reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Bentula dzielna z Ciebie dziewczyna! Teraz już musi być dobrze:)
U mnie za to tak sobie. Byłam dziś u doktorka rodzinnego i mam zapalenie gardła i niestety antybiotyk duomox - brała któraś! Dzwoniłam do gina i powiedział że mam brać i się nie zastanawiać! Ale wiecie jak to jest zawsze strach i niepewność:(

reklama
Kleks z tego co ja widzę i co piszesz i co już wiem od kilku dziewczyn to miałaś nieodpowiednio leki dobrane żeby można było to uznać za próbę na samych lekach. Np. za mała dawka heparyny chyba że ważysz nie więcej jak 40 kg i nie masz czynnika V leidena (czy jakoś tak). Po za tym sama heparyna to też mało powinno się mieć jeszcze acard. Do tego witaminy ze zwiększoną wchłanialnością no i większość dziewczyn ma podawany encorton jeszcze.

tak, po tym jak sama "dokształciłam się" w internecie, to wiem, że sama heparyna to mało :((((
ale Leidena nie mam, mam homozygotę MTHFR

avita tyle lekow juz bralas z emysle ze zwykly duomox nie zaszkodzi:) pamietaj ze jak ty masz infekcje dziaciatko tez. Ja nie bralam ale co slysze to duomox daja w ciazy

U mnie za to tak sobie. Byłam dziś u doktorka rodzinnego i mam zapalenie gardła i niestety antybiotyk duomox - brała któraś! Dzwoniłam do gina i powiedział że mam brać i się nie zastanawiać! Ale wiecie jak to jest zawsze strach i niepewność:(
JA brałam augumentin i było ok :) tez na gardło :) a drugi raz w połogu jak karmiłam

Bentula! Jesteś już tak daleko! Musi się udać!:*
To naprawdę jest ponad ludzkie siły. Ja bym chyba oszalała. Tak sobie czasem marzę, że zniknie ten wątek, bo nie będzie już nikomu potrzebny... A tu ciągle przybywa tyle nowych osób.
Kasiu, a jak u Was? Ja cały czas myślę o Was i wysyłam fluidki [emoji6] Za posostałe dziewczyny też trzymam kciuki!

Pamiętacie, jak pisałam o siostrze mojego K. jak straciła synka w lipcu w 24 tc? Dowiedziałam się, że znowu jest w ciąży, w tym tygodniu robiła test.

Duomox jest bezpieczny w ciąży. Dziewczyny na wątku rówieśniczym też go łykały. Nie ma się co zastanawiać, gorsza dla dzidziusia jest infekcja.

Teczowa dzieki za odpowiedź,a proszę powiedz czy wbijasz od gory,bo teraz tak robie,nawet w ciagu dnia czuje te wklucia,czy na ukos bardziej po spadzie,wiem ze idziemy razem,i dawalas mi wtedy nadzieję z tymi piersiami,a poza tym wszystkie tu jestesmy wojowniczkami,kazda walczy,niektóre nadal upadają by znow podnieść sie do nastepnej walki,podziwiam Was wszystkie!

Avita - duomox mozna w ciazy ja bralam ten 1000.. w 19 tyg jak stwiwrdzili u mnie zum. Bralam tydzien.

Bentula Gabis Asia - najgorsze juz chyba za Wami. Wiem ze strach jest do samego porodu ale pomyslcie jak daleko jestescie, sa serduszka, dzidzie zdrowo rosna. Jeszcze troche i bedzie finish i nagroda

Fondie - jejku Ty juz prawie koncowka. Bierz sie za wyprawke i ciesz sie chociaz koncowka[emoji2]

reklama
dziewczynki JUŻ PO KRZYWEJ CUKROWEJ
ciężko było ,ale idzie przeżyć ,teraz czekam na wynik i mam nadzieję ,że będzie ok:confused:
We wtorek wizyta;)

Do góry