reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Porzeczka1234 Kochana trzymam kciuki za starania u mnie bez zmian . Siedzę i czytam na temat immunologii i coraz więcej wątpliwości i obaw. Bardzo bym chciała wierzyć, że tym razem się uda ... Cieszę się, że u ciebie starania pełną parą,
@Czajak Będzie dobrze
@Avita Nie martw się na pewno wszystko będzie dobrze..

reklama
@magda1208 nie czytaj juz tyle bo sobie namieszasz w głowie. Musisz wiezyc ze się uda. Czytam właśnie " potęgę podświadomości " polecam:) trzymam kciuki

@Czajak Tu nie chodzi o to , żeby na mieszać sobie w głowie Kochana tylko mieć pełną świadomość i zgłębić wiedzę zrozumieć lepiej z czym ma się do czynienia . Poznać wszystkie za i przeciw. Przyszłość sama pokarze czy wybraliśmy dobrą drogę. Po za walką jaką toczy każda z nas aby mieć to upragnione dziecko są jeszcze inne aspekty jednym z nich jest stan naszego zdrowia a ja widzę , a raczej czuję że u mnie szczepienia wpłynęły na mój organizm a co za tym idzie zdrowie.

Ostatnia edycja:
Czajak wlasnie sciagnelam na tablet [emoji6] ide do lozka czytac [emoji41]

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

@Czajak kochana miło ze jesteś w tak dobrej formie ja trzymam kciuki za Ciebie i myślę czesto o was
Moze poczytam książkę dziś nie mam sily pójdę spać bo jutro muszę odebrać z rana 50 pączków :) a ja na diecie bezglutenowej tak dobrze się czuję po niej ale jutro zgrzeszę i zjem małego paczusia

Witam was dziewczyny moje

@martaha123 ja robiłam prywatnie ze względu na to ze trzeba było dlugo czekać a cierpliwość mi brak

@lamia78 karoca super też bym chciała taką może być niebieska :p

@mickey* co u Ciebie ? Odezwij się

@magda1208 staracie się?

@bertha byłaś u gina co tam masz kochana ściskam Cię bo wiem ze jesteś w stresie

@burczuś to owocnych starań kochana

@fondie miesiąc do porodu jak to zleciało

@susana @Liluli i chyba @marzycielka81 dziękuję za porady w sprawie tsh dziś zrobiłam ponownie badanie i tsh po zwiekszeniu dawki na 50 z 25 eutyroxu jest 1,52 więc wiem że dobre dla staraczek w poniedziałek mam endokrynologa i muszę się przyznać ze sama sobie dawkę zwiekszyłam

@Czajak jak u Ciebie?
@kas90 super beta lez kochana i rośnij w siłę

Teraz trochę prywaty ja przychodzę codziennie z pracy i swiecę ćwiczę mąż bardzo zadowolony :)

Kochana, wizyte mam w piątek. Ale na zdjęcie tego dziwactwa gin mi odpisał "spoko. Pojaw sie." Wiec sie troche juz przestałam przejmować :)

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

@magda1208 wiem kochana ja też tak szukałam czytałam i nadal sama tak robię. Ten tydzień odpuściłam zaczęłam czytać i troszkę rozumieć ze wiekszosc rzeczy dzieje się w głowie a stan spokoju tez wpływa na zdrowie. Sama się boję tych wszystkich leków i skutków jakie to leczenie za sobą niesie. Myślę że ostatni rok i stes z nim związany bardzo odbił się na moim zdrowiu. Chciałabym to wszystko zrozumieć być pewna ale mam małą wiedzę musze zaufać lekarza. Z każdym złym wynikiem kryje się bardzo wiele chorób powikłań itd. Ale to nie znaczy ze tak musi być. Rozumiem Cię i masz oczywiście racje trzeba byc swiadomym ale widzę ze cie to bardzo pochlania a teraz trzeba byc w pelni sil bo to jest ten czas na ktory czekalysmy:)Trzymam mocno kciuki mam nadzieje ze niedługo się znów spotkamy u Maliny ale już z brzuszkami:) sciskam
@porzeczka ja paczki zleciła mamusi tylko takie domowe jadam:) książka super troszkę mam lżejsza głowę nawet w pracy mi wszystko się układa lepiej bez stresów. Dzisiaj mialam wolne i cały dzień z mężusiem spędziłam. Czekam na dobre wieści :) buziak

@Czajak, widzę po Twoich postach, ze naprawdę się trochę wyciszyłas i uspokoilas. Bardzo się cieszę :) Ja juz od dawna nie czytam nic na necie, jedynie tutaj na forum. Bo te informacje tutaj są rzetelne i pokrywają się z tym co mowi moja lekarka. A inne strony mam częst wrazenie, ze tworzą pseudonaukowe teksty i wprowadzają w błąd.

@Czajak Dziękuję kochana za miłe słowa .Bardzo wam kibicuję i cieszę się z pozytywnych testów. Co do czytania nie szukam dziury w całym staram się doczytać tego czego nie wiem a wiedzę na temat immunologi mam nie wielką . Głównie czytam forum z resztą w ostatnich postach wspominam o tym i artykuły Malinowskiego. Ostatnio link podesłany prze shooa. Chcę po prostu wiedzieć więcej zważywszy na przyszłość i ciążę.Wspomniałam, że źle się czuję bardzo bolą mnie nogi nie mogę spać czasami w nocy , a także węzły pod pachami . Stres nic tu nie pomoże i wiem o tym dlatego poświęcam czas na przyjemności. Ostatnio jestem na etapie zaprojektowania kuchni i łazienki mam fajną dziewczynę -projektantkę ze swoich okolic. Czasami wyskoczę na zakupy .
Pozdrawiam

reklama
@kas90 zobaczymy na jak długo taki humor mam:) ogólnie to wszystcy byli na mnie źli bo cały czas czekałam tylko na ten wysoki mlr a jak się udało to jeden dzień się cieszyłam i znów zaczęłam sobie wmawiać jakieś choroby i naszło mnie tyle obaw. I zrozumialam ze przecież 7 miesięcy na to czekałam i musze sie teraz cieszyć a co dalej zobaczymy sama i tak nic nie zrobię bo się boję:) ja też dwie pierwsze ciaze miałam bez leków wiec nie ogarniam tego wszystkiego jeszcze obala taka drogę wiec musze się tego trzymać a czy to była dobra decyzja czas pokaże. Powodzenia kochana:))
@Magda 1208 hm coś kiedyś słyszałam że bolą stawy od kogoś ale ogólnie to nie doczytałam o skutkach ubocznych szczepień ale zapewne ma to jakiś wpływ na nas tym bardziej ze ja juz po 10 szczepionce. Może się skonsultuj jeszcze z jakimś lekarzem . Nie pomogę bo jestem zielona próbuje pojąć ta cała immunologie ale ciężko mi to idzie. Dobrze ze się czymś zajmujesz mnie pochłania praca zawsze kochałam to co robię a ostatni rok nawet praca mnie nie cieszyła zmieniam to zobaczymy na jak długo bo ja nerwus jestem:) buziaki

Ostatnia edycja:
Do góry