reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Susana gratuluje zdrowej córci. Spokojnej ciazy. Kciuki nadal zaciskam
Barczus ja podawalam sobie sama w domu intralipid.

Napisane na SM-T110 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@DorciaMamaOlka ja ostatnio robiłam ANA w Poznaniu w labolatorium przyszpitalnym (szpital na lutyckiej), płaciłam za to jakies 40zl, zrobili z marszu bo to badanie z krwi, ale czekałam 1,5 tyg na wyniki. Sa tez dostepne badania ANA 2 i 3, ale ja ich nie robiłam. ANA tez mi nikt nie zlecił z lekarzy... zrobiłam z własnej woli i zonk bo akurat wyszło mi dodatnie :/

@marzycielka ... mi tez, ale nic nie poradze ... :( przynajmniej wiem, ze Synuś nad nami czuwa... wiem, ze to był chłopiec a nie tak jak przy pierwszej stracie. Trzeba zyc dalej i walczyć o marzenia... :)

---
27 lat, 2x poronienie w 12tc. Dwa aniołki (*)(*) [emoji22] w trakcie diagnozowania przyczyn...
Choruje na: autoimmunologiczne zapalenie tarczycy, niedoczynność.

@kas90 to i tak ze zęby :D mój ciągle myl nogi i zmieniał skarpetki :D

PS brakuje mi w ocenach "buziaczka"
O na przykład @czarna_mala by dostała :*
00127.gif

@salsa 83 masz już wynik MLR
@EvitaO a ty zaczełaś już starania.
trzymam kcikuki za testujące @magda1208 ,@Porzeczka1234, @Czajak ,@bea25ta
@kas90 i @susana spokojnej ciąży

Tak my się już staramy - a teraz to czekamy, 8go mam termin@ i będę testować, nie mam za bardzo nadziei ale kto wie co się wydarzy. Dziś moja koleżanka odebrała pozytywną betę, też pacjentka Maliny. Mega się cieszę i bardzo jej kibicuje! Może do mnie się też los uśmiechnie..

reklama
Do góry