Czytałam ze enya miała po pierwszej serii spadło jej na minus potem w drugiej i trzeciej serii miała brak hamowania i powiedział jej ze może próbować bo chodźmy nie wiem ile się szczepiła to nie wzrośnie ale wtedy seria to były 2 szczepionki a nie 3 i ona większość miała pulowanych.
reklama
Beata, wczorajsza operacja brata - według lekarzy - się udała. Dziś jeszcze będzie miał kontrolny rtg. Wcześniej próbowali dostać się do tego kręgu przez przełyk a teraz od strony pleców. Pewnie minie jeszcze trochę czasu zanim okarze się czy operacja dała założony rezultat. Chyba udała się w sensie, że dostali się w końcu do uszkodzonego kręgu (nie jak ostatnio). Podobno teraz zabiegu podjął się sam ordynator.
Nafoczka jak zwykle Wikuś cudowny Pan Mikołajek :-) I jak cudowną zabawką są własne stopki i ile radości się z nich czerpie :-)
Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Nafoczka jak zwykle Wikuś cudowny Pan Mikołajek :-) I jak cudowną zabawką są własne stopki i ile radości się z nich czerpie :-)
agatush
Moderatorka
Gratulacje za udaną operację! Na pewno jej wynik będzie satysfakcjonujący! :-)Beata, wczorajsza operacja brata - według lekarzy - się udała. Dziś jeszcze będzie miał kontrolny rtg. Wcześniej próbowali dostać się do tego kręgu przez przełyk a teraz od strony pleców. Pewnie minie jeszcze trochę czasu zanim okarze się czy operacja dała założony rezultat. Chyba udała się w sensie, że dostali się w końcu do uszkodzonego kręgu (nie jak ostatnio). Podobno teraz zabiegu podjął się sam ordynator.
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Maciejka78
Fanka BB :)
Część Dziewczyny
Macie może jakieś doświadczenia w leczeniu w Gamecie pod Łodzią (właśnie się zapisałam do dr Guzowskiego). Celuje w immunonologie plan leczenia immunusupresja przez 2 tyg potem w ciąży żelazny zestaw od dr Pasnika mam ale jeszcze Mezusia muszę ponownie zbadać i histeroskopie zrobić. A do Maliny to ja nie wrócę po doświadczeniach w drugiej probie na bobaska.
Jeszcze jedno wiecie może gdzie mogę znaleźć jakis jadłospis z niskiej IG (insulina mi nie spada tak jak powinna)
Pozdrawiam cieplutko
Macie może jakieś doświadczenia w leczeniu w Gamecie pod Łodzią (właśnie się zapisałam do dr Guzowskiego). Celuje w immunonologie plan leczenia immunusupresja przez 2 tyg potem w ciąży żelazny zestaw od dr Pasnika mam ale jeszcze Mezusia muszę ponownie zbadać i histeroskopie zrobić. A do Maliny to ja nie wrócę po doświadczeniach w drugiej probie na bobaska.
Jeszcze jedno wiecie może gdzie mogę znaleźć jakis jadłospis z niskiej IG (insulina mi nie spada tak jak powinna)
Pozdrawiam cieplutko
Foczusia uroczy nasz Mikołajek Ile razy wstawiasz fotkę tyle razy chce mi się wbrew wszystkim opiniom lekarzy próbować dalej i jeszcze raz
Asiu, cieszymy się, że operacja pomyślna. Nie tak prosto w takim stanie mówić, że wszystko będzie dobrze. Ta myśl jednak niech was prowadzi przez oczekiwania na wyniki, rehabilitację i Święta. Może jestem romantyczką, ale wierzę mocno w happy endy
Czajak,raz spóźnił mi się okres i dostałam po ponad 40 dniach tak bez powodu, a raz czekałam i czekałam, zrobiłam test w dzień okresu i biało, czekałam dalej i nic a po kolejnych 2 tyg zrobiłam test i byłam w ciąży. Może sprawdź...
Porzeczka, to hamowanie... i 0... zbadałam mlr, bo mi kazał lekarz, ale nie przywiązuje do końca wagi do tego, co oni mówią. Nie twierdzę, że to nieistotne. Jednak CUDA, bo o nich mowa w naszym przypadku się zdarzają i takich małych cudzików ci życzę. Niech po smutkach i rozczarowaniach twój duch przywdziewa CUDowną szatę .
To do nas wszystkich... Wiele lekarze do nas o nas mówią, a jeszcze więcej rzeczywistość. Dziewczyny jak człowiek czegoś mocno pragnie, to cały Świat zaczyna mu pomagać w spełnieniu pragnienia. Przykład: mój lekarz po zakończeniu pierwszej części leczenia na endometriozę powiedział, że zna świetną klinikę od in vitro. Powiedział, że w naturalny sposób nie mamy szans zajść w ciążę. Nie słuchaliśmy go i kiedy pojawiliśmy się u niego z pierwszym aniołkiem sam niechętnie, ale cichutko wypowiedział to słowo, choć nie wierzył, że dziecko przeżyje. Niestety nie przeżyło, ale nas to zachęciło do dalszych prób i będziemy próbować do skutku... aż urodzi się zdrowe i żywe dziecko
Asiu, cieszymy się, że operacja pomyślna. Nie tak prosto w takim stanie mówić, że wszystko będzie dobrze. Ta myśl jednak niech was prowadzi przez oczekiwania na wyniki, rehabilitację i Święta. Może jestem romantyczką, ale wierzę mocno w happy endy
Czajak,raz spóźnił mi się okres i dostałam po ponad 40 dniach tak bez powodu, a raz czekałam i czekałam, zrobiłam test w dzień okresu i biało, czekałam dalej i nic a po kolejnych 2 tyg zrobiłam test i byłam w ciąży. Może sprawdź...
Porzeczka, to hamowanie... i 0... zbadałam mlr, bo mi kazał lekarz, ale nie przywiązuje do końca wagi do tego, co oni mówią. Nie twierdzę, że to nieistotne. Jednak CUDA, bo o nich mowa w naszym przypadku się zdarzają i takich małych cudzików ci życzę. Niech po smutkach i rozczarowaniach twój duch przywdziewa CUDowną szatę .
To do nas wszystkich... Wiele lekarze do nas o nas mówią, a jeszcze więcej rzeczywistość. Dziewczyny jak człowiek czegoś mocno pragnie, to cały Świat zaczyna mu pomagać w spełnieniu pragnienia. Przykład: mój lekarz po zakończeniu pierwszej części leczenia na endometriozę powiedział, że zna świetną klinikę od in vitro. Powiedział, że w naturalny sposób nie mamy szans zajść w ciążę. Nie słuchaliśmy go i kiedy pojawiliśmy się u niego z pierwszym aniołkiem sam niechętnie, ale cichutko wypowiedział to słowo, choć nie wierzył, że dziecko przeżyje. Niestety nie przeżyło, ale nas to zachęciło do dalszych prób i będziemy próbować do skutku... aż urodzi się zdrowe i żywe dziecko
agatush
Moderatorka
Destino .... Masz w sobie takie pokłady ciepła i dobroci, że każdy Twój post aż "tryska" dobra energia. Kochana !! Życzę Ci aby w Twoim sercu i zyciu zagościła mała istotna, która pokocha Cię miłością bezgraniczna!!!!! Buziaki Kochana!Foczusia uroczy nasz Mikołajek Ile razy wstawiasz fotkę tyle razy chce mi się wbrew wszystkim opiniom lekarzy próbować dalej i jeszcze raz
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Maciejka78
Fanka BB :)
Kas90 dziękuję za odzew Ja pewnie tak jak my wszystkie (w każdym razie tak mylę po lekturze naszych wpisów)) mam dni powatpiewania w sens dalszej walki i chwile działania. Ostatnio nawet badam sobie śluz w ramach metody creightona. Wiecie jak jest tonący wszystkiego się chwyci a mi mało czasu zostalo (78 to mój rocznik). Ja jestem po dwóch niepowodzeniach (puste jajo płodowe i w drugiej ciąży przyplatal się do tego zasniad groniasty częściowy) nie cierpię tych określeń medycznych. I tak to sobie działam dalej póki sił starczy. Immunologie mam nadzieję, że ogarnęła na tyle że to tym razem pomoże. Jestem bez szczepień dr P uwaza, że nie ma sensu przy moich wynikach powtarzam endo wcześniej było ok poza hiperprolaktynemia ale bez bromergonu udało zajść się w ciążę więc tu raczej nie upatruje problemu. Cytomegalowirusy toksoplazmozy i tym podobne podrobione. Krzywa insulinowa tylko nie spada tak jak powinna. Tu sobie myślę o wprowadzeniu diety z niskim Ig. I tak to sobie działam Dziewczynki i mysle, że fajnie, że jest takie forum starankowe
Maciejka witaj. Przy hiperprolaktynemi mozesz miec bezowulacyjne cykle. Jesli zalezy ci na czasie niech lekarz wprowadzi bromergon. Poza tym powinnas poszukac przyczyny takiego stanu. U mnie nadmiar prolaktyny powoduje niedoczynnosc tarczycy. Ale to tez moze byc guz, ktorego nie wolno lekcewazyc. Bromergon go zwalcza. Skoro poczytalas o nas to mniej wiecej wiesz jak ułożyć swoja droge w staraniach. Odzywaj sie czesciej. Moze obecność na forum bedzie dla ciebie wsparciem. Zapraszamy [emoji2]
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Hej a leczyła się wcześniej u Maliny możesz coś o tym napisać?Kas90 dziękuję za odzew Ja pewnie tak jak my wszystkie (w każdym razie tak mylę po lekturze naszych wpisów)) mam dni powatpiewania w sens dalszej walki i chwile działania. Ostatnio nawet badam sobie śluz w ramach metody creightona. Wiecie jak jest tonący wszystkiego się chwyci a mi mało czasu zostalo (78 to mój rocznik). Ja jestem po dwóch niepowodzeniach (puste jajo płodowe i w drugiej ciąży przyplatal się do tego zasniad groniasty częściowy) nie cierpię tych określeń medycznych. I tak to sobie działam dalej póki sił starczy. Immunologie mam nadzieję, że ogarnęła na tyle że to tym razem pomoże. Jestem bez szczepień dr P uwaza, że nie ma sensu przy moich wynikach powtarzam endo wcześniej było ok poza hiperprolaktynemia ale bez bromergonu udało zajść się w ciążę więc tu raczej nie upatruje problemu. Cytomegalowirusy toksoplazmozy i tym podobne podrobione. Krzywa insulinowa tylko nie spada tak jak powinna. Tu sobie myślę o wprowadzeniu diety z niskim Ig. I tak to sobie działam Dziewczynki i mysle, że fajnie, że jest takie forum starankowe
Podziel się: