reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Mi torbiel wyskoczyła odkad zaczelam brac dupka 3x1 :( i to sporo urósł bo do 4 cm doszedł... moze teraz po wszystkim sie wchłonie... mam taka nadzieje.

reklama
Kas jak masz torbiel to mój dr zaleca dupka 3*1.Pytalam ;-)Po tympowinno sie wchlonac.

Dziękuję kochana, bo mnie to dręczy, niech Ci Bóg w dzieciach wynagrodzi:* wczoraj nie było torbieli, tylko pęcherzyk 28 mm, który nie pękł,a ja juz weszłam w 2 faze cyklu. Więc może nie jest tak źle jak nie ma torbieli, a i tak mam dupka mieć. Hę? Po prostu nic się na tym nie znam. Czy może pęcherzyk nie pęknąć i nie zrobić się torbiel?

Ostatnia edycja:
Dziękuję kochana, bo mnie to dręczy, niech Ci Bóg w dzieciach wynagrodzi:* wczoraj nie było torbieli, tylko pęcherzyk 28 mm, który nie pękł,a ja juz weszłam w 2 faze cyklu. Więc może nie jest tak źle jak nie ma torbieli, a i tak mam dupka mieć. Hę? Po prostu nic się na tym nie znam. Czy może pęcherzyk nie pęknąć i nie zrobić się torbiel?
Kas mojej kolezance z niepeknietego pecherzyka zrobila sie torbiel,a teraz za 1.5tyg.bedzie miala wywolywany porod [emoji4]

Bea [emoji110][emoji110][emoji110]

Foczus ja badanie wit.d mialam od endo na nfz jeszcze.

xnw43e3k256g9p2p.png

Ostatnia edycja:
Mnie tez nie pekly swa pecherzyki zrobilus ie torbielam tz jakos28mm mialy i nie dostalam luteiny mialam przyjsc w dniu miesiaczki zobaczyc czy zostaly ..o jakie zdziwienie bylo jak zaszlam z informacja ze jestem w ciazy a sladunpo torbielach niema :)czego ci kas zycze:) to byl wlasnie ten cykl w ktorym jestsm teraz w ciazy.

Dziękuję Wam. Pewnie dlatego kazała nie odstawiać leków. Bo powiedziała, że nie daje 100%, że ciąży nie będzie. Tylko wytłumaczcie mi, czy jeżeli wczoraj nie było torbieli, to już nie będzie?

reklama
Do góry