reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dziewczyny, mam pytanie, bo zapomniałam dopytać lekarza. Czy Acard odstawiamy stopniowo, czyli jedną tabletkę co drugi dzień, czy można odstawić z dnia na dzień?

@lamia, super bryka się szykuje.

@kas, Ty wiesz, że ja trzymam kciuki.

@fondie, super, że za miesiąc będziesz już tulić malutką!

Ogóle brzuszek mam mały jak na ten tydzień ciąży i kolejną ciążę. Największy miałam z najstarszym i wagę też największą. Z młodszym była już dieta cukrzycowa a tu metka a teraz dieta. Na szczęście cukry udaje się trzymać w ryzach. Byłam w poniedziałek na Oddziale popytać o te cukry i insulina nie jest wymagana.
W poniedziałek ostatnie prenatalne i zobaczymy ile klusek przytył.

Cały czas trzymam kciuki za Staraczki, w szczególności dwie Beatki i wierzę, że niebawem i one zaświecą na forum dwoma krechami. Kibicuje też wszystkim brzuchatkom, zarówno tym większym, jak i mniejszym. A za diagnozujące trzymam kciuki za trafną i szybką diagnozę. [emoji2]

reklama
@shooa, a ty się szczepisz? Bo wiem, ze na zelaznym juz próbowalas, prawda? Czy cos pomieszalam? Ja dwie pierwsze ciąże miałam w ogole bez lekow.
Kas, tak szczepię się. W poniedziałek mam drugie i oby ostatnie szczepienie. Miałam kilka transferów ładnych blastek na żelaznym zestawie, intralipidzie i innych cudach ale albo nic albo beta lekko drgnęła i dupa. Szczepienia to niestety moja ostatnia nadzieja.

dziewczyny, które się szczepiły, każda z Was ma zalecone doszczepienie w ew. ciązy??? i na który ew. tydzień macie zelecone?

@mała79 ja mam zalecone szczepienia w ciąży zaraz po teście pozytywnym w 12 tygodniu i może w 20 malina to jeszcze rozważa na razie muszę zajść i dojść do tego etapu

reklama
Pozdrowienia ze SPA. Siedze i czekam na lozko. Jutro mam miec histeroskopie.

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dzis jade do szpitala na wyznaczenie terminu histero...
Myslalam ze idzie sie i wychodzi tego samego dnia ☹️ czemu musialas byc dzien wczesniej?

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry