reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Porzeczka1234 Kochana trzymam kciuki za starania u mnie bez zmian . Siedzę i czytam na temat immunologii i coraz więcej wątpliwości i obaw. Bardzo bym chciała wierzyć, że tym razem się uda ... Cieszę się, że u ciebie starania pełną parą,
@Czajak Będzie dobrze
@Avita Nie martw się na pewno wszystko będzie dobrze..

reklama
@magda1208 nie czytaj juz tyle bo sobie namieszasz w głowie. Musisz wiezyc ze się uda. Czytam właśnie " potęgę podświadomości " polecam:) trzymam kciuki

@Czajak Tu nie chodzi o to , żeby na mieszać sobie w głowie Kochana tylko mieć pełną świadomość i zgłębić wiedzę zrozumieć lepiej z czym ma się do czynienia . Poznać wszystkie za i przeciw. Przyszłość sama pokarze czy wybraliśmy dobrą drogę. Po za walką jaką toczy każda z nas aby mieć to upragnione dziecko są jeszcze inne aspekty jednym z nich jest stan naszego zdrowia a ja widzę , a raczej czuję że u mnie szczepienia wpłynęły na mój organizm a co za tym idzie zdrowie.

Ostatnia edycja:
Czajak wlasnie sciagnelam na tablet [emoji6] ide do lozka czytac [emoji41]

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

@Czajak kochana miło ze jesteś w tak dobrej formie ja trzymam kciuki za Ciebie i myślę czesto o was
Moze poczytam książkę dziś nie mam sily pójdę spać bo jutro muszę odebrać z rana 50 pączków :) a ja na diecie bezglutenowej tak dobrze się czuję po niej ale jutro zgrzeszę i zjem małego paczusia

Witam was dziewczyny moje

@martaha123 ja robiłam prywatnie ze względu na to ze trzeba było dlugo czekać a cierpliwość mi brak

@lamia78 karoca super też bym chciała taką może być niebieska :p

@mickey* co u Ciebie ? Odezwij się

@magda1208 staracie się?

@bertha byłaś u gina co tam masz kochana ściskam Cię bo wiem ze jesteś w stresie

@burczuś to owocnych starań kochana

@fondie miesiąc do porodu jak to zleciało

@susana @Liluli i chyba @marzycielka81 dziękuję za porady w sprawie tsh dziś zrobiłam ponownie badanie i tsh po zwiekszeniu dawki na 50 z 25 eutyroxu jest 1,52 więc wiem że dobre dla staraczek w poniedziałek mam endokrynologa i muszę się przyznać ze sama sobie dawkę zwiekszyłam

@Czajak jak u Ciebie?
@kas90 super beta lez kochana i rośnij w siłę

Teraz trochę prywaty ja przychodzę codziennie z pracy i swiecę ćwiczę mąż bardzo zadowolony :)

Kochana, wizyte mam w piątek. Ale na zdjęcie tego dziwactwa gin mi odpisał "spoko. Pojaw sie." Wiec sie troche juz przestałam przejmować :)

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

@magda1208 wiem kochana ja też tak szukałam czytałam i nadal sama tak robię. Ten tydzień odpuściłam zaczęłam czytać i troszkę rozumieć ze wiekszosc rzeczy dzieje się w głowie a stan spokoju tez wpływa na zdrowie. Sama się boję tych wszystkich leków i skutków jakie to leczenie za sobą niesie. Myślę że ostatni rok i stes z nim związany bardzo odbił się na moim zdrowiu. Chciałabym to wszystko zrozumieć być pewna ale mam małą wiedzę musze zaufać lekarza. Z każdym złym wynikiem kryje się bardzo wiele chorób powikłań itd. Ale to nie znaczy ze tak musi być. Rozumiem Cię i masz oczywiście racje trzeba byc swiadomym ale widzę ze cie to bardzo pochlania a teraz trzeba byc w pelni sil bo to jest ten czas na ktory czekalysmy:)Trzymam mocno kciuki mam nadzieje ze niedługo się znów spotkamy u Maliny ale już z brzuszkami:) sciskam
@porzeczka ja paczki zleciła mamusi tylko takie domowe jadam:) książka super troszkę mam lżejsza głowę nawet w pracy mi wszystko się układa lepiej bez stresów. Dzisiaj mialam wolne i cały dzień z mężusiem spędziłam. Czekam na dobre wieści :) buziak

@Czajak, widzę po Twoich postach, ze naprawdę się trochę wyciszyłas i uspokoilas. Bardzo się cieszę :) Ja juz od dawna nie czytam nic na necie, jedynie tutaj na forum. Bo te informacje tutaj są rzetelne i pokrywają się z tym co mowi moja lekarka. A inne strony mam częst wrazenie, ze tworzą pseudonaukowe teksty i wprowadzają w błąd.

@Czajak Dziękuję kochana za miłe słowa .Bardzo wam kibicuję i cieszę się z pozytywnych testów. Co do czytania nie szukam dziury w całym staram się doczytać tego czego nie wiem a wiedzę na temat immunologi mam nie wielką . Głównie czytam forum z resztą w ostatnich postach wspominam o tym i artykuły Malinowskiego. Ostatnio link podesłany prze shooa. Chcę po prostu wiedzieć więcej zważywszy na przyszłość i ciążę.Wspomniałam, że źle się czuję bardzo bolą mnie nogi nie mogę spać czasami w nocy , a także węzły pod pachami . Stres nic tu nie pomoże i wiem o tym dlatego poświęcam czas na przyjemności. Ostatnio jestem na etapie zaprojektowania kuchni i łazienki mam fajną dziewczynę -projektantkę ze swoich okolic. Czasami wyskoczę na zakupy .
Pozdrawiam

reklama
@kas90 zobaczymy na jak długo taki humor mam:) ogólnie to wszystcy byli na mnie źli bo cały czas czekałam tylko na ten wysoki mlr a jak się udało to jeden dzień się cieszyłam i znów zaczęłam sobie wmawiać jakieś choroby i naszło mnie tyle obaw. I zrozumialam ze przecież 7 miesięcy na to czekałam i musze sie teraz cieszyć a co dalej zobaczymy sama i tak nic nie zrobię bo się boję:) ja też dwie pierwsze ciaze miałam bez leków wiec nie ogarniam tego wszystkiego jeszcze obala taka drogę wiec musze się tego trzymać a czy to była dobra decyzja czas pokaże. Powodzenia kochana:))
@Magda 1208 hm coś kiedyś słyszałam że bolą stawy od kogoś ale ogólnie to nie doczytałam o skutkach ubocznych szczepień ale zapewne ma to jakiś wpływ na nas tym bardziej ze ja juz po 10 szczepionce. Może się skonsultuj jeszcze z jakimś lekarzem . Nie pomogę bo jestem zielona próbuje pojąć ta cała immunologie ale ciężko mi to idzie. Dobrze ze się czymś zajmujesz mnie pochłania praca zawsze kochałam to co robię a ostatni rok nawet praca mnie nie cieszyła zmieniam to zobaczymy na jak długo bo ja nerwus jestem:) buziaki

Ostatnia edycja:
Do góry