reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Kas ja trzymałam w lodówce :*

No własnie tak mi mówiła lekarka, a w aptece, że w szafce (przedtem ponoć musiało być w lodówce). Na ulotce jest, że do 25stC. I nie wiem co robić, czy lodówka nie zaszkodzi?

Kwiatuszku, dzięki.Ja na następnej wizycie pogadam z lekarką o tym zamienniku, co ona na to.

No własnie tak mi mówiła lekarka, a w aptece, że w szafce (przedtem ponoć musiało być w lodówce). Na ulotce jest, że do 25stC. I nie wiem co robić, czy lodówka nie zaszkodzi?

Kwiatuszku, dzięki.Ja na następnej wizycie pogadam z lekarką o tym zamienniku, co ona na to.

Kas ja trzymam w szafce w spizarni.

Bertha jak tam po IUI?

xnw43e3k256g9p2p.png

Ostatnia edycja:
Ja też Clexane trzymam w szafce.
Niestety nie mogę mieć zamiennika bo Neoparine jest w dawce max 0,8 a ja.mam 1,2 więc mogłabym ale musiałabym kłuć dwa razy, a brzuch juz mnie boli więc doplacam.
Po wizycie ok, malutka ma.już 175g, fika jak szolona. Pobrali mi krew na awidność toxo. Wyniki za tydzień.

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Mickey, Sus, super ze kariotypy prawidlowe :):)
Destino, kciuki za Hubercika!!!
Teczowa, bardzo sie ciesze ze kolejne usg dobrze poszlo :)

Liluli, dzieki za wywolanie :)
IUI sie troszke przesunela, finalnie ok 20:30 dopiero podali mi żołnierzyków. Czyli dokladnie 36h po zastrzyku z pregnylu. od ok 15 do 19-20 czulam wzdety twardy brzuch, pobolewajace podbrzusze i prawy jajnik (z pecherzykiem), takze jakos w tym czasie musiala odbywac sie owulacja.
USG przy IUI nie robilismy. Nasienie słabej jakosci niestety, ale troche tych mocnych jednostek wyfiltrowali, pani laborantka mowila, ze 2mln.
Stres ogromny caly wczorajszy dzien, az wieczorem glowa mi pękała i musialam wziac apapx2.
Od dzisiaj zaczynam dupka 2x2 od wieczoru. i za jakies 10 dni testuje :):):)

Mickey, Sus, super ze kariotypy prawidlowe :):)
Destino, kciuki za Hubercika!!!
Teczowa, bardzo sie ciesze ze kolejne usg dobrze poszlo :)

Liluli, dzieki za wywolanie :)
IUI sie troszke przesunela, finalnie ok 20:30 dopiero podali mi żołnierzyków. Czyli dokladnie 36h po zastrzyku z pregnylu. od ok 15 do 19-20 czulam wzdety twardy brzuch, pobolewajace podbrzusze i prawy jajnik (z pecherzykiem), takze jakos w tym czasie musiala odbywac sie owulacja.
USG przy IUI nie robilismy. Nasienie słabej jakosci niestety, ale troche tych mocnych jednostek wyfiltrowali, pani laborantka mowila, ze 2mln.
Stres ogromny caly wczorajszy dzien, az wieczorem glowa mi pękała i musialam wziac apapx2.
Od dzisiaj zaczynam dupka 2x2 od wieczoru. i za jakies 10 dni testuje :):):)
Bertha ogromne kciukasy!!!!!!!
No ja tak trzymałam ale też i były mega upały jak byłam w ciazy

Ja też po wizycie ,ale jestem zła :angry:
Zbadał ginekologicznie TYLKO!!!! Powiedział że usg dopiero na połówkowym !!!! I dupa nie potwierdził pitynki:(
Dał osłuchać serduszka ,ale tak to sama co dzień słucham:D
I schodzimy ze sterydu - 4 dni co drugi dzień 4 mg i 8 dni co 3 dzień i koniec.
Następna wizyta 27 .12 Dopiero!!!!!! Będzie połówkowe:tak:

reklama
Do góry