Dziewczyny porzeczka, czajak współczuję Wam bo wiem ,że Maline traktujecie jak ostatnią deskę ratunku. Myślicie że Wam pomoze. Niestety czasem jest tak ,jak mówi mąż Porzeczki nie wszystkim można i da się pomóc.Ja gdybym tylko miała możliwości też podjelabym się szczepień ale pewnie gdyby mi nie podniosło allo to czułabym się że doszłam do ściany ,że to koniec. Wcale nie jest jeszcze próba zajścia a może jak któraś z dziewczyn do 6ciazy próba?? Kochane cieszmy się że możemy próbować fakt nawet i robimy ale innym zostaje on vitro, albo nawet tylko myśli że chciałoby się a nie może -ściana. Pisze z tel więc nie przeczytam co napisałam mam nadzieję że zrozumiecie mój potok słów.
reklama
Porzeczka1234
Fanka BB :)
Bea25ta rozumiem co chciałaś napisać ja się nie poddaje upadam w tej chwili ale wstanę nic nie moze być gorszego niz pogrzeb dziecka resztę przeżyję nawet brak hamowania.
Powiem malinie ze jeszcze 3 ostatnie pullowane i niech myśli o lekach Apropo zapisałam sie na śródę na pullowane zjebałam ta telefonistke i w ten sposob nawet mi wizytę przepisała na 15
Czajaj na którą masz?
Kas super gratulacje
Powiem malinie ze jeszcze 3 ostatnie pullowane i niech myśli o lekach Apropo zapisałam sie na śródę na pullowane zjebałam ta telefonistke i w ten sposob nawet mi wizytę przepisała na 15
Czajaj na którą masz?
Kas super gratulacje
Na 16. Ale mi już wszystko jedno bo i tak na 14 na szczepienia to i tak się zobaczymy. Ja juz nie wiem co mam myśleć dalej nie mam okresu boje się ze nie będę mieć i co wtedy miała któraś tak ja zawsze miałam regularne a teraz 8 dzień i nic masakra juz mam doscBea25ta rozumiem co chciałaś napisać ja się nie poddaje upadam w tej chwili ale wstanę nic nie moze być gorszego niz pogrzeb dziecka resztę przeżyję nawet brak hamowania.
Czajaj na którą masz?
Kas super gratulacje
Wikus chce podziękować wszystkim ciociom które o nim pamiętają za kazdy gest, myśli czy modlitwe. Szczególnie cioci Beatce, Destino i Kas. Jak widać Mikołaj był ♡♡♡
A i ja napisze słówko od siebie.
Staracki spójrzcie na mojego Szkraba. Rok temu czułam się jak wy. To była moja 6 ciąża. Starałam się o nia blisko rok czasu z zielonym swiatlem. Wydawało mi się ze juz tylko ja zostałam... wiem jak bardzo jest wam ciezko i życzę wam choćby jednego takiego cudu bo dla mnie to był cud!!! ♡♡♡ was szczególnie nosze w sercu ♡
PS u nas na Mikołaja wyskoczył pierwszy ząb
Załączniki
Porzeczka1234
Właśnie wrociłam z pracy mogę coś naszkrobać
Czajak mnie sie 2 miesiące temu spóźnił 10 dni ale przylazła wykapałam sie w gorącej wodzie 2 dni pod rząd myślę ze przez stres sie spoźnia
Fondi ja wiem ze ty jesteś przykładem ze trzeba czekać az mrl wzrośnie ale co jak u mnie się nie ruszy pomijam fakt ciągłego urlopu kasy itd
Muszę pogadać z nim co robić bo wygląda na to ze po tych szczepieniach tylko mi spadł mrl ale jeszcze robiłam 2 inne wyniki zobaczymy co się z nimi będzie działo jestem trochę zrezygnowana ale kto mi da leki w razie ciąży wieczorem podyskutuje z mężem i co on postanowi tak będzie
Nofoczko super szkrab
Pozdrawiam was wszystkie
Czajak mnie sie 2 miesiące temu spóźnił 10 dni ale przylazła wykapałam sie w gorącej wodzie 2 dni pod rząd myślę ze przez stres sie spoźnia
Fondi ja wiem ze ty jesteś przykładem ze trzeba czekać az mrl wzrośnie ale co jak u mnie się nie ruszy pomijam fakt ciągłego urlopu kasy itd
Muszę pogadać z nim co robić bo wygląda na to ze po tych szczepieniach tylko mi spadł mrl ale jeszcze robiłam 2 inne wyniki zobaczymy co się z nimi będzie działo jestem trochę zrezygnowana ale kto mi da leki w razie ciąży wieczorem podyskutuje z mężem i co on postanowi tak będzie
Nofoczko super szkrab
Pozdrawiam was wszystkie
Mój mąż to taki optymistą ja z rykiem ze nic z tego a on na to trudno i tak będzie dobrze tylko potrzeba cierpliwości pojedziemy do szczepimy się i zobaczymy. Chciałabym mieć jego mądrość. Pewnie stres ale boję się że mi się cykl rozregulował i będzie dodatkowe utrudnienie. Jadę jutro na zakupy odstawieniu się dla męża a w weekend do zakopanego chyba się opije nie pamiętam kiedy piłam alkohol. Naszczescie mam takie wielkie wsparcie w mojej przyjaciółce która jest moja szefowa wiec z wolnym nie mam problemu zawsze chce dla mnie dobrze u męża tez spoko z wolnym rozumieją sytuacje.Właśnie wrociłam z pracy mogę coś naszkrobać
Nofoczko super szkrab
Pozdrawiam was wszystkie
Porzeczka1234
Fondi miałam mrl 28 jeszcze w lipcu a teraz brak hamowaniajaka ci spadl ile mialas ? cos ominelam
reklama
Kwiatuszekk23
Porzeczka to dlaczego sie szxzepilas??? Przeciez 30 to super wynik. Ja mialam 20 i dr P stwierdzil ze z takim wynikiem w Łodzi bija brawo.
Podziel się: