reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Bertha wiec teraz odliczamy dni do testowania i trzymamy [emoji110][emoji110][emoji110]

Nafoczus nie nie jezdze bo jak dzwonilam to juz byla rejestracja wstrzymana do stycznia.
Niedlugo musze sie umowic na prenatalne. Ty robilas w Pro F..?

xnw43e3k256g9p2p.png

reklama
Witam się i ja
Destino
Masz jeszcze jedno wyjście , to takie ostateczne jak już nic nie pomoże .
Invitro z komórką dawczyni ...
Moja koleżanka ma ślicznego chłopca z takiego inv .:-) :)

Wszystkie brzuchatki całuję w sam środek brzusia ;)
A staraczki . ......w noseczki

Dziewczyny ja nadal poczytuję was trochę w ukryciu ;-) czytając wasze historie odzyskuję wiarę, że jeszcze kiedyś zaświeci słońce i dla mnie.

Mam pytanie odnośnie badań jakie zleca doktor Przybycień, w przyszłym tygodniu mam wizytę w poradni genetycznej w Prokocimiu to może zrobiłabym od razu część bardziej "specjalistycznych" badań, ktorych nie zrobię na swoim "zadupiu". Biorąc pod uwagę jak długo trzeba czekać w tej chwili do niego na wizytę wolałabym już pojechać przygotowana ;-) Wizyta dopiero w marcu! Na razie mam: p/c kardiolipidowe, p/c przeciw beta2-glikoproteinie, Ana 1, Antykoagulant tocznia, homocysteinę, p/c przeciwko antygenom łożyska. Wszystko ok poza AMH (0,43 w wieku 35 lat) i może homocysteina mogłaby być trochę niższa (8,84) ale co dalej?

Kochane moje [emoji8]

Sus znam ta ostatecznosc ale chyba z niej nie skorzystam.

Kochane od kiedy skonczylam 19 lat wiedzialam ze moje pierworodne nie przezyje na niemal 80%. Stad wazne dla mnie bylo kto bedzie moim M. To nie mogl byc byle kto i nie jest. Mam cudownego M choc bywa ze nie umiemy sie porozumiec. Mysle o rezygnacji ze staran bo kosmicznie mnie to obecnie kosztuje i dlatego chce odpuscic. Jednak od poczecia jestem wojownikiem i walecznosc plynie w moich zylach. Nawet jak upadam ona sie odzywa. Jeszcze nie wiem co mam zrobic, aczkolwiek nie tak latwo mnie pokonac. Poki bedzie we mnie nadzieja... dlatego z glebi serca dziekuje ze ja ozywiacie. Buziaki dla kazdej z Was [emoji8] [emoji8] [emoji8]

Tak Mickey i nam sie UDA !!!! Jeszcze nie wiemy jak, ale pierwsze promienie slonca juz do nas docieraja. Teraz moze byc tylko lepiej[emoji8] [emoji2]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny ja nadal poczytuję was trochę w ukryciu ;-) czytając wasze historie odzyskuję wiarę, że jeszcze kiedyś zaświeci słońce i dla mnie.

Mam pytanie odnośnie badań jakie zleca doktor Przybycień, w przyszłym tygodniu mam wizytę w poradni genetycznej w Prokocimiu to może zrobiłabym od razu część bardziej "specjalistycznych" badań, ktorych nie zrobię na swoim "zadupiu". Biorąc pod uwagę jak długo trzeba czekać w tej chwili do niego na wizytę wolałabym już pojechać przygotowana ;-) Wizyta dopiero w marcu! Na razie mam: p/c kardiolipidowe, p/c przeciw beta2-glikoproteinie, Ana 1, Antykoagulant tocznia, homocysteinę, p/c przeciwko antygenom łożyska. Wszystko ok poza AMH (0,43 w wieku 35 lat) i może homocysteina mogłaby być trochę niższa (8,84) ale co dalej?
Witaj Matulka. Możesz od razu zrobić sobie tam test cytotoksyczny, ALLO MLR i aktywność NK to takie z ważniejszych badań. Dok jeszcze zleca CA125 no i zależy co kto ma. Zerknij sobie na drugim watku co robilysmy
https://www.babyboom.pl/forum/temat/poronienia-nawykowe-przebieg-ciazy.80388/
Bertha wiec teraz odliczamy dni do testowania i trzymamy [emoji110][emoji110][emoji110]

Nafoczus nie nie jezdze bo jak dzwonilam to juz byla rejestracja wstrzymana do stycznia.
Niedlugo musze sie umowic na prenatalne. Ty robilas w Pro F..?

xnw43e3k256g9p2p.png
Nie kochana. Ja robiłam na NFZ u lekarza z Poznania co tu przyjeżdża bo stąd pochodzi.

Bertha to wspaniałe [emoji2] teraz tylko randka plemnika z jajeczkiem i dzidzia [emoji7]

Dziewczynki dziekuje za dobre slowa i kciuki dla Huberta. Nie nastawiam sie na niego. Drugi raz nie chce go stracic. Wole zachowac dystans.

Foczusia ja jestem juz zdiagnozowana. Nawet i starajaca. Wlasnie wrocilam z monitoringu. Jajo po stymulacji slabo przyrasta i chyba nic z tego nie bedzie [emoji20] Powoli musze sie zgodzic z lekarzem ktory dwa lata temu powiedzial ze naturalnie nie mamy szans. My nawet na inv nie mamy szans bo nie umiem wysiedziec jaj. [emoji20] Chyba powoli koncze starania. Psychika mi siada. Tylko jak powiedziec o tym M. On chcial conajmniej 4 dzieci!!! A ja nawet jednego nie moge miec ;(

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Destino kochana głowa do góry moja siostra tez nie mogła mieć a teraz ma dwie cudowne córeczki . Ja też nie mam i bardzo pragnę jak wszystkie tutaj ale jak się nie uda to jest tyle dzieci które nie mają rodziców i czekają na dom. Ja sobie zawsze powtarzam że będę miała dziecko jak nie swoje to adoptowane narazie walczę ale nie wiem jak długo. Jeśli nie Hubert to może inne. My baby jesteśmy bardzo silne. Trzymam kciuki i wiem ze dla was też wkoncu zaświeci słońce

Nafoczka, kas90 dzięki za rady odnośnie badań.

A czy na wizyty u Przybycienia zawsze trzeba tyle czekać? W Krakowie rejestrują na marzec, a w Tarnowie odsyłają, by dzwonić i pytać dopiero w styczniu :-(

Sus Mickey gratulacje kariotypów cieszę się bardzo wiem ze to wielka ulga.

Bertha trzymam kciuki na pewno się uda potrzebny jeden żołnierz silny waleczny :)

Nafoczko ja czekam na mrl i zielone światło ale kusi mnie aby juz w tym miesiącu zacząć taki buntownik ze mnie :p

Czajak kochana kiedy będziesz dzwonic ?

Destino kochana czym Cię stymulują ? Do jakiego chodzisz lekarza ? Skąd jesteś ? napisz proszę możesz na priv jeśli nie chcesz na forum

Lamia super gratulacje jak ten czas szybko leci u kogoś ciąże mijają w mig

Agathus no mi też czas tak szybko leci juz grudzień. Ściskam cie wiem ze jak @ przychodzi to ścisk w sercu

Kas może razem bobosexy zaczniemy oby

Dziewczyny ja clexan trzymam w lodówce nie wiem dlaczego uznałam ze tak trzeba :)

Pozdrawiam wszystkie nie wymienione
Myślę że spróbuje w piątek juz zadzwonić ale powiem ci ze tamtym razem nie mogłam się doczekać a teraz mam jakiś lęk i boje się dzwonić już się denerwuje wiec staram się o tym nie myśleć jeszcze mi się okres spóźnia w ciąży napewno nie jestem ale się wkurzam bo po histeroskopi mi się rozregulował potem wrócił cykl do normy a teraz z nowu mi się coś pochrzaniło. I znowu stres

reklama
Bertha trzymam kciuki aby zolniezyki dotarly do celu i zrobily ci trzeba i na swieta przyniosly mala niespodzianke

Destino kciuki za Hubercika mam nadzieje ze tym razem sie uda jestes wielka :*
A na poprawe komorek polecam koenzym q10 - ubichinion, pylek pszczeli i kwasy omega 3. I wierze ze uda sie w koncu wychodowac ladne komoreczki :)

Gratuluje prawidlowych kariotyow :)

Za staraczki trzymam mocno zacisniete kciuki ciezaroweczkom zycze kolejnych spokojnych chwil w ciazy :)

Ja w tej chwili jeszcze odpoczywam diagnozowac zaczne sie w styczniu moze juz pod koniec grudnia :) musze odpoczac po ostatnim nieudanym ivf naladowac akumulatory i oczyscic glowe :)

Milego dnia kochane

Do góry