reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Sok z czerwonych buraków ;) a na drugim wątku napisalam co jeszcze zbija ;)

Ovli Nk 42 to bardzo duże. Mi przy mówili że duzo

Tak własnie ona mówiła , że bardzo wysokie i jak zrobie powtórzenie tych badań to od maja działamy z lekami .
Na obniżenie tych komórek .

No zobaczymy co mi zaproponują ?! .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Sok z czerwonych buraków ;) a na drugim wątku napisalam co jeszcze zbija ;)

Ovli Nk 42 to bardzo duże. Mi przy mówili że duzo

Dziekuje nafoczko!!! [emoji8]

---
27 lat, 2x poronienie w 12tc. Dwa aniołki (*)(*) [emoji22] w trakcie diagnozowania przyczyn...
Choruje na: autoimmunologiczne zapalenie tarczycy, niedoczynność.

Tez mam dobre wieści. Jajca mam czyste, pęcherzyk zniknąl. 4 dc endometrium 8mm, jeszcze sie zluszcza. Troche mnie pocieszyl tym, ze w razie czego są leki na pęknięcie. Prawda to?
Marthi mozesz sobie kupic np modulator homocysteiny z solgara lub osobno witaminy metylowe b12, metafolin i 5p5(b6 metylowa)

Dobrze wiedzieć! Dziekuje.
Hematologa mam dopiero w połowie marca... prywatnie!

---
27 lat, 2x poronienie w 12tc. Dwa aniołki (*)(*) [emoji22] w trakcie diagnozowania przyczyn...

Marthi witaminy metylowe na homocysteine i badania na mutacje. Naleza Ci sie na NFZ po 2 poronieniach

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

Dziekuje. A do kogo sie po skierowanie zwrócić? Do ginekologa i hematologa chodze prywatnie wiec oni pewnie nie dadzą...?

---

Dziekuje. A do kogo sie po skierowanie zwrócić? Do ginekologa i hematologa chodze prywatnie wiec oni pewnie nie dadzą...?

---
Ja dostałam skierowanie do genetyka od lekarza rodzinnego
i tam miałam robiony cały panel na trombofilię i kariotypy.

Marthi ja dostalam w szpitalu na polnej. Od poczatku mowilam, ze to 2 poronienie i oni mieli moje poronienia w historii pacjenta. I skierowanie bylo do genetyka. On zlecil wszystkie badania

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dostałam skierowanie do genetyka od lekarza rodzinnego
i tam miałam robiony cały panel na trombofilię i kariotypy.

Dziekuje za info!
Ja juz zrobiłam prywatnie na trombofilie, zespół antyfosfolipidowy itd. Czekam na wyniki...
Kariotypow nie robiliśmy chyba tylko.

---

reklama
magda milewicz ci zlecil te steryd? czyli jak sie juz bralo steryd encorton w ciazy t i ten mozna widze ze wniczym nie przeszakadza i nie koliduje:)a na prawde wolalbym uniknac mowienia mojemuginowi o encortonie bo by na prawde chyba zrezygnowal z prowadzenia mnie

Do góry