reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Lamia napisz mi proszę ile miałaś i jak schodzisz ze sterydu bo bym chciała to na drugim wątku rozpisać.

Bea znalazłaś tam mój wykres?
Martwię się troszkę bi Avita się nie odzywa. Napisz proszę!
Liluli a ty tak kropeczko? Jeździsz do P?

Kogo obecnie mamy w staraczkach i diagnozujących się?

Staraczki: Bea, Bertha, Czarna, Kas, Agatush, Destino

Diagnozujace sie: Beri, Burczus, Dżoł, Marzycielka, Czajak, Mickey, Magda1208, Gosia321, Porzeczka ... która ma zielone światło?

reklama
Ja to jeszcze taka prawie staraczka :D Jeszcze badanie na cytomegalie sobie strzele za kilka dni.
A to to ja wiem :D ale dla mnie masz już ten schodek wyżej :D reszty nie do końca ogarniam wiec fajnie byłoby uścilic. No i była czesc dziewczyn co napisały i przestały a wytrwalcow należy wymienić :)
Liste brzuszków mamy :)

Bertha to wspaniałe [emoji2] teraz tylko randka plemnika z jajeczkiem i dzidzia [emoji7]

Dziewczynki dziekuje za dobre slowa i kciuki dla Huberta. Nie nastawiam sie na niego. Drugi raz nie chce go stracic. Wole zachowac dystans.

Foczusia ja jestem juz zdiagnozowana. Nawet i starajaca. Wlasnie wrocilam z monitoringu. Jajo po stymulacji slabo przyrasta i chyba nic z tego nie bedzie [emoji20] Powoli musze sie zgodzic z lekarzem ktory dwa lata temu powiedzial ze naturalnie nie mamy szans. My nawet na inv nie mamy szans bo nie umiem wysiedziec jaj. [emoji20] Chyba powoli koncze starania. Psychika mi siada. Tylko jak powiedziec o tym M. On chcial conajmniej 4 dzieci!!! A ja nawet jednego nie moge miec ;(

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej Kobitki!

U mnie niestety pojawiła się dzisiaj @ :( z opóźnieniem sporym, ale jest..... łudziłam sie do ostatniej chwili, że to jednak Fasolka zagościła, a tutaj klops.... Czekam na swoją kolej w przyszłym cyklu...

Bertha - ogromne kciuki za Ciebie!!! Wierzę, że dostaniesz piękny prezent na Święta!

Destino - bądź dzielna! Jesteś wspaniałą osobą.... będziesz mamą zobaczysz! Przyjdzie czas, że przelejesz to morze miłości na istotkę, która będzie patrzyła na Ciebie pięknymi wielkimi oczkami wypełnionymi uczuciem i zaufaniem!!

Kas90 - przygotowania idą pełną parą - trzymak kciuki za owocne starania ;)

Gratuluję Kariotypów dziewczynki!!!!

Asiaa, Gabiś, Lamia, Liluli, Kwiatuszek - nudnych ciąż Wam Życzę :D

Nie wierzę,że jutro już grudzień.... czas tak szybko leci.....

Ostatnia edycja:
Destino nie rozumiem.Hubercik już dostał rodzinę i co oni znowu zrezygnowali? Ja tak to zrozumiałam. Destino może napisz na krótki blog to blog o in vitro może one pomogą Ci w kwestii jaj lub lekarzy mają mega wiedzę tam blog żyje w komentarzach.Wirtualnie przesylam kopniaka za negatywne myślenie !!

Sus Mickey gratulacje kariotypów cieszę się bardzo wiem ze to wielka ulga.

Bertha trzymam kciuki na pewno się uda potrzebny jeden żołnierz silny waleczny :)

Nafoczko ja czekam na mrl i zielone światło ale kusi mnie aby juz w tym miesiącu zacząć taki buntownik ze mnie :p

Czajak kochana kiedy będziesz dzwonic ?

Destino kochana czym Cię stymulują ? Do jakiego chodzisz lekarza ? Skąd jesteś ? napisz proszę możesz na priv jeśli nie chcesz na forum

Lamia super gratulacje jak ten czas szybko leci u kogoś ciąże mijają w mig

Agathus no mi też czas tak szybko leci juz grudzień. Ściskam cie wiem ze jak @ przychodzi to ścisk w sercu

Kas może razem bobosexy zaczniemy oby

Dziewczyny ja clexan trzymam w lodówce nie wiem dlaczego uznałam ze tak trzeba :)

Pozdrawiam wszystkie nie wymienione

Ostatnia edycja:
Mickey, Sus, super ze kariotypy prawidlowe :):)
Destino, kciuki za Hubercika!!!
Teczowa, bardzo sie ciesze ze kolejne usg dobrze poszlo :)

Liluli, dzieki za wywolanie :)
IUI sie troszke przesunela, finalnie ok 20:30 dopiero podali mi żołnierzyków. Czyli dokladnie 36h po zastrzyku z pregnylu. od ok 15 do 19-20 czulam wzdety twardy brzuch, pobolewajace podbrzusze i prawy jajnik (z pecherzykiem), takze jakos w tym czasie musiala odbywac sie owulacja.
USG przy IUI nie robilismy. Nasienie słabej jakosci niestety, ale troche tych mocnych jednostek wyfiltrowali, pani laborantka mowila, ze 2mln.
Stres ogromny caly wczorajszy dzien, az wieczorem glowa mi pękała i musialam wziac apapx2.
Od dzisiaj zaczynam dupka 2x2 od wieczoru. i za jakies 10 dni testuje :):):)
Bertha, ogromne kciuki, żeby się udało!!!

Za wszystkie staraczki również &&&.

Wszystkim brzuchatkom życzę nudnej ciąży, całe 9 miesięcy!!!

A mamusiom mnóstwo cierpliwości i radości z macierzyństwa!

Mnie w moczu wyszły leukocyty. W piątek powinien być do odbioru posiew a w sobotę planuję iść na wizytę.

Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
witam się wieczorową porą
Destino jak czytam Twoje posty to czasem myślę że mamy duzo wspólnego, szczęście
jakoś mnie ostatnio omija i Ciebie ale mam nadzieję że wkońcu zaświeci słońce, wkońcu kiedyś musi
zaświecić tak!!!
Destino nie wiem co bralaś przy stymulacji ale mogę powiedzieć co mi bardzo pomagało- pomimo że to suplement- Ovarin moje jajca po tym dostawały konkretnego kopa, a tak to wiadomo Clo, lametta ale wtedy bywało więcej jak 1 jajo
pozdrawiam wszystkie dziewcznki buziaki w brzuszki

Do góry