reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

U mnie ból piersi był objawem ciąży. Choć teraz drugi raz przy braniu lutki oszukaly mnie ;-) .Dziś 9dpo i blada bladość białości brak kreski. Porazek czy niepowodzeń zwać można na wiele sposobów też trzeba nauczyć się przyjmować. Ja biorę centralnie na klatę i od drugiego dc będę brać coś na jajca może nowy rok przyniesie mi babelka

reklama
Czajak o czym piszesz bo nie w temacie .

Kas dobre objawy masz.

Asia na pewno wszystko jest w porządku z maluszkiem. Jak nie chcesz się denerwować idź do innego na usg i zapytaj tylko sprawdź czy ma świetny sprzęt. A do łodzi masz daleko??
Kochana o tym teście mlr bo dzwonilas my i jeszcze nie ma i się stresuje my. ....

U mnie ból piersi był objawem ciąży. Choć teraz drugi raz przy braniu lutki oszukaly mnie ;-) .Dziś 9dpo i blada bladość białości brak kreski. Porazek czy niepowodzeń zwać można na wiele sposobów też trzeba nauczyć się przyjmować. Ja biorę centralnie na klatę i od drugiego dc będę brać coś na jajca może nowy rok przyniesie mi babelka
Beatka, trochę cierpliwości i się uda, na pewno. Teraz zajmij się przygotowaniami do świąt i nie myśl o staraniach a ja przesyłam fluidki [emoji6]

Nie pisałam Wam, ale jak wali się to wszystko na raz! W ubiegłą sobotę mój brat spadł ze schodów. Złamał drugi krąg szyjny. Wczoraj miał operację i okazało się że się nie udała. We wtorek będzie miał następną. Dlatego proszę Was w tym czasie o modlitwę, żeby tym razem się udała.

Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Beatka, trochę cierpliwości i się uda, na pewno. Teraz zajmij się przygotowaniami do świąt i nie myśl o staraniach a ja przesyłam fluidki [emoji6]

Nie pisałam Wam, ale jak wali się to wszystko na raz! W ubiegłą sobotę mój brat spadł ze schodów. Złamał drugi krąg szyjny. Wczoraj miał operację i okazało się że się nie udała. We wtorek będzie miał następną. Dlatego proszę Was w tym czasie o modlitwę, żeby tym razem się udała.

Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Asia oby i u ciebie wszystko się ułożyło &&&

Bea swirku ♡

Witam się w Babińcu:-D

Avitka
Wreszcie się odezwałaś !!!!
Super wieści !!!!

Asia
Dużo słyszałam o Roszkowskim
Super specjalista
Jednen z najlepszych . w tej dziedzinie. jest jeszcze Dudarewicz z Łodzi i oczywiście Dębscy z Warszawy ale ja liczę że twojemu maleństwu soś jest niewygodnie i ma poprostu taką pozycję .
Tobie i bratu współczuję i trzymam kciuki za kolejną operację żeby była już ostatnią udaną

Asia myślę o Tobie i życzę Ci żeby wszystko się ułożyło!!

Beatka wiem że każdy kolejny bladzioch to rozczarowanie ale uda Ci siė!!!! Może po zabiegu Twój organizm potrzebuje więcej czasu. Ja zaszłam w piątym cyklu po histero!!

Avita nawet nie strasz ;-). Nie mam innego wyjścia jak być cierpliwym i próbować do szczęśliwego skutku.

Czajak i Porzeczka trzymam kciuki za wasze wysokie MRL.

Mam zawody?? Kto pierwszy wrzuci zdjęcie dzidziusia otrzyma nagrodę niespodziankę. Jeszcze nie wiem jaka ale zdjęcia ogromnie pożądane.

reklama
Do góry