Kas ja trzymałam w lodówce :*Dzięki Liluli bo się nad tym zastanawiam,10 razy tanszy jest, tylko balam się czy równie skuteczny.
Proszę napiszcie mi jeszcze tylko jak przechowujecie clexane? Musialam juz wykupic receptę, ale jeszcze nie używam (wielkie przygotowania)
reklama
Kwiatuszekk23
Fanka BB :)
Kas ja sobie dzis zamowilam. Bede miec na jutro. Sklad jest ten sam. Widnieje jako zamiennik do refundacji pytalam 2x czy to samo. I powiedziala ze jesli by bylo inne to by nie widnialo w sytemie jako refundacja.Tęczowa, super wieści czy ktoraś z Was używała już neoparine?
Kas ja trzymałam w lodówce :*
No własnie tak mi mówiła lekarka, a w aptece, że w szafce (przedtem ponoć musiało być w lodówce). Na ulotce jest, że do 25stC. I nie wiem co robić, czy lodówka nie zaszkodzi?
Kwiatuszku, dzięki.Ja na następnej wizycie pogadam z lekarką o tym zamienniku, co ona na to.
Kwiatuszekk23
Ja trzymałam normalnie w szafce. W aptece tez tak trzymaly.
No własnie tak mi mówiła lekarka, a w aptece, że w szafce (przedtem ponoć musiało być w lodówce). Na ulotce jest, że do 25stC. I nie wiem co robić, czy lodówka nie zaszkodzi?
Kwiatuszku, dzięki.Ja na następnej wizycie pogadam z lekarką o tym zamienniku, co ona na to.
Kas ja trzymam w szafce w spizarni.
Bertha jak tam po IUI?
Ostatnia edycja:
Ja też Clexane trzymam w szafce.
Niestety nie mogę mieć zamiennika bo Neoparine jest w dawce max 0,8 a ja.mam 1,2 więc mogłabym ale musiałabym kłuć dwa razy, a brzuch juz mnie boli więc doplacam.
Po wizycie ok, malutka ma.już 175g, fika jak szolona. Pobrali mi krew na awidność toxo. Wyniki za tydzień.
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Niestety nie mogę mieć zamiennika bo Neoparine jest w dawce max 0,8 a ja.mam 1,2 więc mogłabym ale musiałabym kłuć dwa razy, a brzuch juz mnie boli więc doplacam.
Po wizycie ok, malutka ma.już 175g, fika jak szolona. Pobrali mi krew na awidność toxo. Wyniki za tydzień.
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
bertha
Mickey, Sus, super ze kariotypy prawidlowe
Destino, kciuki za Hubercika!!!
Teczowa, bardzo sie ciesze ze kolejne usg dobrze poszlo
Liluli, dzieki za wywolanie
IUI sie troszke przesunela, finalnie ok 20:30 dopiero podali mi żołnierzyków. Czyli dokladnie 36h po zastrzyku z pregnylu. od ok 15 do 19-20 czulam wzdety twardy brzuch, pobolewajace podbrzusze i prawy jajnik (z pecherzykiem), takze jakos w tym czasie musiala odbywac sie owulacja.
USG przy IUI nie robilismy. Nasienie słabej jakosci niestety, ale troche tych mocnych jednostek wyfiltrowali, pani laborantka mowila, ze 2mln.
Stres ogromny caly wczorajszy dzien, az wieczorem glowa mi pękała i musialam wziac apapx2.
Od dzisiaj zaczynam dupka 2x2 od wieczoru. i za jakies 10 dni testuje
IUI sie troszke przesunela, finalnie ok 20:30 dopiero podali mi żołnierzyków. Czyli dokladnie 36h po zastrzyku z pregnylu. od ok 15 do 19-20 czulam wzdety twardy brzuch, pobolewajace podbrzusze i prawy jajnik (z pecherzykiem), takze jakos w tym czasie musiala odbywac sie owulacja.
USG przy IUI nie robilismy. Nasienie słabej jakosci niestety, ale troche tych mocnych jednostek wyfiltrowali, pani laborantka mowila, ze 2mln.
Stres ogromny caly wczorajszy dzien, az wieczorem glowa mi pękała i musialam wziac apapx2.
Bertha ogromne kciukasy!!!!!!!Mickey, Sus, super ze kariotypy prawidlowe
No ja tak trzymałam ale też i były mega upały jak byłam w ciazy
lamia78
Ja też po wizycie ,ale jestem zła
Zbadał ginekologicznie TYLKO!!!! Powiedział że usg dopiero na połówkowym !!!! I dupa nie potwierdził pitynki
Dał osłuchać serduszka ,ale tak to sama co dzień słucham
I schodzimy ze sterydu - 4 dni co drugi dzień 4 mg i 8 dni co 3 dzień i koniec.
Następna wizyta 27 .12 Dopiero!!!!!! Będzie połówkowe
Zbadał ginekologicznie TYLKO!!!! Powiedział że usg dopiero na połówkowym !!!! I dupa nie potwierdził pitynki
Dał osłuchać serduszka ,ale tak to sama co dzień słucham
I schodzimy ze sterydu - 4 dni co drugi dzień 4 mg i 8 dni co 3 dzień i koniec.
Następna wizyta 27 .12 Dopiero!!!!!! Będzie połówkowe
reklama
Podziel się: