reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Agatush gratuluje [emoji18]

Dorisku ja po kazdym usg wklejam zdjecia Maluszka [emoji9]
A Ty planujesz jeszcze jedno Malenstwo ?

xnw43e3k256g9p2p.png

reklama
Agatush gratulacje [emoji6]

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

9 tc i 4 cm to dorodne dzieciatko!!! [emoji1419] pokaz prosze fotkę z usg koniecznie!!!

U mnie w 12 tc w pierwszej dzieciatko miało 1.08 cm, a w drugiej 0,4 cm... Boże jaka różnica!!! [emoji21]

---
27 lat, 2x poronienie w 12tc. Dwa aniołki (*)(*) [emoji22] w trakcie diagnozowania przyczyn...
Choruje na: autoimmunologiczne zapalenie tarczycy, niedoczynność.

@susana myslisz ze jak zrobię tsh po 2 tygodniach to wynik będzie wiarygodny? bo chciałabym sie starać od przyszłego cyklu i zbijam na gwałt

@bertha dziękuję wiesz dla mnie to prawie jak sukces maly tyle czekałam ma ten wynik 7 miesięcy szczepień ale to nic przeżyję wszystko aby mieć upragnione dziecko

Porzeczka
Cieszę się razem z tobą. !!!!!!!!!!!!!!:D
I życzę owocnych starań [emoji14]

Agatush
Jesteś w 9 tygodniu ??????
Coś chyba pomyliłaś
Mnie sie kończy 9 tydzień a termin z om wychodzi na 14 wrzesień
Tobie sie już 10 kończy chyba .....????
Kiedy miałaś ostatnią @????
Sus u mnie z terminu OM kończy się 10 jutro zaczyna 11 i według OM na 7.09 mam termin porodu. Jednak wg usg ciąża wygląda na 9 tc (czyli jutro zaczynalby się 10)... Tak dzisiaj powiedziała moja gin

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Agatush Super Gratuluję i Zazdroszczę pozytywnie.
Porzeczka Tak się cieszę kochana nawet nie wiesz jak.
Czajak Czekam na wieści.
Ja dzisiaj byłam u ginekologa zrobić cytologie. Reszta w porządku.

Witajcie dziewczyny, już kiedyś pisałam do Was zapytać o profilu Malinowskiego. Po ponad pół roku terapii i szczepień zaszłam w ciążę i czekam teraz na 3 poronienie, beta stanęła w miejscu. Uważam że Malina nie ma już na mnie pomysłu bo scenariusz wciąż się powtarza. Czy któraś z Was leczy/leczyła się u prof Jerzak i czy możecie podzielić się opiniami? Czy komuś pomogła? Nie znam więcej lekarzy do których mogłabym pójść... Jestem zrozpaczona.

reklama
@magda1208 nie wiesz jak ja się cieszę pewnie tak samo jak Ty chyba zaczniemy razem starania jeszcze czekam na cytologie na wynik jak ty
Dziewczyny dziś miałam klientke zmarła jej córka 23 letnia miała jedno dziecko mowila ze jest za stara aby byc w ciąży caly czas o niej myślę tez pochowałam córkę nie namawiałam jej na ciążę a miała tylko 40 lat ale myślę czy tego nie zrobić życie tak doświadcza tak mi jej żal

Do góry