reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@nafoczka rozumiem ze to Karolek taki zdolniacha [emoji2] piekni [emoji16]
Gabis super brzuszek [emoji5]

xnw43e3k256g9p2p.png

reklama
Ja juz tyle soku z buraków wypiłam a fakt od dwóch miesięcy to olał am. Caly czas myślę dlaczego on mi tego nie zlecił. Mam już dość ja nie mam na to siły cały czas coś juz chciałam się uspokoic nie stresować ciągle coś się dzieje.

Ja juz tyle soku z buraków wypiłam a fakt od dwóch miesięcy to olał am. Caly czas myślę dlaczego on mi tego nie zlecił. Mam już dość ja nie mam na to siły cały czas coś juz chciałam się uspokoic nie stresować ciągle coś się dzieje.
@Czajak wiesz ja poprostu myślę ze malina sie nie skupia na wszystkim tylko na utrzymaniu ciąży ja mu o tej homocysteinie mojej trabie caly czas i przywoziłam wyniki dlatego nie byłam zdziwiona ze zlecal mi to badanie bo mi genetyk kazała robić obowiązkowo co 6 miesięcy i robie nawet nie wiem czy o tsh mówiłam bo zaraz by kazał robić badania u siebie a ja mam na nfz u siebie tez próbowałam troche oszczedzić kasy
Postaram ci sie zaraz przesłać
Wyslałam smska

Ostatnia edycja:
@porzeczka dziękuję jesteś kochana:) mi się tez wydaje ze on tak na niektóre rzeczy uwagi nie zwraca. Cieszył się ze bez problemu zachodze to spokojny a tu taka sytuacja nawet jak dostane okres to i tak ten cykl pewnie będzie do niczego.

@porzeczka dziękuję jesteś kochana:) mi się tez wydaje ze on tak na niektóre rzeczy uwagi nie zwraca. Cieszył się ze bez problemu zachodze to spokojny a tu taka sytuacja nawet jak dostane okres to i tak ten cykl pewnie będzie do niczego.
Bedzie dobrze uszy mi tu do gory metyle brac sok z burakow pic szpinak jeść i sie bzykać

@motylek1234 zaczynam starania także pracowity czas przedemną :):):)

Bardzo mi przykro @dżoł a zmieniłaś dietę itd, aby faktycznie coś się w tym temacie ruszyło?
Czy myślisz, że Twoja homocysteina miała duży wpływ na Wasze niepowodzenia? Tych czynników jest tyle, że już głowa boli... Widziałam, że masz zespół antyfosfolipodowy - bierzesz na co dzień na to jakieś leki?
chodze do 3 ginow, immunologa i endo i nikt mi nie mowi o diecie. wszyscy twierdza ze poronienia sa przez nk (nie widzieli jeszcze dodatniego wyniku ureaplasmy), zespol antyf. mam wg gina,a wg immunologa go nie mam. codziennie biore acard 150 mg.

Piękne brzuszki <3
Ehh, wszystkich lekarzy trzeba kontrolowac, masakra.
Dziewczyny, czy jezeli u mnie do problemow z owulacją przyczynialby się stres, to stymulacja pomoze?
Nie rozumiem tylko mojej pięk ej temperatury.

reklama
Hej dziewczyny dawno mnie tu nie było co u was pamiętacie mnie jeszcze?

A powiem wam dziewczyny że jestem w 15 tygodniu ciąży wszystko jest ok dziś jadę na 17 po wyniki pappa denerwuje się z mężem..i też mamy 2 rocznicę ślubu zobaczymy czy uda mi się donieść ciążę:(
Czesc motylek, gratulacje! pokaż brzucha :) a na usg prenatalnym wszystko ok?

Piekne brzuszki dziewczyny!!! pozazdrościc :) nie moge sie doczekac jak ja bede mogla takie zdjecia pstrykac... bede robila tydzien po tygodniu zdjecie brzucha :)
Byle by sie tylko udalo zajsc w koncu..

@bea25ta, u Ciebie chyba starania w pelni? zaraz owulacja? :)

Ja dzisiaj sama w walentynki, ide sobie do kina na Greya :)

Do góry