reklama
Joanna ja to podchodzę na: kwas foliowy 5mg, vigantoletten, femibion 2, letrox na tarczycę, glucophage i już 3 tydzień jestem na diecie bezglutenowej, po pozytywnej becie clexane, encorton 5 mg, nie wiem czy pójdę jeszcze do Jerzakowej bo kazała mi powtórzyć NK a ja nie widzę w tym sensu bo robiłam tuż po poronieniu i wyszły w normie.
P
_pietrucha_
Gość
Ja tylko na chwilę...
Serduszko naszego maluszka przestało bić ...
Jutro rano mam zabieg...
Serduszko naszego maluszka przestało bić ...
Jutro rano mam zabieg...
K
kaira24
Gość
Kocgana ja w to nie umię uwierzyć. Mnie ta wiadomość dzis dobila.
Jestem z Tobą myslami caly czas.
Jestem z Tobą myslami caly czas.
enya81
Fanka BB :)
Pietrucha ja nie wierzę....Ja pierdzielę, mnie też to dobiło....jak to w ogóle możliwe??? Przecież byłaś na lekach...Nie wiem nawet co napisać.... To niewytłumaczalne już w tej chwili.
Joanna ja miałam LTC 0,05 i po szczepieniach od męża też stymulowałam zamiast hamować więc też mi to nie pasi.
Joanna ja miałam LTC 0,05 i po szczepieniach od męża też stymulowałam zamiast hamować więc też mi to nie pasi.
Pietrucha trzymaj sie...
Dziewczyny co do tego LCT to są slowa profesora ja mam 0,07. W sumie jest mi to obojetne bo ja sie na szczepienia nie zdecyduje ale tak wlasnie mi powiedzial...Barbinka hop hop moze Ty cos powiesz ciekawego w tym temacie? A co z tym encortonem?Ile bierzecie?
Dziewczyny co do tego LCT to są slowa profesora ja mam 0,07. W sumie jest mi to obojetne bo ja sie na szczepienia nie zdecyduje ale tak wlasnie mi powiedzial...Barbinka hop hop moze Ty cos powiesz ciekawego w tym temacie? A co z tym encortonem?Ile bierzecie?
reklama
Podziel się: