reklama
Cytrynko ja zamowilam dzisiaj na allegro kwas i wit b6 swansona i b12 jakiejs innej firmy wszystko metylowane
gosia321
jakie dawki kwasu, b6 i b12 dziennie łykasz?
dawki i firmy są przeróżne
FOLIAN 400 ug czy 800 ug?
b12 1000 ? 2500µg?
nie chciałabym przesadzić z dawką dzienną
dzięki
melania86
Początkująca w BB
Bentula, współczuje stresów i trzymam kciuki żeby od teraz było tylko nudno i dobrze. Posty i historia Fondie dają mi do myślenia...jak mam nadzieje widać już w stopce poroniłam 3 razy bez żadnych leków, teraz planowałam próbować na acardzie,clexanie,encortonie i metforminie ale jest to zestaw "skomponowany" przez dwóch lekarzy, a na encorton musiałam ich mocno namawiać. Mysle cały czas czy nie powinnam jechać do Łodzi i grzebać w immunologii ze względu na dodatnie ana (prof. Malinowski lub doc. Paśnik). A jednocześnie tak bardzo chce już spróbować, po ostatnim poronieniu czas na zielone światło mi się tak dłużył! (Teraz już wg prof. Jerzak mogę się starać, minęły 4 mce). Planuje włączyć encorton po owulacji. Burczuś, Mała79, widzę, ze prowadzi was docent Paśnik. Czy próbowalyscie wcześniej na żelaznym zestawie?
burczuś
Fanka BB :)
Ja tak,ale jak się potem okazało,zbyt późno wdrożonym, bo od pozytywnego testu.Bentula, współczuje stresów i trzymam kciuki żeby od teraz było tylko nudno i dobrze. Posty i historia Fondie dają mi do myślenia...jak mam nadzieje widać już w stopce poroniłam 3 razy bez żadnych leków, teraz planowałam próbować na acardzie,clexanie,encortonie i metforminie ale jest to zestaw "skomponowany" przez dwóch lekarzy, a na encorton musiałam ich mocno namawiać. Mysle cały czas czy nie powinnam jechać do Łodzi i grzebać w immunologii ze względu na dodatnie ana (prof. Malinowski lub doc. Paśnik). A jednocześnie tak bardzo chce już spróbować, po ostatnim poronieniu czas na zielone światło mi się tak dłużył! (Teraz już wg prof. Jerzak mogę się starać, minęły 4 mce). Planuje włączyć encorton po owulacji. Burczuś, Mała79, widzę, ze prowadzi was docent Paśnik. Czy próbowalyscie wcześniej na żelaznym zestawie?
Tęczowa..ja też wbijałam prostopadle, nie pod żadnym skosem
Kasiu, ja brałam przed ciążą ok 1,5 cyklu Ovarin. Ma bardzo dobre opinie. Może spróbuj i działaj [emoji4]Dzięki Asiu że pytasz :* Trochę się podlamalam, ze ten pęcherzyk nie pękł. Nie mialam nigdy problemow i boje sie, ze to po lekach. Czekam na następny cykl, oby byl juz normalny.
Dziewczyny, jak Wy ogarniacie ilości tych leków? Ja mam problem z pamięcią w ciąży i nie pamietałam czy wzięłam dziś Acard i o 8.30 wzięłam (nie wiem czy nie podwójnie). Przypomnienie w telefonie nie działa. Zapominam o wszystkim.
Pamięć szwankuje do tego stopnia, że wstawiłam pranie i włączyłam pralkę bez proszku do prania [emoji58]
Ostatnia edycja:
Ja mam liste i jak polkne to odhaczam Bo tak to nie pamiętalam co poklnelam. A mąż mi jeszcze na lekach zrobil nalepki "odhacz liste"
Na razie nic nie będę brala i zobaczymy jak bedzie w nast. cyklu. Ale musi byc dobrze!
Na razie nic nie będę brala i zobaczymy jak bedzie w nast. cyklu. Ale musi byc dobrze!
reklama
Asia ja miałam takie przegródki jak dla babci. 5 boxow i to na 7 dni. Raz w tygodniu układałam leki i było ok. Caly tydzien z glowy To nie dużo kosztowało chyba z 10 zł kiedyś jakby któraś z was chciała to mam na zbyciu i papierki lakmusowe na infekcje/wodyKasiu, ja brałam przed ciążą ok 1,5 cyklu Ovarin. Ma bardzo dobre opinie. Może spróbuj i działaj [emoji4]
Dziewczyny, jak Wy ogarniacie ilości tych leków? Ja mam problem z pamięcią w ciąży i nie pamietałam czy wzięłam dziś Acard i o 8.30 wzięłam (nie wiem czy nie podwójnie). Przypomnienie w telefonie nie działa. Zapominam o wszystkim.
Pamięć szwankuje do tego stopnia, że wstawiłam pranie i włączyłam pralkę bez proszku do prania [emoji58]
Kasiu trzymam kciuki :*
Podziel się: