magda1208
Fanka BB :)
Kas Dziękuję jak zawsze. Właśnie próbuję się skontaktować w tej sprawie . Ostatnio jak dzwoniłam z zapytanie o moje wyniki i dawki leków , które doktor zalecił usłyszałam , że Malina widział wyniki , ale nic nie powiedział . Czekam jeszcze na wynik NK ale ma być w piątek. Pani z recepcji kazała wysłać wiadomość z pytaniami. Wysłałam i czekam na odpowiedź. Muszę jednak wiedzieć co z tym encortonem bo dzisiaj mam 10 dc a na rozpisce mam podane 8-12 dc więc nie wiem co dalej czy odstawić czy nie.?
@burczuś gabiś Właśnie nad tym się zastanawiam , ale muszę to usłyszeć od doktora bo boję się czegoś nie pomylić . Na wizycie dostałam rozpiskę ale jak się stresuje to nie zawsze o wszystko dopytam.
@dżoł Tak jak dziewczyny piszą każda z nas to osobny przypadek i indywidualne podejście co do dawek . Ja czekam jeszcze na wynik NK , który ma być w piątek .
@burczuś gabiś Właśnie nad tym się zastanawiam , ale muszę to usłyszeć od doktora bo boję się czegoś nie pomylić . Na wizycie dostałam rozpiskę ale jak się stresuje to nie zawsze o wszystko dopytam.
@dżoł Tak jak dziewczyny piszą każda z nas to osobny przypadek i indywidualne podejście co do dawek . Ja czekam jeszcze na wynik NK , który ma być w piątek .
Ostatnia edycja: