reklama
susana
Fanka BB :)
Ale ty nie miałaś tocznia pozytywnego ???@ovli22 na nk encorton i wlewy z intralipidu, czy cos jeszcze to nie wiem. ja wg immunologa zespolu antyfos. niby nie mam a gin karze brac acard 150mg dziennie i przepisal po poz. tescie clexane tylko ze 0.4ml. ocipiec z nimi idzie. nie wiadomo kogo sluchac.
dżoł
Nie. Tylko w gornej granicy. Ale w normie
Napisane na iPhone
Napisane na iPhone
susana
Może powtórzNie. Tylko w gornej granicy. Ale w normie
Napisane na iPhone
Bo to może być jeden z czynników zespołu antyfosfolipinowego .
Na Nk bierze się też colostrum ale to zawsze tylko wspomagaczMi wyszły ostatnio komórki NK 47%
I zespół antykariolipowy pozytywny , mam powtórzyć te badanie w kwietniu i od maja mają mi wdrążyć leczenie .
Troszkę się martwię bo nie wiem czy tutaj w Anglii dobrze się mną zajmą .
Dziewczyny powiedzcie co ja powinnam brać w tym przypadku , tak żebym wiedziała o co mogę walczyć , żeby mi przepisali .
Dzieki
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Marthi
Dzieki za informacje! Zadowolona z niej jestes? To ta co przyjmuje w med-art na Podolanach? Moj szef mi ja bardzo polecał...
---
27 lat, 2x poronienie w 12tc. Dwa aniołki (*)(*) [emoji22] w trakcie diagnozowania przyczyn...
Choruje na: autoimmunologiczne zapalenie tarczycy, niedoczynność.
xssenia
@xssenia to kamien z serca a jaka masz dawke? bo juz myslalam ze tylko ja jestem takim ciezkim przypadkiem
No i jestem w czarnej dupie. Nigdy nie dostane na ryczałt.
Napisane na iPhone
dżol ja mam narazie 7.5mg, mała dawka ale jestem dość szczupła i ze wzg. na to że u mnie encorton bedzie przez wiekszość ciązy jeśli tylko uda się zajść i utrzymać.
A jeśli chodzi o twoje wyniki to kiepsko bo nie ma refundacji, ale z drugiej strony nie ma wad więc pośrednio jest powód do radości.
Ja z moich wad, które otrzymałam ostatnio na wynikach średnio się ucieszyłam
marzycielka81
@Marthi i tak i nie. Czytajac to co tu dziewczyny pisza brak jej wiedzy w niektorych kwestiach. Czas pokaze czy bede zadowolona. Czy ja juz pytalam do kogo Ty chodzisz?
Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
Witam Was dziewczyny,byłam dzisaj na cytologii,i lekarz stwierdził ze moge podkrwawiac,i rzeczywiście po godzinie mialam cała wkładkę zakrwawiona brudna krwia,teraz mniej,ale jednak jest,czy to jest calkiem normalne?prosze odpiszcie,nadmieniam ze zaraz po cytologii robil mi usg i było wszystko dobrze,ale i tak sie martwię. Pozdrowienia dla Wszystkich i Buziaki :-*
reklama
czarna_mala
Witam Was dziewczyny,byłam dzisaj na cytologii,i lekarz stwierdził ze moge podkrwawiac,i rzeczywiście po godzinie mialam cała wkładkę zakrwawiona brudna krwia,teraz mniej,ale jednak jest,czy to jest calkiem normalne?prosze odpiszcie,nadmieniam ze zaraz po cytologii robil mi usg i było wszystko dobrze,ale i tak sie martwię. Pozdrowienia dla Wszystkich i Buziaki :-*
Skoro lekarz mówił że możesz podkrwawiać to normalne...
Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
Podziel się: