reklama
martaha123
Fanka BB :)
Kas super wynik!!! Gratuluję[emoji5]
Wczoraj dorobilam wyniki od nowej gin. Powtórka cytokin, nk, asa i homocysteina i znów mam lżejszy portfel... teraz czekam na wynik i w kolejnym tygodniu jeszcze genetyk... Już chciałabym mieć konkretny plan na działanie... cierpliwość się kłania...
Jeszcze mam pytanko czy którejś z Was udało się dostać na nfz skierowanie na badanie MTHFR?
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Wczoraj dorobilam wyniki od nowej gin. Powtórka cytokin, nk, asa i homocysteina i znów mam lżejszy portfel... teraz czekam na wynik i w kolejnym tygodniu jeszcze genetyk... Już chciałabym mieć konkretny plan na działanie... cierpliwość się kłania...
Jeszcze mam pytanko czy którejś z Was udało się dostać na nfz skierowanie na badanie MTHFR?
agatush
Moderatorka
Mnie się udało po 2 poronieniu dostać skierowanie od lekarza rodzinnego, ale jak kazali mi w poradni genetycznej czekać pół roku na wizytę do genetyka który dopiero zleci to badanie to zrezygnowałam i poszłam zrobić prywatnie.....Kas super wynik!!! Gratuluję[emoji5]
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Porzeczka1234
Witam was dziewczyny moje
@martaha123 ja robiłam prywatnie ze względu na to ze trzeba było dlugo czekać a cierpliwość mi brak
@lamia78 karoca super też bym chciała taką może być niebieska
@mickey* co u Ciebie ? Odezwij się
@magda1208 staracie się?
@bertha byłaś u gina co tam masz kochana ściskam Cię bo wiem ze jesteś w stresie
@burczuś to owocnych starań kochana
@fondie miesiąc do porodu jak to zleciało
@susana @Liluli i chyba @marzycielka81 dziękuję za porady w sprawie tsh dziś zrobiłam ponownie badanie i tsh po zwiekszeniu dawki na 50 z 25 eutyroxu jest 1,52 więc wiem że dobre dla staraczek w poniedziałek mam endokrynologa i muszę się przyznać ze sama sobie dawkę zwiekszyłam
@Czajak jak u Ciebie?
@kas90 super beta lez kochana i rośnij w siłę
Teraz trochę prywaty ja przychodzę codziennie z pracy i swiecę ćwiczę mąż bardzo zadowolony
@martaha123 ja robiłam prywatnie ze względu na to ze trzeba było dlugo czekać a cierpliwość mi brak
@lamia78 karoca super też bym chciała taką może być niebieska
@mickey* co u Ciebie ? Odezwij się
@magda1208 staracie się?
@bertha byłaś u gina co tam masz kochana ściskam Cię bo wiem ze jesteś w stresie
@burczuś to owocnych starań kochana
@fondie miesiąc do porodu jak to zleciało
@susana @Liluli i chyba @marzycielka81 dziękuję za porady w sprawie tsh dziś zrobiłam ponownie badanie i tsh po zwiekszeniu dawki na 50 z 25 eutyroxu jest 1,52 więc wiem że dobre dla staraczek w poniedziałek mam endokrynologa i muszę się przyznać ze sama sobie dawkę zwiekszyłam
@Czajak jak u Ciebie?
@kas90 super beta lez kochana i rośnij w siłę
Teraz trochę prywaty ja przychodzę codziennie z pracy i swiecę ćwiczę mąż bardzo zadowolony
@kas90 będzie dobrze dużo odpoczywaj i nie stresuj się!! Mnie tak ciągle mówią tylko jak to zrobić!!!!???
U mnie lipa szyjka się skraca, już nie jest taka twarda jak była. Pessar na szczęście trzyma ale stresa mam wielkiego bo to dopiero 24t 5d, no i cały czas leże na lewym boku bo na prawym zgaga chce mnie zabić!
Na szczęście Mała się rusza i wszystko z nią oki. Waży już 870 g :-)
@nafoczka pamiętam że Ty też miałaś problemy z szyjką i miałaś też pessar!! Napisz mi kochana czy oprócz magneu B6 i lutki brałaś coś jeszcze!?
@susana miś haribo super:-) a może będzie misiowa;-)
U mnie lipa szyjka się skraca, już nie jest taka twarda jak była. Pessar na szczęście trzyma ale stresa mam wielkiego bo to dopiero 24t 5d, no i cały czas leże na lewym boku bo na prawym zgaga chce mnie zabić!
@nafoczka pamiętam że Ty też miałaś problemy z szyjką i miałaś też pessar!! Napisz mi kochana czy oprócz magneu B6 i lutki brałaś coś jeszcze!?
Porzeczka1234
Super fura
@Avita, dzisiaj juz jestem spokojna (zobaczymy jak dlugo).
U ciebie tez bedzie dobrze:*
My niezależnie od płci będziemy miec full wypas darmową wyprawkę (bo siostra ma 4letnią córkę, a w czerwcu chłopczyka rodzi).
Moze jest wsrod Was księgowa, która wie jak obliczyć ile wyjdzie mi chorobowego, lub moze podesle jakąś stronkę. Przy prowadzeniu swojej działalnosci. Bo do pracy i tak juz nie chodzę, no ale bez L4 muszę na razie placic zus 1200 zl. Więc jestem tyle na minusie.
My niezależnie od płci będziemy miec full wypas darmową wyprawkę (bo siostra ma 4letnią córkę, a w czerwcu chłopczyka rodzi).
Moze jest wsrod Was księgowa, która wie jak obliczyć ile wyjdzie mi chorobowego, lub moze podesle jakąś stronkę. Przy prowadzeniu swojej działalnosci. Bo do pracy i tak juz nie chodzę, no ale bez L4 muszę na razie placic zus 1200 zl. Więc jestem tyle na minusie.
Avitka tak jak 3x magnez, lutka dowcipnie bo na szyjkę dziala nospa.@kas90 będzie dobrze dużo odpoczywaj i nie stresuj się!! Mnie tak ciągle mówią tylko jak to zrobić!!!!???
Polecam wątek
Link do: Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze
tam wszystkie dziewczyny tyłki z takimi problemami
@porzeczka u mnie pomału przygotowuje się do staran zaczęliśmy z mężem od Mszy właśnie wróciliśmy od św. Rity intencje zaniesione i od przyszłego tygodnia startujemy. Bałam się przeziębienia ale już ok to takie lekkie drapanie w gardle i stres soczek od teściowej pomógł) Martwi mnie tylko ta homocysteina ale za tydzień mam wizyte u swojej ginki musze się przyznać ze leczę się u Maliny pokaże wszystkie badania i zobaczymy co mi powie a i musze się przebadac to tyle odemnie w skrócie bo ja wiecznie zapracowana trzymam mocno kciuki cały czas myślę o tobie)
Pozdrawiam wszystkie forumowiczki )
Pozdrawiam wszystkie forumowiczki )
reklama
burczuś
Ja jestem księgową...ale na płacach i kadrach się nie znam no chyba jedynie jak zaksięgować wynagrodzenie nie umiem pomócSuper fura
Podziel się: