reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Kas, również życzę tego Tobie i dziewczynom!
Sus, ja Cię bardzo dobrze rozumiem. Po takich przejściach wszystko wydaje się być niepokojące, lekki ból brzucha, pół godziny zmniejszonej aktywności maluszka, każdy zły wynik w laboratorium, dosłownie wszystko. Dlatego mam nadzieję, że żadna z nas już nigdy nie będzie tych tagedii przeżywać. Trzymam mocno kciuki, aby te kolejne 6 miesięcy zleciało Ci w nudzie i braku zmartwień :-)

reklama
received_256083044838945.jpeg

Załączniki

• received_256083044838945.jpeg
    received_256083044838945.jpeg
    20,4 KB · Wyświetleń: 159
@mała79 czekam cały czas na wynik allo-mlr, miałam robione we wtorek 21.02, więc może w przyszłym tygodniu już będą, dam znać. A co u Ciebie, na jakim jesteś etapie?

Dziewczyny, czy któraś ma połączenie allo-mlr 0 i genotypu KIR AA i się udało? Zaczynam wątpić w sens kolejnego in vitro, o szansach na naturalną ciążę już nie wspomnę...gorszy dzień...:(

@mała79 czekam cały czas na wynik allo-mlr, miałam robione we wtorek 21.02, więc może w przyszłym tygodniu już będą, dam znać. A co u Ciebie, na jakim jesteś etapie?

Dziewczyny, czy któraś ma połączenie allo-mlr 0 i genotypu KIR AA i się udało? Zaczynam wątpić w sens kolejnego in vitro, o szansach na naturalną ciążę już nie wspomnę...gorszy dzień...:(
wkońcu ktoś wspomniał o genotypie kir:)
salsa a orientujesz się co to za badanie te kiry ???o czym ono mówi???

reklama
wkońcu ktoś wspomniał o genotypie kir:)
salsa a orientujesz się co to za badanie te kiry ???o czym ono mówi???
kir-y to są receptory komórek nk, mi wyszedł genotyp kir AA, co oznacza hamowanie zgnieżdzania, ja przy ostatnim in vitro brałam na to lec accofil, udało się zajść, ale strata w 10 tygodniu...znalazłam taki artykuł o wpływie kir-ów na endometriozę, zatrzymanie ciąży, oraz niepowodzenia implantacji przy in vitro, ale ze względu na specyficzny naukowy język dość ciężki, jak chcesz mogę ci podesłać na maila.

Do góry