reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Kas, również życzę tego Tobie i dziewczynom!
Sus, ja Cię bardzo dobrze rozumiem. Po takich przejściach wszystko wydaje się być niepokojące, lekki ból brzucha, pół godziny zmniejszonej aktywności maluszka, każdy zły wynik w laboratorium, dosłownie wszystko. Dlatego mam nadzieję, że żadna z nas już nigdy nie będzie tych tagedii przeżywać. Trzymam mocno kciuki, aby te kolejne 6 miesięcy zleciało Ci w nudzie i braku zmartwień :-)

reklama
received_256083044838945.jpeg

Załączniki

• received_256083044838945.jpeg
    received_256083044838945.jpeg
    20,4 KB · Wyświetleń: 167
@mała79 czekam cały czas na wynik allo-mlr, miałam robione we wtorek 21.02, więc może w przyszłym tygodniu już będą, dam znać. A co u Ciebie, na jakim jesteś etapie?

Dziewczyny, czy któraś ma połączenie allo-mlr 0 i genotypu KIR AA i się udało? Zaczynam wątpić w sens kolejnego in vitro, o szansach na naturalną ciążę już nie wspomnę...gorszy dzień...:(

@mała79 czekam cały czas na wynik allo-mlr, miałam robione we wtorek 21.02, więc może w przyszłym tygodniu już będą, dam znać. A co u Ciebie, na jakim jesteś etapie?

Dziewczyny, czy któraś ma połączenie allo-mlr 0 i genotypu KIR AA i się udało? Zaczynam wątpić w sens kolejnego in vitro, o szansach na naturalną ciążę już nie wspomnę...gorszy dzień...:(
wkońcu ktoś wspomniał o genotypie kir:)
salsa a orientujesz się co to za badanie te kiry ???o czym ono mówi???

reklama
wkońcu ktoś wspomniał o genotypie kir:)
salsa a orientujesz się co to za badanie te kiry ???o czym ono mówi???
kir-y to są receptory komórek nk, mi wyszedł genotyp kir AA, co oznacza hamowanie zgnieżdzania, ja przy ostatnim in vitro brałam na to lec accofil, udało się zajść, ale strata w 10 tygodniu...znalazłam taki artykuł o wpływie kir-ów na endometriozę, zatrzymanie ciąży, oraz niepowodzenia implantacji przy in vitro, ale ze względu na specyficzny naukowy język dość ciężki, jak chcesz mogę ci podesłać na maila.

Do góry