reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Mnie bolała głowa, to efekt uboczny głodówki. Na szczęście u mnie rano się pojawiała na czczo i o 15 do domu tak że 3h po wyburzeniu.

Hmm @marzycielka81 może ty miałaś laparoskopie jak miałaś środki przeczyszczające ?
Dzol nie martw się że musisz podpisać łyżeczkowanie taka procedura żeby w razie wu nie powtarzać zabiegu. Ja też to podpisywała bo nie byłam pewna co to ale potem mojemu dr mówiłam że żadnego łyżeczkowania bo ja chcę się zaraz starać No i staram się już rok hehehe.

reklama
Dziewczyny ktore sa w ciąży i te co były,mam do Was pytanie,jak wiecie jestem w 21 tygodniu ciazy,i dzisaj przezylam w samochodzie atak braku tchu,nie moglam oddychac,czulam ze sie duszę,zaczelam dostawac paniki i myslalam ze zemdleje,niestety samo nie przeszło,w domu dalej byli zle,wiec zazylam chydroksyzyne i przeszło,wieczorem jest to samo,pewnie panikuje,ale moze spotkalyscie sie z czyms takim,a oprocz tego brzuszek mały,przytylam nie dużo,a teraz do @motylka powiem Ci ze nie masz co sie martwić,a zwlaszcza dlatego ze bedziesz w sxpitalu pod opieka lelarza,ja w 1 ciazy mialam silna anemie,i dostalam zelazo w zastrzykach,na ktore przyjezdzalam do przychodni,ale musial byc lekarz,i ktoregos dnia wstalam rano i nie moglam chodzic,ustac na nogach,bylo mi slabo,to byl ten wstrzas,musialam odrazu odstawic,a Ty idzirsz do szpitala wiec bez obaw :-). Pozdrowienia dla wszystkich :-)

Ja tez idę na histero w połowie marca. W którym dniu cyklu wy miałyście?

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

Najlepiej zaraz po @ a na pewno przed owu :) to kciukamy :)

Na razie kciukami w zeby @ nie przyszła ;) chociaz z ta moja czarna plama w macicy to wątpię zeby zarodek miał sie gdzie zagnieździć..
btw. Moj gin twierdzi ze moze to jakis zgromadzony płyn w macicy.. No ale na pewno to nie wiadomo.

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

Kurcze a ja powinnam @ dostac 14.03 ( jesli w terminie przyjdzie) a histero mam 28.03 czyli w 15 dc , wiec w owu jak w morde strzelil [emoji33] mozna tak?

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Można ale nie można współżyć dla ppewności że nie zaszlas.

@bertha to ten lekarz co napisał spoko pojaw się powiedział że to jakiś płyn?

Bentula radze poszukaj w innym wątku. Tak od siebie napiszę że powinnaś iść o poradę do lekarza bo nie jest normalny taki atak strachu e ciąży. Kiedy masz zamiar się nią cieszyć??

Ostatnia edycja:
@bentula, kochanie. Moja mama tak miala (nie w ciazy), nie mogla oddychac w aucie, akurat klócila się z tatą i z nerwow oddechu nie mogla zlapac, jakby się dusiła i tata ją prosto na ip zawiozl. Pomoglo wtedy chyba poklepywanie po twarzy, aż się jakby ocknęla z amoku.

Wiadomosc ku uciesze Beatki, Foczki i Czarnej:p odkąd mam zwiększoną dawkę duphastonu, dręczą mnie TE sny. Mąż mówi, że pewnie dlatego nazywa się lek dupkiem.

reklama
@bentula, kochanie. Moja mama tak miala (nie w ciazy), nie mogla oddychac w aucie, akurat klócila się z tatą i z nerwow oddechu nie mogla zlapac, jakby się dusiła i tata ją prosto na ip zawiozl. Pomoglo wtedy chyba poklepywanie po twarzy, aż się jakby ocknęla z amoku.

Wiadomosc ku uciesze Beatki, Foczki i Czarnej:p odkąd mam zwiększoną dawkę duphastonu, dręczą mnie TE sny. Mąż mówi, że pewnie dlatego nazywa się lek dupkiem.
Hehehe to się nimi ciesz bo tyle ci zostanie przyjemnośCi na kolejny rok :D
Zabawne @czarna_mala @bea25ta jak koleżanka @kas90 nas rozgryzła
:D
@bentula jeśli to na tle nerwowym to chyba nie pomożemy, tylko chydroxyzyna i melisa. Mnie tak czasem w kościele się robiło wiec przestałam chodzić ;) to może ty tez przestan jeździć ;)

Do góry