reklama
dżoł
Fanka BB :)
Kas super [emoji7][emoji7][emoji7] gratulacje [emoji8]
29 l., 3 aniołki, 0 dzieci, diagnoza: w trakcie, ureaplasma, leki: acard 150mg, encorton 20 mg, kw.fol. 5, jodid, prenatal uno cholina, ovarin
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
marzycielka81
mała79
dzięki ;-)Kochana ja niewiele wiem o NK bo sama robiłam badanie i nikt go nie interpretowal. Wysoki poziom cial odpiwnosciowych jest dobry ale nie w przypadku ciazy czy przeszczepu bo komorki natural killers zwalczaja wtedy nowe cialo. Wynik wskazany to jednocyfrowy (ja miałam 17%), badanie robi się w drugiej połowie cyklu przed @ i ze NK zbija się intralipidem i sterydem bo obniża ono odporoscic, z "domowych sposobów" colostrum.
@burczuś sorki nie widziałam wczesniejszego wpisu, trzymam nadal kciuki ....może następny cykl będzie owocny
@kas90 super przyrost bety. Gratulacje !!!!
Ty wiesz jak się ciesze ♡♡♡ i żebyś czasem nie rzuciła się w wir pracy bo dupe zbije! Asmag działa rozkurczowoBeta 136, 200!!!!!- 12dpo
10 dpo byla 33, 450.
Ladny przyrost, prawda?
P.s. uczucie szczypiąco-ciągnąco-wiercące w macicy to norma?
@bentula, a ten asmag jakie ma dzialanie, na co dokladnie jest?
@burczuś całuski
No wlasnie powiedzcie mi, czy mam lezec caly czas? Czy siedziec i po prostu odpoczywac? Zrobie cokolwiek panie doktor tu mi każą. Zresztą mam w domu masę pomocnikow! Mamusia wlasnie obiad przyniosla kochana <3
Ostatnia edycja:
agatush
Moderatorka
Super!!! Wspaniały przyrost!!! Odpoczywaj kochana, zrelaksuj i bądź dobrej myśli!!! Ale się cieszę [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]No wlasnie powiedzcie mi, czy mam lezec caly czas? Czy siedziec i po prostu odpoczywac? Zrobie cokolwiek panie doktor tu mi każą. Zresztą mam w domu masę pomocnikow! Mamusia wlasnie obiad przyniosla kochana <3
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Kas magnez jest na niedobory tego pierwiastka,na mozg,na stres,na miesnie macicy,skurcze,stawiania,oraz skurcze łydek,i tak czeste bole brzucha w ciazy,ja biore asmag forte trzy razy dziennie po 2,lekarz absolutnie kazal brac,cgoc zauwazylam ze inni lekcewaza ten sumplement,napewno Ci nie zaszkodzi,a moze pomóc,zwlaszcza ze mialas plamienia,i oczywiscie WIELKIE GRATULACJE :-)
Podziel się: