reklama
Helow, a co tu taka cisza? Czas ożywić towarzystwo .zatem...
Przedstawiam wam dzidzie naszej @Gabiś
"Moje serduszko duże już jest, ma 1680g, termin już na 4 maja zamiast 16tego,w dodatku doktor nas zakrecil że to MAŁY...ja nadal wierzę w dziewczynkę"
Kocham takie chwile
Przedstawiam wam dzidzie naszej @Gabiś
"Moje serduszko duże już jest, ma 1680g, termin już na 4 maja zamiast 16tego,w dodatku doktor nas zakrecil że to MAŁY...ja nadal wierzę w dziewczynkę"
Kocham takie chwile
Załączniki
marzycielka81
Fanka BB :)
Slicznosci.
Mam pytanie kiedy dostalyscie okres po histeroskopii. Dzis 24 dc i zaczelo sie krwawienie. Zabieg byl 24.02. Zastanawiam sie czy to okres czy komplikacje
Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
Mam pytanie kiedy dostalyscie okres po histeroskopii. Dzis 24 dc i zaczelo sie krwawienie. Zabieg byl 24.02. Zastanawiam sie czy to okres czy komplikacje
Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Ja też mam wszystko dla dziewczynki, tzn.ciuszki, same różowe po Oliwce, w piątek przed wizytą byłam na zakupach z mamą i nie mogłam się oprzeć szarym spiszkom z body a mama do mnie: "mówiłam już dawno że to chłopiec"....@Gabiś ! !!!! Nie oslabiaj mnie. Ja mam wszystko dla dziewczynki Zobaczył chłopca ten gin co wcześniej mówił ze dziewczynka?? Na ilu wizytach wczesniej słyszałaś ze to dziewczynka??
Generalnie mój gin od 11tc mówi o córce, Bednarek na usg serduszka też powiedział że dziewczynka.
Wczoraj na badaniu gin jak zawsze pyta, czy znamy płeć, my mówimy że tak a on milczy i mam wrażenie że pokazuje jajeczka z pisiakiem, ja bynajmniej tak widziałam...potem po badaniu omawiamy różne rzeczy, m.in.poród i on do nas mówi: "mały dużo przybrał, jest pulpet, ale to jeszcze się mieści w granicach normy"....i mój mąż na to: "to jednak chlopak będzie?"...lekarz powaga a ja mówię w zartach, że " doktor specjalnie Ci wmawia że dziewczynka, żebyś na porodowce zemdlał jak zobaczysz ptaszka"....a gin znów cisza i jak gdyby nigdy nic wypisuje receptę...
Nie zaprzeczył i generalnie jak szliśmy do auta to mój mąż zaczął to rozkminiać i mówi, że już skolowany jest...
Zobaczymy 30 marca, tym razem poproszę o potwierdzenie na zdjęciu usg płci. Ja nadal wierzę w dziewczynkę i tak też mówię do brzuszka.
A jeszcze podsumowując to malutka cały czas główką w dół a szyjka wg gina ładna 43mm.
Buziaki Kochane
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: