reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Tak, mialam 99. Dziekuje Sus.
Leze w lozku od godziny i chyba pojde spac bo z nerwow co chwile brzuch mi sie napina [emoji20]
Dobranoc wszystkim [emoji8] [emoji287]

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Jadę w czwartek na badania. Już mam pietra co wyjdzie. Czy będziemy mieć zielone światło...czy jednak doszczepienia;/
Trzymam kciuki. A gdzie bedziesz robic te badania? w łodzi? Daj znak kiedy wyniki.

Za wszystkie kobietki na początku ciąży trzymam kciuki za pięknie bijące serduszka;)

Dzień dobry,
Dzoł kciukamy za betę, jak się dziś czujesz?

Jutro nadrobie :D
A ty co planujesz?

To czekamy na twoje wyniki :) jakby co to w drugim wątku jest kalkulator bety :)

No i super oby tak dalej to będzie co na liście uzupełniać :)

Kas nie sądzę że krotszy jest gorszy bo długie tez nie sa dobre także ten tego nie kombinuj :D

Asia to niestety ryzyko masz duże no ale musisz wierzyc ze może tym razem cie ominie :*
Nafoczuś pytasz o moje plany...hmm nie wiem co robić, cykle mi się rozjechały, byłam dziś na badaniu prolaktyny, tsh, z jednej strony może wartało by odczekać a z drugiej czas ucieka i z moim urokiem ( w sensie genetycznym) powinnam próbować ale sama nie wiem czy mam siłę, wybieram się do Naszego kochanego dr na dniach żeby sprawdził bo @ się spóznia ponad 2 tyg(test z 1 kreska) więc coś mi się posypało
czekam na sweet focie:p
Sus, :-*

Mickey dziekuje, dzis juz ok, troche piersi mniej bola ale nie plamilam rano, tylko na papierze jakby resztki z wczoraj. ale juz jestem spokojniejsza. teraz tylko na bete czekam jak na szpilkach, chociaz i tak wazniejszy bedzie przyrost czwartkowy.

reklama
Do góry