reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Bentula przeżycia straszne.Ala każda z nas jest obciążona wielkim strachem. U Ciebie jeszcze spotęgowane plamieniami. Na prawdę współczuję:/ No nic nie zostaje tylko modlić się za Was, by wszystko zakończyło się dobrze:) w 40 tygodniu:)
Burczuś
Ja też jestem na intralipidzie .
Teraz biorę co dwa tygodnie .
Potem myślę że będę przyjmować raz na miesiąc

Cieszę sie bardzo z Waszych
ZIELONYCH ŚWIATEŁ :D

reklama
Witam Was dziewczyny,wiem ze nic sie nie odzywalam,ale cały czas Was czytałam,kibicowalam,i modlilam się ze sie WAM udało,nie moge dłużej milczeć,bo już sama sobie nie radzę,chcialam sie z Wami dzielic moimi przeżyciami,ale strach był większy ode mnie,nadal jest,jestem już w 15 tyg i 6 dni w ciąży,bardzo trudnej dla mnie ciąży,przypominam ze moja wczesniejsza ciaza obumarla koło 7 tc ,zazywam enkorton 10 mg od samego poczatku,na wlasna rękę,bo nikt mi go nie chcial przepisac,pozniej znalazlam starego ale madrego gin tylko od enkortonu,kazał mi schodzic z dawki w 14 tyg,ale ja nadal sie boje,bo przypominam ze mialam bardzo wysokie miano ana 2 i 3,gabis i inne ktore maja do czynienia z ana pomozcie,przypomnijcie kiedy schodzilyscie z dawki,proszę!
Bentula mega się ciesze :) nawet taka cisza na forum pi której jest niespodzianka nam nie przeszkadza.
Jeśli chcesz zobaczyć jak bodajże Lamia schodziła z encortonu to jest na moim drugim wątku. A Jak już kiedyś poczujesz się na siłach żeby ten wątek nam uzupełnić o swoją historię to proszę napisz mi to co pisałaś tylko troszke zwięźlej :*

Czyli mamy Bentule, Sus i Agatush brakujące na liście :) póki nie mam waszej zgody to nie dopisuje :)

Burczus bardzo się ciesze z zielonego światla

Destino kochana czytasz nas?

Pozdrawiam

odnosnie jeszcze encortonu mysle ze jak ktos ma miano ana albo la to cyba sie bierze wczensiej encoerton wiem ze malina roznxie zleca w zaleznosci od badan. Ale to trza sie wzglebic

Bentula mega się ciesze :) nawet taka cisza na forum pi której jest niespodzianka nam nie przeszkadza.
Jeśli chcesz zobaczyć jak bodajże Lamia schodziła z encortonu to jest na moim drugim wątku. A Jak już kiedyś poczujesz się na siłach żeby ten wątek nam uzupełnić o swoją historię to proszę napisz mi to co pisałaś tylko troszke zwięźlej :*

Czyli mamy Bentule, Sus i Agatush brakujące na liście :) póki nie mam waszej zgody to nie dopisuje :)

Burczus bardzo się ciesze z zielonego światla

Destino kochana czytasz nas?

Pozdrawiam
Foczusiu - jak będzie serduszko 07.02 po usg i będzie ok to mnie dopiszesz :-*

Bentula - jesteś mega wojowniczka!!! Trzymaj się kochana nasza!!! Wszyscy tutaj mocno ściskaja za Ciebie kciuki :-) [emoji110] [emoji110] [emoji110]

Ja dzisiaj mam dzień lenia. Wzięłam urlop i mam zamiar leżeć cały dzień i odpoczywać :-)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny nie chciałam pisac post pod postem,ale chciałam dodac,ze zanik bolu piersi nie musi oznaczać odrazu straty,mnie juz na samym poczatku bolały,ale juz kolo 8 tygodnia,nagle przestawaly bolec,a wrecz mąż mówił ze zmalaly,ja odrazu rozpacz,i taka sytuacja zdzrzala sie co kilka dni,potrafiły nie bolec z 3 dni,a potem znowu bolały, więc uznalam ze to w koncu prawie normalne,bo obawa zawsze jest,chcialam Was zapytac czy nadal w 16 tyg mam zazywac kwas foliowy metylowany,oprocz tego mam femibion,i czy Was też boli brzuch w miejscach wkluc kleksane,wczesniej nie bolalo bo podobno zle robilam,i pielegniarka kazala mi glebiej wbijac i teraz bola te miejsca,za wszystkie rady dziekuje,i za wielkie okazane wsoarcie :-*

bentula ja tez plamilam ciezka cala ciaza ae na pewno bedzie juz dobrze ja dalej zyje od wizyty do wizyty na wyprawke mam jednego bodziaka a jutro zaczynam 30 tydzien

Ale jak?
do końca ciąży co miesiąc? na własną rękę? Czy z zalecenia?
Burczuś
Intralipid mi zleciła moja ginka
Raz czy dwa wzięłam przed zajściem.Potem wzięłam po pozytywnym teście
Potem po dwóch tygodniach .
Teraz jeszcze raz po dwóch a póżniej już co miesiąc .
Nie wiem do którego miesiąca sie bierze .Musze dopytać

reklama
Bentula Witaj! nie dziwię się, że nic nie pisałaś, po tym co cały czas się wydarzało wcale się nie dziwię. Najważniejsze, że dotarłaś do tak dalekiego momentu i że się nie poddajesz ;) Z tymi piersiami to popieram, bo ja też nie mam go wcale w tym momencie, a wcześniej był delikatny, a czasem w ogóle! idziemy razem Ty, Liluli i ja wszystkie 15 + :) Musi być dobrze :*
Mnie czasem boli jak wkłuwam, ale to zależy od igły i miejscaw które wbijam :/ igłę wbijam do końca zawsze i tak jak napisałam wyżej czasem czuję, a czasem nic ;) o metylach niech napiszą już te bardziej doświadczone, bo ja też cały czas biorę ;)

Do góry