reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Ja tylko na chwilę. Dostałam odpowiedź od lekarza który mi wczoraj robił badanie (Lamia - dr Bednarek),że pojedynczy Notch nie świadczy o niczym złym. Ale zapytałam czy mam to jakoś kontrolować to odpisał że za 6 tygodni, ale chyba prywatnie bo od nich w szpitalu na nfz nie dostałam żadnego skierowania czy terminu nowego badania.
Mój gin odczytał wiadomość ode mnie ale nie odpisał do tej pory...

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cieszę się Gabis że się wyjaśniło i jest ok.

Bertha nasze dziewczyny robią od 9 i im facelle wychodził. Po wykrsie Twoim byłam zaskoczona tej kreski bo uważałam. Że dupa ale nie znam die tak na 100℅ . Miałaś ovitrel czy nic?

Fondie pytasz o te zastrzyki na plucka czy zamierzasz podpowiadać doktorowi jakie ma Tobie dać czy na co Ci ta wiedza? Pytam z ciekawości .Bo tak to odczytuje.

Asia, Gabis ,Avitka , Liluli, Lamia , bentula dajcie nam biednym starający się kopa do walki bo my myślimy że chcemy 2 kresek na teście a zapomniałam co się za nimi kryje.

Bertha nasze dziewczyny robią od 9 i im facelle wychodził. Po wykrsie Twoim byłam zaskoczona tej kreski bo uważałam. Że dupa ale nie znam die tak na 100℅ . Miałaś ovitrel czy nic?

Jaka kreska byłaś zaskoczona, bo nie kumam?
Nie miałam ovitrelle ani pregnylu, miałam monitoring i naturalna owulacja potwierdzona. Nie mierze juz cały cykl tempki bo wiem jak to u mnie wyglada i tylko po owu (po monitoringu i objawach wiem kiedy jest) sobie mierze z ciekawości.
Zrobiłam sobie popołudniu betę, Takze za jakies 2h moja nadzieje na ten cykl juz pożegnam.

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

magda milewicz ci zlecil te steryd? czyli jak sie juz bralo steryd encorton w ciazy t i ten mozna widze ze wniczym nie przeszakadza i nie koliduje:)a na prawde wolalbym uniknac mowienia mojemuginowi o
encortonie bo by na prawde chyba zrezygnowal z prowadzenia mnie

Nie Milewicz .Dostałam go w szpitalu na Raciborskiej w Katowicach .Tam wiedzieli też że brałam encorton .

Jaka kreska byłaś zaskoczona, bo nie kumam?
Nie miałam ovitrelle ani pregnylu, miałam monitoring i naturalna owulacja potwierdzona. Nie mierze juz cały cykl tempki bo wiem jak to u mnie wyglada i tylko po owu (po monitoringu i objawach wiem kiedy jest) sobie mierze z ciekawości.
Zrobiłam sobie popołudniu betę, Takze za jakies 2h moja nadzieje na ten cykl juz pożegnam.

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

Daj znac koniecznie jak beta!

---
27 lat, 2x poronienie w 12tc. Dwa aniołki (*)(*) [emoji22] w trakcie diagnozowania przyczyn...
Choruje na: autoimmunologiczne zapalenie tarczycy, niedoczynność.

Madzia w jakiej dawce bralas enkorton do 24 tyg ciąży,ja jestem w 18 i biore 10 od samego poczatku w zwiazku na wysokie ana,i boje sie odstawiac,mam lekarza ktory mi przepisywal ale kazal odstawiac od 14 tyg,poradz proszę co mam robic,Bea 25 ,jakiego kopniaka Ci chodzi,jesli chodzi o walkę to walczę cały czas,z lekarzami,moimi demonami,dzisaj znowu polecialam do gin bo rwalo mnie w dole brzucha,balam sie ze łożysko sie odkleja,a lekarz dał mi detektor tetna,to znaczy wypozyczyl bo wie jaka jestem histeryczka,ale dziewczyny ruchy dziecka sa najpiekniejszym prezentem na swiecie,i warto walczyć,choc okupione jest to wielkim cierpieniem.

Bentula chodxi o zdjęcia maluszków. Współczuję strachu ale i tak zazdroszczę etapu w którym jesteś.

Bertha jak beta?

Zdziwiła mnie Twoja 2krecha na teście. Ja uznałam że masz spadek temp na wykresie ale znawca nie jestem. Mocna bbyła czy cień? Ja 10-11 dpo miałam cień ale tyle dni też byłam po ovitrel a dzień później już nic nie miała. 14dpo też testowalam bo wykres był ładny dopiero dzień później temp. Mi spadła z 37,2 na 36,8

Bertha sciskam kciuki za Ciebie :-*

reklama
Madzia w jakiej dawce bralas enkorton do 24 tyg ciąży,ja jestem w 18 i biore 10 od samego poczatku w zwiazku na wysokie ana,i boje sie odstawiac,mam lekarza ktory mi przepisywal ale kazal odstawiac od 14 tyg,poradz proszę co mam
robic,Bea 25 ,jakiego kopniaka Ci chodzi,jesli chodzi o walkę to walczę cały czas,z... lekarzami,moimi demonami,dzisaj znowu
polecialam do gin bo rwalo mnie w dole brzucha,balam sie ze łożysko sie odkleja,a lekarz dał mi detektor tetna,to znaczy wypozyczyl bo wie jaka jestem
histeryczka,ale dziewczyny ruchy dziecka sa najpiekniejszym prezentem na swiecie,i warto walczyć,choc okupione jest to wielkim cierpieniem.

Ja bralam 15 mg. Zaczęłam odstawiać po okolo 20 tygodniu po 5 mg na tydzień, a skończyłam około 24 tygodnia. Ok. 20 tygodnia jest przelom immunologiczny i jak zaczniesz wtedy odsrawiac to małe będzie bezpieczne pod wzgledem immunologicznym.

Do góry