reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
wczoraj zorientowałam się ze clexane mam do soboty, polozna mi zle wyliczyla bo powiedziala ze mam do niedzieli i wizyte mam w pon. zeby przyjsc po nastepne.
moge opuscic jedna dawke czy powinnam isc do niego w piatek?

Ku pokrzepieniu stesknionych cioć ♡
20161231_212653.jpg
Dziękujemy Mickey :*

Załączniki

• 20161231_212653.jpg
    20161231_212653.jpg
    407,8 KB · Wyświetleń: 111
reklama
dżoł ja bym nie ryzykowała i pobiegła po receptę. Pani farmacełtka przestrzegła mnie jak brałam zastrzyki, żeby robic zapasy, bo jest ogólnie problem w aptekach z ich kupnem. Ponoć brakuje, przynajmniej w woj. dolnosląskim.
Dziewczyny czy wiecie jak to jest z badaniem przeciwciał przeciwplemnikowych. Lekarz mi je zlecił z wymazu w połowie cyklu. W necie czytałam, że takie badania powinno sie odbyc po stosunku (8h), ale ten lekarz nic nie wspomniał na ten temat. Czytałam, że badanie tez mozna wykonac z krwi. To teraz się zastanawiam czy zrobic dwa, czy czekać.Jaka jest różnica między tymi badaniami. ?

Do góry