: 118
@Gabiś ! !!!! Nie oslabiaj mnie. Ja mam wszystko dla dziewczynki:hmm: Zobaczył chłopca ten gin co wcześniej mówił ze dziewczynka?? Na ilu wizytach wczesniej słyszałaś ze to dziewczynka??

reklama
@Gabiś ! !!!! Nie oslabiaj mnie. Ja mam wszystko dla dziewczynki:hmm: Zobaczył chłopca ten gin co wcześniej mówił ze dziewczynka?? Na ilu wizytach wczesniej słyszałaś ze to dziewczynka??
Ja też mam wszystko dla dziewczynki, tzn.ciuszki, same różowe po Oliwce, w piątek przed wizytą byłam na zakupach z mamą i nie mogłam się oprzeć szarym spiszkom z body a mama do mnie: "mówiłam już dawno że to chłopiec"....
Generalnie mój gin od 11tc mówi o córce, Bednarek na usg serduszka też powiedział że dziewczynka.
Wczoraj na badaniu gin jak zawsze pyta, czy znamy płeć, my mówimy że tak a on milczy i mam wrażenie że pokazuje jajeczka z pisiakiem, ja bynajmniej tak widziałam...potem po badaniu omawiamy różne rzeczy, m.in.poród i on do nas mówi: "mały dużo przybrał, jest pulpet, ale to jeszcze się mieści w granicach normy"....i mój mąż na to: "to jednak chlopak będzie?"...lekarz powaga a ja mówię w zartach, że " doktor specjalnie Ci wmawia że dziewczynka, żebyś na porodowce zemdlał jak zobaczysz ptaszka"....a gin znów cisza i jak gdyby nigdy nic wypisuje receptę...
Nie zaprzeczył i generalnie jak szliśmy do auta to mój mąż zaczął to rozkminiać i mówi, że już skolowany jest...
Zobaczymy 30 marca, tym razem poproszę o potwierdzenie na zdjęciu usg płci. Ja nadal wierzę w dziewczynkę i tak też mówię do brzuszka.
A jeszcze podsumowując to malutka cały czas główką w dół a szyjka wg gina ładna 43mm.
Buziaki Kochane

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry