reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dziewczyny, w tym tygodniu zaczęłam 5 miesiąc (19 tydzień) i rośniemy w siłę!
IMG_20161201_100005.jpg

Tylko się zastanawiam jak będę wyglądać za 4 miesiące [emoji598] [emoji597] [emoji602]

Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• IMG_20161201_100005.jpg
    IMG_20161201_100005.jpg
    59,3 KB · Wyświetleń: 381
reklama
Kochane moje [emoji8]

Sus znam ta ostatecznosc ale chyba z niej nie skorzystam.

Kochane od kiedy skonczylam 19 lat wiedzialam ze moje pierworodne nie przezyje na niemal 80%. Stad wazne dla mnie bylo kto bedzie moim M. To nie mogl byc byle kto i nie jest. Mam cudownego M choc bywa ze nie umiemy sie porozumiec. Mysle o rezygnacji ze staran bo kosmicznie mnie to obecnie kosztuje i dlatego chce odpuscic. Jednak od poczecia jestem wojownikiem i walecznosc plynie w moich zylach. Nawet jak upadam ona sie odzywa. Jeszcze nie wiem co mam zrobic, aczkolwiek nie tak latwo mnie pokonac. Poki bedzie we mnie nadzieja... dlatego z glebi serca dziekuje ze ja ozywiacie. Buziaki dla kazdej z Was [emoji8] [emoji8] [emoji8]

Tak Mickey i nam sie UDA !!!! Jeszcze nie wiemy jak, ale pierwsze promienie slonca juz do nas docieraja. Teraz moze byc tylko lepiej[emoji8] [emoji2]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Destino, jesli moge zapytac - co to znaczy że juz wtedy wiedzialas ze pierworodne nie przezyje?..
A wiesz dlaczego Hubercik jednak nie trafił do tamtej rodziny?
Przesyłam Ci kolejne poklady nadziei, ona jest motorem do wszystkich naszych dzialan! :*

Dziewczyny, w tym tygodniu zaczęłam 5 miesiąc (19 tydzień) i rośniemy w siłę!
Zobacz załącznik 785684

Tylko się zastanawiam jak będę wyglądać za 4 miesiące [emoji598] [emoji597] [emoji602]

Ale piękny brzusio!! :):):)

Witam. Widzę że chyba żadnej z was nie zgubiłam we wcześniejszym swoim pytaniu ;)

Mam do was ogromną prośbę jako wasz "nieoceniony członek nr 1" :D
".. zeby wypełniłc anonimową ankietę. To będzie dla nas ogromna pomoc.https://www.babyboom.pl/newsletter/surveys.php?id=6
Potrzebujemy, aż 500 zgłoszeń, a brakuje nam jeszcze 400, więc każdy głos jest dla nas niezwykle ważny.
Nadal mi zależy, żebyśmy wspólnie tworzyli miejsce, jakim jest babyboom.pl "

Ankieta dotyczy bb i jest anonimowa ale ja już tam swoje "widze" kto pomoze :p :p

Witam. Widzę że chyba żadnej z was nie zgubiłam we wcześniejszym swoim pytaniu ;)

Mam do was ogromną prośbę jako wasz "członek nr 1" :D
".. zeby wypełniłc anonimową ankietę. To będzie dla nas ogromna pomoc.https://www.babyboom.pl/newsletter/surveys.php?id=6
Potrzebujemy, aż 500 zgłoszeń, a brakuje nam jeszcze 400, więc każdy głos jest dla nas niezwykle ważny.
Nadal mi zależy, żebyśmy wspólnie tworzyli miejsce, jakim jest babyboom.pl "

Ankieta dotyczy bb i jest anonimowa ale ja już tam swoje "widze" kto pomoze [emoji14] :p
Zrobione :-)

reklama
Do góry