reklama
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
To bea niech da znać :-)
Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka
Marthi
Fanka BB :)
Dziewczyny jestem po wizycie u pani hematolog... moze jak przeczytacie to podpowiecie ewentualne dodatkowe badania czy cos....
Ja jestem zielona
Bylam u Pani Zawilskiej w Poznaniu. Fakt, ze zbyt wiele badan nie milam ze soba, przeprowadziła wiec ze mna szczegółowy wywiad na temat dzieci, poronień, narodzin w rodzinie. Pytała o grupę krwi meza itd. Badała mi recznie brzuch, pod pachami, szyje, dotykała przy jajnikach itd.
Zleciła oczywiscie badania krwi, tj.
Żelazo + TIBS, ferrytyna, białko C, białko S, APC-R, mutacje genu protrombiny, antytrombina, homocysteina, czynnik VIII, APTT-LA, d RVVT, przeciwciała antykardiolipidowe, przeciwciała B2 glikoproteinowe.
Zaleciła tez USG jamy brzusznej...
Ja jestem zielona
Bylam u Pani Zawilskiej w Poznaniu. Fakt, ze zbyt wiele badan nie milam ze soba, przeprowadziła wiec ze mna szczegółowy wywiad na temat dzieci, poronień, narodzin w rodzinie. Pytała o grupę krwi meza itd. Badała mi recznie brzuch, pod pachami, szyje, dotykała przy jajnikach itd.
Żelazo + TIBS, ferrytyna, białko C, białko S, APC-R, mutacje genu protrombiny, antytrombina, homocysteina, czynnik VIII, APTT-LA, d RVVT, przeciwciała antykardiolipidowe, przeciwciała B2 glikoproteinowe.
agatush
Moderatorka
Część z nich służy do określenia zespołu antyfosfolipidowego - pewnie chce go potwierdzić bądź wykluczyć [emoji108]Dziewczyny jestem po wizycie u pani hematolog... moze jak przeczytacie to podpowiecie ewentualne dodatkowe badania czy cos....
Ja jestem zielona
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Marthi
Część z nich służy do określenia zespołu antyfosfolipidowego - pewnie chce go potwierdzić bądź wykluczyć [emoji108]
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak, mowila ze skupiamy sie na zespole antyfosfolipiodowym, na żelazie i trombofilii i po tych badaniach bedzie mi mogła wiecej powiedziec.
Susana, kochanie, musi tam siedzieć maleństwo, pewnie się jeszcze ukrywało i napędza strachu tak jak Lamii na początku. Beta jest do pozazdroszczenia przecież. Czekam na wieści kochana.
Bardzo chorowity ten sezon zimowy wszędzie niestety.
Mały Foczuś cudowny
Bardzo chorowity ten sezon zimowy wszędzie niestety.
Mały Foczuś cudowny
marzycielka81
Serio Genesis tak robi. Jestem w szoku...
Co do plci ponoc tak czasami jest. U mnie dziecko synek zdrowy i synek poroniony z wada genetyczna
Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
Co do plci ponoc tak czasami jest. U mnie dziecko synek zdrowy i synek poroniony z wada genetyczna
Marthi
Serio Genesis tak robi. Jestem w szoku...
Marzycielka bardzo mi przykro z powodu Twojej straty... Ehh i skąd sie te wady genetyczne biorą jak pierwszy synuś zdrowy?
reklama
marzycielka81
Marthi skas sie biora. Najwazniejsze, ze teraz bede juz na lekach i mam nadzieje, ze sie uda:-)
Podziel się: