reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Kas super wynik!!! Gratuluję[emoji5]
Wczoraj dorobilam wyniki od nowej gin. Powtórka cytokin, nk, asa i homocysteina i znów mam lżejszy portfel... teraz czekam na wynik i w kolejnym tygodniu jeszcze genetyk... Już chciałabym mieć konkretny plan na działanie... cierpliwość się kłania...
Jeszcze mam pytanko czy którejś z Was udało się dostać na nfz skierowanie na badanie MTHFR?

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Kas super wynik!!! Gratuluję[emoji5]
Wczoraj dorobilam wyniki od nowej gin. Powtórka cytokin, nk, asa i homocysteina i znów mam lżejszy portfel... teraz czekam na wynik i w kolejnym tygodniu jeszcze genetyk... Już chciałabym mieć konkretny plan na działanie... cierpliwość się kłania...
Jeszcze mam pytanko czy którejś z Was udało się dostać na nfz skierowanie na badanie MTHFR?

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie się udało po 2 poronieniu dostać skierowanie od lekarza rodzinnego, ale jak kazali mi w poradni genetycznej czekać pół roku na wizytę do genetyka który dopiero zleci to badanie to zrezygnowałam i poszłam zrobić prywatnie.....

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam was dziewczyny moje

@martaha123 ja robiłam prywatnie ze względu na to ze trzeba było dlugo czekać a cierpliwość mi brak

@lamia78 karoca super też bym chciała taką może być niebieska :p

@mickey* co u Ciebie ? Odezwij się

@magda1208 staracie się?

@bertha byłaś u gina co tam masz kochana ściskam Cię bo wiem ze jesteś w stresie

@burczuś to owocnych starań kochana

@fondie miesiąc do porodu jak to zleciało

@susana @Liluli i chyba @marzycielka81 dziękuję za porady w sprawie tsh dziś zrobiłam ponownie badanie i tsh po zwiekszeniu dawki na 50 z 25 eutyroxu jest 1,52 więc wiem że dobre dla staraczek w poniedziałek mam endokrynologa i muszę się przyznać ze sama sobie dawkę zwiekszyłam

@Czajak jak u Ciebie?
@kas90 super beta lez kochana i rośnij w siłę

Teraz trochę prywaty ja przychodzę codziennie z pracy i swiecę ćwiczę mąż bardzo zadowolony :)

@kas90 będzie dobrze dużo odpoczywaj i nie stresuj się!! Mnie tak ciągle mówią tylko jak to zrobić!!!!???
U mnie lipa szyjka się skraca, już nie jest taka twarda jak była. Pessar na szczęście trzyma ale stresa mam wielkiego bo to dopiero 24t 5d, no i cały czas leże na lewym boku bo na prawym zgaga chce mnie zabić!
Na szczęście Mała się rusza i wszystko z nią oki. Waży już 870 g :-)
@nafoczka pamiętam że Ty też miałaś problemy z szyjką i miałaś też pessar!! Napisz mi kochana czy oprócz magneu B6 i lutki brałaś coś jeszcze!?
@susana miś haribo super:-) a może będzie misiowa;-)

Super fura :)
@Avita, dzisiaj juz jestem spokojna (zobaczymy jak dlugo:p).
U ciebie tez bedzie dobrze:*
My niezależnie od płci będziemy miec full wypas darmową wyprawkę (bo siostra ma 4letnią córkę, a w czerwcu chłopczyka rodzi).

Moze jest wsrod Was księgowa, która wie jak obliczyć ile wyjdzie mi chorobowego, lub moze podesle jakąś stronkę. Przy prowadzeniu swojej działalnosci. Bo do pracy i tak juz nie chodzę, no ale bez L4 muszę na razie placic zus 1200 zl. Więc jestem tyle na minusie.

@kas90 będzie dobrze dużo odpoczywaj i nie stresuj się!! Mnie tak ciągle mówią tylko jak to zrobić!!!!???
U mnie lipa szyjka się skraca, już nie jest taka twarda jak była. Pessar na szczęście trzyma ale stresa mam wielkiego bo to dopiero 24t 5d, no i cały czas leże na lewym boku bo na prawym zgaga chce mnie zabić!
Na szczęście Mała się rusza i wszystko z nią oki. Waży już 870 g :-)
@nafoczka pamiętam że Ty też miałaś problemy z szyjką i miałaś też pessar!! Napisz mi kochana czy oprócz magneu B6 i lutki brałaś coś jeszcze!?
@susana miś haribo super:-) a może będzie misiowa;-)
Avitka tak jak 3x magnez, lutka dowcipnie bo na szyjkę dziala nospa.
Polecam wątek
Link do: Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze
tam wszystkie dziewczyny tyłki z takimi problemami :)

@porzeczka u mnie pomału przygotowuje się do staran:) zaczęliśmy z mężem od Mszy właśnie wróciliśmy od św. Rity intencje zaniesione i od przyszłego tygodnia startujemy. Bałam się przeziębienia ale już ok to takie lekkie drapanie w gardle i stres soczek od teściowej pomógł:)) Martwi mnie tylko ta homocysteina ale za tydzień mam wizyte u swojej ginki musze się przyznać ze leczę się u Maliny pokaże wszystkie badania i zobaczymy co mi powie a i musze się przebadac:) to tyle odemnie w skrócie bo ja wiecznie zapracowana:) trzymam mocno kciuki cały czas myślę o tobie:))
Pozdrawiam wszystkie forumowiczki :))

reklama
Super fura :)
@Avita, dzisiaj juz jestem spokojna (zobaczymy jak dlugo:p).
U ciebie tez bedzie dobrze:*
My niezależnie od płci będziemy miec full wypas darmową wyprawkę (bo siostra ma 4letnią córkę, a w czerwcu chłopczyka rodzi).

Moze jest wsrod Was księgowa, która wie jak obliczyć ile wyjdzie mi chorobowego, lub moze podesle jakąś stronkę. Przy prowadzeniu swojej działalnosci. Bo do pracy i tak juz nie chodzę, no ale bez L4 muszę na razie placic zus 1200 zl. Więc jestem tyle na minusie.
Ja jestem księgową...ale na płacach i kadrach się nie znam:) no chyba jedynie jak zaksięgować wynagrodzenie;) nie umiem pomóc;)

Do góry