reklama
dżoł
Fanka BB :)
Agatush gratulacje [emoji6]
29 l., 3 aniołki, 0 dzieci, diagnoza: nk 16%, zesp. antyfosfol. (?), leki: acard 150mg, encorton 20 mg, kw.fol. 5, jodid, prenatal uno choina, ovarin, od poz. testu clexane
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
bertha
@Porzeczka, gratuluje mrl!!! owocnych starań
@Czajak, chwal sie wynikiem mrl!
--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
@Czajak, chwal sie wynikiem mrl!
--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
Marthi
9 tc i 4 cm to dorodne dzieciatko!!! [emoji1419] pokaz prosze fotkę z usg koniecznie!!!
U mnie w 12 tc w pierwszej dzieciatko miało 1.08 cm, a w drugiej 0,4 cm... Boże jaka różnica!!! [emoji21]
---
27 lat, 2x poronienie w 12tc. Dwa aniołki (*)(*) [emoji22] w trakcie diagnozowania przyczyn...
Choruje na: autoimmunologiczne zapalenie tarczycy, niedoczynność.
U mnie w 12 tc w pierwszej dzieciatko miało 1.08 cm, a w drugiej 0,4 cm... Boże jaka różnica!!! [emoji21]
---
27 lat, 2x poronienie w 12tc. Dwa aniołki (*)(*) [emoji22] w trakcie diagnozowania przyczyn...
Choruje na: autoimmunologiczne zapalenie tarczycy, niedoczynność.
Porzeczka1234
@susana myslisz ze jak zrobię tsh po 2 tygodniach to wynik będzie wiarygodny? bo chciałabym sie starać od przyszłego cyklu i zbijam na gwałt
@bertha dziękuję wiesz dla mnie to prawie jak sukces maly tyle czekałam ma ten wynik 7 miesięcy szczepień ale to nic przeżyję wszystko aby mieć upragnione dziecko
@bertha dziękuję wiesz dla mnie to prawie jak sukces maly tyle czekałam ma ten wynik 7 miesięcy szczepień ale to nic przeżyję wszystko aby mieć upragnione dziecko
agatush
Moderatorka
Sus u mnie z terminu OM kończy się 10 jutro zaczyna 11 i według OM na 7.09 mam termin porodu. Jednak wg usg ciąża wygląda na 9 tc (czyli jutro zaczynalby się 10)... Tak dzisiaj powiedziała moja ginPorzeczka
Cieszę się razem z tobą. !!!!!!!!!!!!!!
I życzę owocnych starań [emoji14]
Agatush
Jesteś w 9 tygodniu ??????
Coś chyba pomyliłaś
Mnie sie kończy 9 tydzień a termin z om wychodzi na 14 wrzesień
Tobie sie już 10 kończy chyba .....????
Kiedy miałaś ostatnią @????
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
EvitaO
Aktywna w BB
Witajcie dziewczyny, już kiedyś pisałam do Was zapytać o profilu Malinowskiego. Po ponad pół roku terapii i szczepień zaszłam w ciążę i czekam teraz na 3 poronienie, beta stanęła w miejscu. Uważam że Malina nie ma już na mnie pomysłu bo scenariusz wciąż się powtarza. Czy któraś z Was leczy/leczyła się u prof Jerzak i czy możecie podzielić się opiniami? Czy komuś pomogła? Nie znam więcej lekarzy do których mogłabym pójść... Jestem zrozpaczona.
reklama
Porzeczka1234
@magda1208 nie wiesz jak ja się cieszę pewnie tak samo jak Ty chyba zaczniemy razem starania jeszcze czekam na cytologie na wynik jak ty
Dziewczyny dziś miałam klientke zmarła jej córka 23 letnia miała jedno dziecko mowila ze jest za stara aby byc w ciąży caly czas o niej myślę tez pochowałam córkę nie namawiałam jej na ciążę a miała tylko 40 lat ale myślę czy tego nie zrobić życie tak doświadcza tak mi jej żal
Dziewczyny dziś miałam klientke zmarła jej córka 23 letnia miała jedno dziecko mowila ze jest za stara aby byc w ciąży caly czas o niej myślę tez pochowałam córkę nie namawiałam jej na ciążę a miała tylko 40 lat ale myślę czy tego nie zrobić życie tak doświadcza tak mi jej żal
Podziel się: