reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Sok z czerwonych buraków ;) a na drugim wątku napisalam co jeszcze zbija ;)

Ovli Nk 42 to bardzo duże. Mi przy mówili że duzo

Tak własnie ona mówiła , że bardzo wysokie i jak zrobie powtórzenie tych badań to od maja działamy z lekami .
Na obniżenie tych komórek .

No zobaczymy co mi zaproponują ?! .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Sok z czerwonych buraków ;) a na drugim wątku napisalam co jeszcze zbija ;)

Ovli Nk 42 to bardzo duże. Mi przy mówili że duzo

Dziekuje nafoczko!!! [emoji8]

---
27 lat, 2x poronienie w 12tc. Dwa aniołki (*)(*) [emoji22] w trakcie diagnozowania przyczyn...
Choruje na: autoimmunologiczne zapalenie tarczycy, niedoczynność.

Tez mam dobre wieści. Jajca mam czyste, pęcherzyk zniknąl. 4 dc endometrium 8mm, jeszcze sie zluszcza. Troche mnie pocieszyl tym, ze w razie czego są leki na pęknięcie. Prawda to?
Marthi mozesz sobie kupic np modulator homocysteiny z solgara lub osobno witaminy metylowe b12, metafolin i 5p5(b6 metylowa)

Dobrze wiedzieć! Dziekuje.
Hematologa mam dopiero w połowie marca... prywatnie!

---
27 lat, 2x poronienie w 12tc. Dwa aniołki (*)(*) [emoji22] w trakcie diagnozowania przyczyn...

Marthi witaminy metylowe na homocysteine i badania na mutacje. Naleza Ci sie na NFZ po 2 poronieniach

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

Dziekuje. A do kogo sie po skierowanie zwrócić? Do ginekologa i hematologa chodze prywatnie wiec oni pewnie nie dadzą...?

---

Dziekuje. A do kogo sie po skierowanie zwrócić? Do ginekologa i hematologa chodze prywatnie wiec oni pewnie nie dadzą...?

---
Ja dostałam skierowanie do genetyka od lekarza rodzinnego
i tam miałam robiony cały panel na trombofilię i kariotypy.

Marthi ja dostalam w szpitalu na polnej. Od poczatku mowilam, ze to 2 poronienie i oni mieli moje poronienia w historii pacjenta. I skierowanie bylo do genetyka. On zlecil wszystkie badania

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dostałam skierowanie do genetyka od lekarza rodzinnego
i tam miałam robiony cały panel na trombofilię i kariotypy.

Dziekuje za info!
Ja juz zrobiłam prywatnie na trombofilie, zespół antyfosfolipidowy itd. Czekam na wyniki...
Kariotypow nie robiliśmy chyba tylko.

---

reklama
magda milewicz ci zlecil te steryd? czyli jak sie juz bralo steryd encorton w ciazy t i ten mozna widze ze wniczym nie przeszakadza i nie koliduje:)a na prawde wolalbym uniknac mowienia mojemuginowi o encortonie bo by na prawde chyba zrezygnowal z prowadzenia mnie

Do góry