reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Mi torbiel wyskoczyła odkad zaczelam brac dupka 3x1 :( i to sporo urósł bo do 4 cm doszedł... moze teraz po wszystkim sie wchłonie... mam taka nadzieje.

reklama
Kas jak masz torbiel to mój dr zaleca dupka 3*1.Pytalam ;-)Po tympowinno sie wchlonac.

Dziękuję kochana, bo mnie to dręczy, niech Ci Bóg w dzieciach wynagrodzi:* wczoraj nie było torbieli, tylko pęcherzyk 28 mm, który nie pękł,a ja juz weszłam w 2 faze cyklu. Więc może nie jest tak źle jak nie ma torbieli, a i tak mam dupka mieć. Hę? Po prostu nic się na tym nie znam. Czy może pęcherzyk nie pęknąć i nie zrobić się torbiel?

Ostatnia edycja:
Dziękuję kochana, bo mnie to dręczy, niech Ci Bóg w dzieciach wynagrodzi:* wczoraj nie było torbieli, tylko pęcherzyk 28 mm, który nie pękł,a ja juz weszłam w 2 faze cyklu. Więc może nie jest tak źle jak nie ma torbieli, a i tak mam dupka mieć. Hę? Po prostu nic się na tym nie znam. Czy może pęcherzyk nie pęknąć i nie zrobić się torbiel?
Kas mojej kolezance z niepeknietego pecherzyka zrobila sie torbiel,a teraz za 1.5tyg.bedzie miala wywolywany porod [emoji4]

Bea [emoji110][emoji110][emoji110]

Foczus ja badanie wit.d mialam od endo na nfz jeszcze.

xnw43e3k256g9p2p.png

Ostatnia edycja:
Mnie tez nie pekly swa pecherzyki zrobilus ie torbielam tz jakos28mm mialy i nie dostalam luteiny mialam przyjsc w dniu miesiaczki zobaczyc czy zostaly ..o jakie zdziwienie bylo jak zaszlam z informacja ze jestem w ciazy a sladunpo torbielach niema :)czego ci kas zycze:) to byl wlasnie ten cykl w ktorym jestsm teraz w ciazy.

Dziękuję Wam. Pewnie dlatego kazała nie odstawiać leków. Bo powiedziała, że nie daje 100%, że ciąży nie będzie. Tylko wytłumaczcie mi, czy jeżeli wczoraj nie było torbieli, to już nie będzie?

reklama
Do góry