reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dziewczyny starajcie się pisać z @ jak nie cytujecie :) będzie nam wszystkim łatwiej :)

Hmm.. nie dostałam powiadomienia ze porzeczka mnie wywołała z @ przed moim nickiem.. cos nie działa. Chyba ze na appce na telefonie nie działa?
Dostajecie dziewczyny powiadomienia ze ktoś was wywołuje? @nafoczka?

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

reklama
Hmm.. nie dostałam powiadomienia ze porzeczka mnie wywołała z @ przed moim nickiem.. cos nie działa. Chyba ze na appce na telefonie nie działa?
Dostajecie dziewczyny powiadomienia ze ktoś was wywołuje? @nafoczka?

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

@bertha i co nic? Ja mam powiadomienia, a reszta?

@porzeczka
Tsh zawsze sprawdzić po 2 tygodniach możesz
Tylko pamiętaj że na początku ciąży też bardzo szybko rośnie .Trzeba znowu skontrolować

Sus u mnie z terminu OM kończy się 10 jutro zaczyna 11 i według OM na 7.09 mam termin porodu. Jednak wg usg ciąża wygląda na 9 tc (czyli jutro zaczynalby się 10)... Tak dzisiaj powiedziała moja gin

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
@agatush
Zarodek w 9 tygodniu może mieć około 2 cm
Twój ma 4 cm to tak jak na początku 11 tygodnia
To by sie zgadzało z twoimi wyliczeniami .
Ale najważniejsze że wsxystko jest ok
Wstaw nam fotke
Nie daj sie prosić ;)

Ostatnia edycja:
trzymam kciuki, a jaki miałaś allo- mlr przed szczepieniami? Szczepionka od męża czy od dawcy?
dzięki, niestety nie mam mlr sprzed szczepień więc nie będę mieć porównania. Szczepienia tylko od dawcy. A ty w stopce widzę,że mialaś od dawcy i od męża to od męza nie daly rezultatu? A teraz ? @agatush gratulacje i szczęśliwych kolejnych miesięcy w ciąży @porzeczka gratulacje wyniku mlr i owocnych starań życzę , pozostalym brzuchatkom spokojnej ciąży a dla staraczek dwóch kresek i szczęśliwego zakończenia......,:happy2:

Witajcie dziewczyny, już kiedyś pisałam do Was zapytać o profilu Malinowskiego. Po ponad pół roku terapii i szczepień zaszłam w ciążę i czekam teraz na 3 poronienie, beta stanęła w miejscu. Uważam że Malina nie ma już na mnie pomysłu bo scenariusz wciąż się powtarza. Czy któraś z Was leczy/leczyła się u prof Jerzak i czy możecie podzielić się opiniami? Czy komuś pomogła? Nie znam więcej lekarzy do których mogłabym pójść... Jestem zrozpaczona.
Witaj.
Wybacz pytanie: u Maliny masz jedno poronienie? Czy z jego leczeniem 3cie?

reklama
Do góry