reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Dziewczyny
Dziękuję wszystkim za gratulacje .
Wszystkim razem i każdej z osobna
Jestem tak strasznie zmęczona psychicznie ......
Wiadomo... po ostaniej tragedii która mnie spotkała strasznie trudno było.mi pozytywnie myśleć ....tak do końca wierzyć że teraz będzie dobrze
Dlatego na to usg geneyczne pojechałam do najlepszego specjalisty w Polsce albo jednego z najlepszych ..( żeby innych nie urazić )
Bardzo polecam wizytę u pana Dudarewicza w Łodzi
Jest bardzo kompetentny , miły
i jestem w szoku jakie rzeczy oglądał i mierzył u mojego maluszka
Nawet struny głosowe dzidzi mi pokazał .Wszystko powoli , szczegółowo chociaż było godzinę opóżnienia.
Śmiał sie jak ja ryczałam że prawdopodobnie jest dziewczynka .
I zakładał sie z nami ,bo był ze mną mąż ,o 1000 zł czy to sie potwierdzi .
Opis badania mam na cała kartkę A 4
Mimo że wczoraj dobre wieści spynęły na mnie jak balsam na duszę i strasznie uspokoiły to i tak nie spałam z wrażenia całą noc i dzisiaj jestem dętka ......boli mnie głowa ale jestem najszczęśliwsza na świecie .
Przesyłam dobre fluidy staraczkom ,
mamom , i brzuchatkom
Całusy

Ostatnia edycja:
@susana, twoja historia daje mi dużą nadzieję, że u mnie tym razem też będzie dobrze, ze bedzie w koncu serduszko (chociaz pewnie na 2 wizycie dopiero), ze dzieciątko będzie zdrowe <3
Teraz ciesz się ciążą:* p.s. na jakich lekach jestes? Z tego co pamiętam encorton masz 10? Mnie moja ilosc lekow trochę przeraża.

@nafoczka, lepiej ze zdrowiem?:*

@susana, twoja historia daje mi dużą nadzieję, że u mnie tym razem też będzie dobrze, ze bedzie w koncu serduszko (chociaz pewnie na 2 wizycie dopiero), ze dzieciątko będzie zdrowe <3
Teraz ciesz się ciążą:* p.s. na jakich lekach jestes? Z tego co pamiętam encorton masz 10? Mnie moja ilosc lekow trochę przeraża.
Ja brałam encorton 15 mg .
Teraz jest już 13 tygodni i zeszłam do 2,5 mg .
Mam jeszcze neoparin 80.(heparyna )
Acard , magne b 6. 3 × 1
Wlewy z intralipidu

@susana bardzo Ci dziękuję za wyczerpujące informacje:)
Ja znalazłam w aptece we Wrocławiu. Także czeka mnie wyprawa,ale wykorzystam to i zrobię córce frajdę i pojedziemy pociągiem:)
Mam nadzieję,że znajdę kogoś, kto mi to poda bez problemu.
A miałaś zlecenie od lekarza? Bo ja mam,ale na mailu.

dzień dobry :*
to i my zgłaszamy się z pozytywnymi wieściami. Byłam na usg połówkowym i Synek ma się dobrze, doktor stwierdził, że uchybień żadnych nie ma i rozwija się prawidłowo. Mój mały, wielki człowiek ma 15 cm od pupki do czubka głowy, więc razem z nóżkami ok 22 cm i 400 g.
Jesteśmy w 21 tc i liczymy, że razem dotrwamy do pięknego końca :*
Za wszystkie staraczki trzymam kciuki i pomimo, że nie piszę to czytam i czekam na nowe wieści z pola walki ;)
Brzuchatki Wam to spokoju i radości z ciąży życzę :*
a Mamusiom cierpliwości :*
P.S. w załączniku fota bomby :D w negliżu, więc bez facjaty

Załączniki

• 21 tc.png
    21 tc.png
    284,5 KB · Wyświetleń: 97
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry