reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Porzeczka ja mu powiem czy to jest jakiś sens mogę się zgodzić na ostatnie 3 albo 2 bo powiem mu ze jedna miałam pullowana on o tym nie wie ja i tak wiem ze mi nie wzrośnie w prokocimiu tez mieliśmy zero tez myślałam żeby tu zrobić ale zobacz ile jest osób którym wzrasta wiec coś w tym musi być ze nie reagujemy na to. Ty masz jeszcze resztę spoko wyników a ja mam prawie wszystkie te przeciwciala wiec u nas już wogole wszystko nie tak jak trzeba. Powiem mu ze chce wiedzieć co dalej a nie ze szczepimy i się zobaczy wtedy rozplanuje leczenie bo cały czas tak mówi i ja dalej nic nie wiem . Nie mam do niego żalu bo poprostu znaleźliśmy się w tych 20 paru procentach co się nie udaje tylko poprostu jestem zła bo ja wiem ze te 3 następne nic nie zmienia
Skasuj mi opinie z literówki bo zle wyglada haha z tej strony. Ja chyba juz nie zgodzę się na następne teraz 14 pullowa ja nie mam już sily kursować w ta i z powrotem zresztą na mnie to nie działa brak mi chyba juz wiary zresztą rozumiem ze pierwsze 3 nie zadziałają ale juz po 6 to chyba powinno muszę zadzwonić dziś tam zeby z kartą poszli do niego i niech decyduje. Zresztą na kasie tez nie śpię .
Ale mi przykro a juz na sama myśl smutku męża chce mi sie wyć żonę niezłą sobie wybrał

reklama
Skasuj mi opinie z literówki bo zle wyglada haha z tej strony. Ja chyba juz nie zgodzę się na następne teraz 14 pullowa ja nie mam już sily kursować w ta i z powrotem zresztą na mnie to nie działa brak mi chyba juz wiary zresztą rozumiem ze pierwsze 3 nie zadziałają ale juz po 6 to chyba powinno muszę zadzwonić dziś tam zeby z kartą poszli do niego i niech decyduje. Zresztą na kasie tez nie śpię .
Ale mi przykro a juz na sama myśl smutku męża chce mi sie wyć żonę niezłą sobie wybrał
Przepraszam przez przypadek ta ocenę dodałam. Ja wczoraj tam dzwoniłam i baba mi mówi kto podjął taka decyzję ze na pullowane mam przyjechać ale się wkurzyłam i mówię jej ze po 6 mam brak hamowania to co mam robić a ona aha to wpisuje łaskę mi robią. Ja mu powiem ze 2 i robie test Mlr a jak dalej nic to próbuje na lekach jak się nie uda to zgłaszamy się o adopcje szkoda mi czasu i nerwów bo nasze życie od roku to koszmar. A m dobrze ze go ciągle nie ma przynajmniej nie musi na mnie patrzeć bo juz wyglądam jak wrak

rozumeim wasze oburzenie aleleczenie Maliny polega na podaniu :
1 seii-maz
2 serii- maz +pulllowane
3 serii- pullowane
Po tych 3 seriach stwierdza co dalej. Powiem wam tak, jedna dziewczyna miala po 1 serii maż 25% hamowania . I dostalam 2 serie gdzie miala dwie pullowane +maz i jedna pullowana bo maz nie mogl dojechac i wiecie co mrl jej spadlo do 23% nie nakazdego dziala wszystko tak samo.
Druga sytuacja jedna dziolszka miala same pulowane bo byla z anglii 1 serie i miala 0% hamowania nastepnie dostala 2 serie maż tylko i ma mrl 32,5% ma zielone swiatlo. Jejnastomiast najgorszym problemem bylo przeciw lozyskowe i w jej przypadku im wiecej szczepien tym lepiej.
Dodam, że tamta co jej spadlo do 23 % bardzo sie zbulwersowala i powiedziala Malinie, że nie wierzy ze 3 seria jejco spomoze wiec dal jej zielone swiatlo zaszla od raz ciaza obumarla 8 tydzien.
Wiem dobrze mi sie pisze bo ja po 1 serii jestem w 23 tygodniu ciazy ale nie wiem czy wiecie ze ja 5 razy poronilam (prawie 6 bo raz bliziaki) majac encorton 15, 20 mg raz intralipid prlutex witamy metylowane i nic mi to nie dalo same szczepienia i tylko malina mi pomogl ! ja wam powiem tak wim co czujecie bo ja po tylu przejsciac nawet w maline nie wierzylam i szczepienia ale moim zdaniem tylko on wam pomoze !!!! tylko trzeba yc cierpliwym i go sluchac bo na wlasna reke mozecie zaprzepascic tyle leczenia i kasy ile malyscie leczenia do tej pory.
Bierzecie colostrum?
Czajak myslisz ze ja nie znam okresu swiat kiedy podchodzi rodzina z oplatkeim i kazdy dziecka zyczy a jmnie sie napelniaja oczy lzami? pierwszy raz od 3 lat moge z usmiechem na twarzy czekacna piekne zyczenia ( o ile wczensiej cos sie nie wydarzy;/)
nie ma co sie licytowac kto mial cyz ma gorzej trza spiac dupe i walczyc bo albo ty ciagniesz zycie albo ono koie cie po dupie! wiem ze nie masz sily wiem co czujesz wiem jakie to straszne uczucie ale warto walczyc ppatrz na dziewczyny ja sie nie poddalam i mam nadzieje ze bede tulic malutka w kwietniu w ramionach!

Ostatnia edycja:
Fondi biorę colostrum sama juz nie wiem muszę tam zadzwonić i pogadać z mężem
Nie wiecie czy tam czynne jest dziś? czy tylko środa poniedziałek?

Ja brałam colostrum ale nie regularnie. Tylko ze mi się cykl pomieszało i od 8 dni juz czekam na okres jak juz pisałam wcześniej. Wiem ze nie jest cudo twórca tylko ja juz nerwowo nie daje rady.wiem Fondi pewnie masz rację za bardzo nie mamy wyjścia lekarzem nie jestem więc muszę mu zaufać ale coraz mniej w to wierzę wsumie to już straciłam nadzieje myślę że się nie uda

Ostatnia edycja:
ja bralam colostrum zacyznajac trzy dni po szczepionce do kolejnej szczepionki raz dziennie a czasem 2x dziennie!

Link do: immunologia-brak hamowania - Niepłodność - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl

nie znam tej laski z tego forum moze to stary dziad z wasami ale po tym poscie bralam regularnie a dla maliy mglam se brac albo nie ponoc nie pomoglo i nie zaszkodzilo.

malina przyjmuje poniedzialek, sroda czwratek wtedy zawsze dzwonilam

a jeszcze jedna dziewczyna od nas z forum ( niebede pisacktora bo rzadkoo sie udziela) miala po 1 serii 25% jakos tak i przy drugiej brala colostrum i wzroslo jej do 60% paru :) takie ciekawostki mozektos sie skusi na to colostrum:) wiadomo nie kazdego tak samo dziala ale moze warto sprobowac jak nic nie pomaga

Ostatnia edycja:
Zadzwonię dziś jak się nie uada to jutro dzwoniłam do męża mówi aby się ostatni raz szczepić blakał coś ze nie każdy musi mieć dzieci w sumie tez tak zaczynam myśleć

reklama
Do góry