reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Ja biorę fraxiparyne 0,6 i wypuszczam powietrze

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

aha dziękuję , bo właśnie zdania są podzielone większość osób piszę , że nie wypuszcza a znów lekarz powiedział , żeby wypuszczać . I sama już nie wiem , wcześniej brałam 0,2 to nie wypuszczałam , teraz się boję czy będę umiała to zrobić dobrze.. a czym grozi wpuszczenie powietrza ?

reklama
Ja mam skierowanie do konktetnego szpitala ... wiec wyboru nie mam [emoji17] tez bym wolala podzwonic bo tu gdzie bede miec to w sumie blisko ale nie w moim miescie.

Napisane na iPhone

Mała79, nie załamuj się..pullowane muszą pomóc.. tylko ten cholerny czas znowu :(
ps. miałaś jakąś reakcje uczuleniową?

dziewczyny załamałam się mój wynik MLR po trzech szczepienich wynosi 0,00% :sad:
Ja też tak miałam, ale mimo to zaszłam w ciążę, tylko,że poroniłam w 10 tygodniu, ale nie jestem pewna, czy powodem był brak hamowania, tym bardziej, że gin wcześniej powiedział, że z 0 nie ma szans na ciążę... Jakkolwiek poddałam się kolejnym 3 szczepieniom z dawcą i teraz czekam na wynik mlr, powiem szczerze, że jak znowu będzie 0 to więcej nie będę robić szczepień.

A mnie się teraz udaje bez siniaków robić. Chyba dlatego, że za pierwszym razem za mocno fałd skórny ściskałam:)

Foczusiu, a ty jaką D3 brałaś? Bo widzę w sygnaturze, że pięknie podniosłaś. Ja teraz vigantoletten chce zamienić na to: http://archiwum.allegro.pl/oferta/witamina-d3-krople-20ml-witamina-slonca-w-plynie-i5105482609.html
Siostrze dopiero po tym podniosła się, aż do 60, a wcześniej próbowała różnych suplementów (vigantoletten, vitrumd3 itp)

Ja nie miałam tragicznej, bo coś koło 30, ale suplementuję się cały czas i chciałam zmienić na lepszą. Myślicie, że mogę zmienić bez konsultacji z lekarzem? Dopiero za 2 tyg wizyta.

Ostatnia edycja:
@mała79 nie chcę Cię martwić ale ja miałam 10 szczepień zanim osiągnełam mrl na poziomie 46%. 3 od męża 3 od dawcy+ mąż i 4 pullowane ale mrl badałam po 3 pullowanych także niestety wszystkim nie zwrasta po pierwszej serii tez przeplakałam morze łez ale co to da jak zrobiłaś 6 szczepień to zrobisz i nastepne 3 życzę duzo cierpliwość bo ona jest tu dość kluczowa

Ps ja wypuszczam :):)

reklama
Do góry