reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Kas90 walcz ze soba i nie czytaj. Encorton 5mg, clexan 0.4. Acard nie moge bo mam po nim kolatanie serca. Metyle jakos ok. Musialo mi sie przeziebienie wtedy nalozyc. I zobaczysz uda sie. Nawet jak teraz sie nie uda. Za miesiac sie uda. Moja gin powiedziala ze jak bedzie dobrze zachodzic w ciaze i sie nie bac.

Marthi poczytaj o liscie badan z 2 watku. Mi pomogla bardzo. Wiedzialam co oczekiwac od genetyka czy od ginekologa. No i strasznie zalezalo mi na zelaznym zestawie.

Czekanie jest trudne ale ja gleboko wierze ze warto czekac na to by sie udalo

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kas a Ty nie bierzesz progesteronu na pęknięcie pęcherzyka?? Chyba tak mój lekarz daje . Mogłam zapytać jak byłam na monitoringu.

Ja mam dwa jajka w
24 i 22. Dziś podany ovitrel na pęknięcie. Doktor pęknięcia spodziewa sie dziś i jutro tego mniejszego. Endometrium 12,5. Teraz liczę na cud i łaskę że mi się uda

Beatko, trzymam kciuki!!!! Do dzieła:D
Znaczy normalnie nic nigdy nie biorę na pęknięcie. Teraz i tak kazała mi brać dupka (więc pewnie po to) więc myślisz, że ok? Martwię się tym trochę.

Martha ja miałam kwas foliowy 2 razy ponad normę, dlatego, że łykałam folik a mam mutacje mthfr. Też nie mam dzieci. Więc to ma związek. A jaki kwas łykałaś, zwykły?

Ostatnia edycja:
Beatko, trzymam kciuki!!!! Do dzieła:D
Znaczy normalnie nic nigdy nie biorę na pęknięcie. Teraz i tak kazała mi brać dupka (więc pewnie po to) więc myślisz, że ok? Martwię się tym trochę.

Martha ja miałam kwas foliowy 2 razy ponad normę, dlatego, że łykałam folik a mam mutacje mthfr. Też nie mam dzieci. Więc to ma związek. A jaki kwas łykałaś, zwykły?

Ja łykałam zestaw witamin, ktore zalecił mi gin. W nim był kwas foliowy... pregna plus.
Na wyniku miałam kwas foliowy >20 przy normie 3.1-17.5

Kas90 walcz ze soba i nie czytaj. Encorton 5mg, clexan 0.4. Acard nie moge bo mam po nim kolatanie serca. Metyle jakos ok. Musialo mi sie przeziebienie wtedy nalozyc. I zobaczysz uda sie. Nawet jak teraz sie nie uda. Za miesiac sie uda. Moja gin powiedziala ze jak bedzie dobrze zachodzic w ciaze i sie nie bac.

Marthi poczytaj o liscie badan z 2 watku. Mi pomogla bardzo. Wiedzialam co oczekiwac od genetyka czy od ginekologa. No i strasznie zalezalo mi na zelaznym zestawie.

Czekanie jest trudne ale ja gleboko wierze ze warto czekac na to by sie udalo

Dziewczyny Marzycielka podsunela mi pewien pomysł. Jeśli wiecie na które z badań mogą dać skierowanie inni lekarze nuż gin to napiszcie mi na priv a ja to uzupełnie np hematolog Immunolog rodzinny. Może komuś to pomoże bo to też częste pytania

Nafoczka super pomysl. Tylko pytanie czy mowimy o NFZ czy prywatnie. Wg mnie duzo od tego zalezy. Ja mam pakiet w prywatnej placowce i jesli w ten sposob to moge zrobic luste co ktory lekarz zlecil

Nafoczka super pomysl. Tylko pytanie czy mowimy o NFZ czy prywatnie. Wg mnie duzo od tego zalezy. Ja mam pakiet w prywatnej placowce i jesli w ten sposob to moge zrobic luste co ktory lekarz zlecil

Coś juz uzupełnilam wiec zerknijcie.
Uzupelnilam tylko to co miałam z NFZ. Dziewczyny wypowiedźcie sie czy chcecie tylko lekarzy z badaniami NFZ czy prywatnie tez. Tylko prywatnie to w sumie można sobie wszystko a tu by bardziej chyba o NFZ było pomocne no ale piszcie piszcie :D
Link do: Poronienia nawykowe - przebieg ciąży

reklama
Do góry