reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

U mnie ból piersi był objawem ciąży. Choć teraz drugi raz przy braniu lutki oszukaly mnie ;-) .Dziś 9dpo i blada bladość białości brak kreski. Porazek czy niepowodzeń zwać można na wiele sposobów też trzeba nauczyć się przyjmować. Ja biorę centralnie na klatę i od drugiego dc będę brać coś na jajca może nowy rok przyniesie mi babelka

reklama
Czajak o czym piszesz bo nie w temacie .

Kas dobre objawy masz.

Asia na pewno wszystko jest w porządku z maluszkiem. Jak nie chcesz się denerwować idź do innego na usg i zapytaj tylko sprawdź czy ma świetny sprzęt. A do łodzi masz daleko??
Kochana o tym teście mlr bo dzwonilas my i jeszcze nie ma i się stresuje my. ....

U mnie ból piersi był objawem ciąży. Choć teraz drugi raz przy braniu lutki oszukaly mnie ;-) .Dziś 9dpo i blada bladość białości brak kreski. Porazek czy niepowodzeń zwać można na wiele sposobów też trzeba nauczyć się przyjmować. Ja biorę centralnie na klatę i od drugiego dc będę brać coś na jajca może nowy rok przyniesie mi babelka
Beatka, trochę cierpliwości i się uda, na pewno. Teraz zajmij się przygotowaniami do świąt i nie myśl o staraniach a ja przesyłam fluidki [emoji6]

Nie pisałam Wam, ale jak wali się to wszystko na raz! W ubiegłą sobotę mój brat spadł ze schodów. Złamał drugi krąg szyjny. Wczoraj miał operację i okazało się że się nie udała. We wtorek będzie miał następną. Dlatego proszę Was w tym czasie o modlitwę, żeby tym razem się udała.

Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Beatka, trochę cierpliwości i się uda, na pewno. Teraz zajmij się przygotowaniami do świąt i nie myśl o staraniach a ja przesyłam fluidki [emoji6]

Nie pisałam Wam, ale jak wali się to wszystko na raz! W ubiegłą sobotę mój brat spadł ze schodów. Złamał drugi krąg szyjny. Wczoraj miał operację i okazało się że się nie udała. We wtorek będzie miał następną. Dlatego proszę Was w tym czasie o modlitwę, żeby tym razem się udała.

Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Asia oby i u ciebie wszystko się ułożyło &&&

Bea swirku ♡

Witam się w Babińcu:-D

Avitka
Wreszcie się odezwałaś !!!!
Super wieści !!!!

Asia
Dużo słyszałam o Roszkowskim
Super specjalista
Jednen z najlepszych . w tej dziedzinie. jest jeszcze Dudarewicz z Łodzi i oczywiście Dębscy z Warszawy ale ja liczę że twojemu maleństwu soś jest niewygodnie i ma poprostu taką pozycję .
Tobie i bratu współczuję i trzymam kciuki za kolejną operację żeby była już ostatnią udaną

Asia myślę o Tobie i życzę Ci żeby wszystko się ułożyło!!

Beatka wiem że każdy kolejny bladzioch to rozczarowanie ale uda Ci siė!!!! Może po zabiegu Twój organizm potrzebuje więcej czasu. Ja zaszłam w piątym cyklu po histero!!

Avita nawet nie strasz ;-). Nie mam innego wyjścia jak być cierpliwym i próbować do szczęśliwego skutku.

Czajak i Porzeczka trzymam kciuki za wasze wysokie MRL.

Mam zawody?? Kto pierwszy wrzuci zdjęcie dzidziusia otrzyma nagrodę niespodziankę. Jeszcze nie wiem jaka ale zdjęcia ogromnie pożądane.

reklama
Do góry