reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Beatko, a jesli moge zapytac, sprawdzaliscie nasienie męża? A bierzesz steryd? od ktorego dnia cyklu? Bardzo Ci kibicuję kochana.

Ja jestem ciekawa gdzie się ukrywa moje cialko zolte, haha:p no ale musi gdzies byc, skoro jest progesteron.

Powiem wam, ze czas teraz leci tak wolno, dopiero mam 25dc.

Buziaki dla wszystkich:*

A pisałam juz ze moj gin twierdzi ze ciałka żółtego nie widać na usg, ze ginowie biorą mały pechhcerzyk za ciałko żółte..?
Bo tez zadałam mu pytanie gdzie jest moje ciałko żółte ;)

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

reklama
Motylku, nie sądzę, że lekarz zalecalby kroplowkę obarczoną jakims szczegolnym ryzykiem:* lekarz ci powiedzial o takich skutkach? Moze masz jakis uraz do wenflonow/ zastrzykow?

Ostatnie pytanie na dzis:p czy tsh muszę badac na czczo, czy mogę o dowolnej porze razem z bhcg (np 10.00, po lekach)

Ostatnia edycja:
Motylek lekarz nie zlecilby CI zelaza gdyby to było mocno obarczone ryzykiem. NIc się nie bój,bedzie dobrze :)

Kas90 mi też się czas tak wlókł a tu już 20tc 4d :)

Beatka :* niezmiennie trzymam kciuki ;)

Motylku, nie sądzę, że lekarz zalecalby kroplowkę obarczoną jakims szczegolnym ryzykiem:* lekarz ci powiedzial o takich skutkach? Moze masz jakis uraz do wenflonow/ zastrzykow?

Ostatnie pytanie na dzis:p czy tsh muszę badac na czczo, czy mogę o dowolnej porze razem z bhcg (np 10.00, po lekach)

Kas TSH badamy na czczo przed przyjęciem leków. Tak mi zalecał endokrynolog.

Motylek sluchaj rad lekarza.

Jestem juz po histeroskopii. Dzol moge Ci napisac jak w szpitalu na Polnej w Poznaniu wyglada. Przyjmuja Cie dzien wczesniej. Dostajesz popoludniu leki przeczyszczajace i pijesz tylko wode. Wieczorem dostajesz wlewka i potem tabletke nasenna. Rano w dzien zabiegu pobudka o 06.00 i nakaz prysznica. tabletka uspakajaca i zabieg. Zabieg mialam o 9.00 gdzies od 11.00 pamietam co i jak. Wymiotuje troche po narkozie i jestem oslaniona. Dzis o 19.00 do domu

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry