reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Marthi musisz sama podjac decyzje co do lekarza. Ja nie umiem Ci doradzic. Przede wszystkim szukaj takiego ktory ma wiedze odnosnie poronien. Wizyta kosztuje 250 zl. Mi na poczatku nie chciala dac sterydu na ANA. Teraz zmienila zdanie. 2 wizyty i jeden zabieg na razie za malo zeby wydac opinie. Moja nieufnosc wzbudzila tez tym ze mowila ze homocysteina 10 jest ok

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

@Marthi musisz sama podjac decyzje co do lekarza. Ja nie umiem Ci doradzic. Przede wszystkim szukaj takiego ktory ma wiedze odnosnie poronien. Wizyta kosztuje 250 zl. Mi na poczatku nie chciala dac sterydu na ANA. Teraz zmienila zdanie. 2 wizyty i jeden zabieg na razie za malo zeby wydac opinie. Moja nieufnosc wzbudzila tez tym ze mowila ze homocysteina 10 jest ok

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
JA miałam homocysteine 9.6 i mi gin mowil ze dużo do starań wiec trochę masz racji. 250 za wizytę tez sporo

@kas90 masz już jakieś wyniki?

Czesc dziewczyny. Jest tu pewnie ktos z Warszawy lub okolic? Pojawiła się na bb dziewczyna @załamana1982
Oto jej historia Link do: Ciąża Po Poronieniu
Odesłałam ja na wątek o szyjkach ale jeśli tam nie zaglądnie a możecie jej podpowiedzieć jakiegoś lekarza to napiszcie :)
PS uprzedzam historia to wyciskacz lez :(

Pozdrawiam zza "gory" katarów :/

Witaj Foczuś, życzę Wam zdrówka, mnie chyba też cos bierze od wczoraj. Ale zajadam się imbirem i poki co się nie rozwija infekcja:)
Ja nie mogę się doczekać wyników progesteronu.

Witaj Foczuś, życzę Wam zdrówka, mnie chyba też cos bierze od wczoraj. Ale zajadam się imbirem i poki co się nie rozwija infekcja:)
Ja nie mogę się doczekać wyników progesteronu.
Kasiu to trzymam kciuki :*

Karol przywlokl niby tylko katar ale strasznie ropny. Jemu juz przechodzi ale mi zatkało zatoki,zas tatuś kaszle. Wikus katar ma ale co go boli to biedak nie powie.
No okropnie meczy taki "budyn" Cała noc nie spałam bo albo Wikus albo tatus a i ja oddychać nie miałam jak. Tylko na dole mam drożne dziurki :p a zgadnijcie kto najbardziej cierpi z naszej czwórki? :D

reklama
@kas90 Powiem tobie kochana , że "biję" się z własnymi myślami martwi mnie ten poziom NK i to , że tyle wyników wyszło mi źle podczas badań u Maliny czytam forum od początku historię Enya i Truskaweczki i zastanawiam się gdzie jest ten złoty środek na te nasze bolączki.

Do góry