Porzeczka1234
Fanka BB :)
Skasuj mi opinie z literówki bo zle wyglada haha z tej strony. Ja chyba juz nie zgodzę się na następne teraz 14 pullowa ja nie mam już sily kursować w ta i z powrotem zresztą na mnie to nie działa brak mi chyba juz wiary zresztą rozumiem ze pierwsze 3 nie zadziałają ale juz po 6 to chyba powinno muszę zadzwonić dziś tam zeby z kartą poszli do niego i niech decyduje. Zresztą na kasie tez nie śpię .Porzeczka ja mu powiem czy to jest jakiś sens mogę się zgodzić na ostatnie 3 albo 2 bo powiem mu ze jedna miałam pullowana on o tym nie wie ja i tak wiem ze mi nie wzrośnie w prokocimiu tez mieliśmy zero tez myślałam żeby tu zrobić ale zobacz ile jest osób którym wzrasta wiec coś w tym musi być ze nie reagujemy na to. Ty masz jeszcze resztę spoko wyników a ja mam prawie wszystkie te przeciwciala wiec u nas już wogole wszystko nie tak jak trzeba. Powiem mu ze chce wiedzieć co dalej a nie ze szczepimy i się zobaczy wtedy rozplanuje leczenie bo cały czas tak mówi i ja dalej nic nie wiem . Nie mam do niego żalu bo poprostu znaleźliśmy się w tych 20 paru procentach co się nie udaje tylko poprostu jestem zła bo ja wiem ze te 3 następne nic nie zmienia
Ale mi przykro a juz na sama myśl smutku męża chce mi sie wyć żonę niezłą sobie wybrał