reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Burczus to za Ciebie potrzymam kciuki w tym cyklu ;-)
@bertha jak Twój cykl?? Testowalas? @Porzeczka1234 a Ty kiedy testujesz? Ja po tamtym białym teście odpuscilam. Nie czujęsie ciążowa , testy nie wychodzą nawet z minimalną kreską więc dupa z sofy i w biegi. Pogoda dopisuje, buźka mimo bieli testa nadal cieszy więc chwytam dzień i wracam do żywych bo od roku tkwię jakimś kokonie.

Burczus to za Ciebie potrzymam kciuki w tym cyklu ;-)
@bertha jak Twój cykl?? Testowalas? @Porzeczka1234 a Ty kiedy testujesz? Ja po tamtym białym teście odpuscilam. Nie czujęsie ciążowa , testy nie wychodzą nawet z minimalną kreską więc dupa z sofy i w biegi. Pogoda dopisuje, buźka mimo bieli testa nadal cieszy więc chwytam dzień i wracam do żywych bo od roku tkwię jakimś kokonie.

Kochana, u mnie dopiero 8dpo dzisiaj. Jutro moze siknę bo idziemy na badania nasienia i zostawimy tam prawie 1000zl wiec jakby jakimś cudem pojawił sie cien to przelozymy badania..
Ale wątpię. Oczywiście niby nadzieje mam ogromna ze sie tym razem uda, ale chyba nie jestem aż taka szczęściara.
Trzymam za ciebie mimo wszystko kciuki zeby @ o tobie zapomniała na wiele miesięcy!

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

Witam sie z Wami Dziewczęta[emoji3]
Od kilku dni probuje sie wlaczyc a nie wiem co napisac. Dzieci rosna, brzuszkow przybywa, za chwile porody. Ciesze sie z Wami i smuce.
Szczegolnie gratuluje Ci @Sus.
Przykro mi @bertha i @bea. Wiem co znaczy starac sie i ciagle widziec biel. Wiem ze u mnie to w duzej mierze zasluga endomendy.
@FoCzUsiA, @madzik82 dziekuje za pamiec
@porzeczka, @Czajak kibicuje Wam by szczepienia zakonczyly sie malymi cudami.
Wszystkie brzuchatki ucalujcie brzuszka od ciotki klotki, a mamusie niech ucaluja swoje niesforne cudenka

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Destino wywołałam cie myślami od wczoraj zastanawiałam się co u ciebie. U nas napięty czas prób z cyklem coś chyba nie tak więc na ten miesiąc nie ma co liczyć taka presja. Mam nadzieje ze juz niedługo ty nam się pochwalić brzuszkiem trzymam mocno kciuki i wspieram:))))

@bea nie mialam, bo u mnie na wiezadlach i ciezko to ruszyc. Podobnie w zatoce douglasa. Mialam leczenie ktore duzo dalo. Nie mialam jeszcze droznosci i chyba szybko miec nie bede.

@Czajak chyba najtrudniej zajsc jak sie bardzo chce. Trzymam kciuki za wszystkie starajace.

Czytam... slucham... niestety nawet metyli brac nie moge bo po kilku dniach pada mi watroba. Potrzebuje prawdziwego cudu

@Czajak, a co się dzieje z cyklem? Jak masz czas, to zacznij chodzic na basen, trochę się rozluznisz, mnie pomogło:)
@Destino, chciałabym żeby Ci się ułożyło.

Jestem na wątku listopadowe mamy, chyba z połowa nas tam jest po stracie. Coraz bardziej widzę jak problem poronień się nasila. A może to kwestia tego, że teraz szybciej się wie o ciąży, nie wiem.

reklama
@kas nasila sie. Jak moja siostra byla w ciazy prawie 10 lat temu i w 3 mcu zaczelo jej sie odklejac lozysko to lekarze w szpitalu problem z donoszeniem traktowali jako cos normalnego. A przeciez to normalne nie jest

Do góry