Sus ja też ciągle myślę o datach porodu trzymaj się kochana
Destino twoje posty przeplataja sie smutkiem i radościa takie trudne życie jest. Życzę ci tego dobra o których piszesz i jak tu dziewczyny piszą aby cieszyć się z małych rzeczy
Zresztą życzę wam wszystkim spełnienia tego jednego wielkiego marzenia placzącego całymi nocami
Gabis kochana nie pomogę
Sus mickey trzymam kciuki za kariotypy.
Moje kochane a u mnie stres czekam na mrl z każdym dniem mam większe ciśnienie do tego muszę zrobić cytologie za miesiąc i boli mnie jajnik nie wiem czy tam torbiel nie siedzi ponarzekałam
14 do Maliny
Czajak gdzie jesteś wychodź?
Arluska co u Ciebie odezwij się
Hej hmmm mam tyle pracy ze nie mam nawet kiedy na forum wchodzić jakiś kryzys mnie dopada tez się boję tych wyników czasami myślę że ta praca tez ma wpływ na te wyniki może za dużo mam na głowie. I ciągły stres. Pozdrawiam wszystkie forumowiczki ))Sus ja też ciągle myślę o datach porodu trzymaj się kochana
Destino twoje posty przeplataja sie smutkiem i radościa takie trudne życie jest. Życzę ci tego dobra o których piszesz i jak tu dziewczyny piszą aby cieszyć się z małych rzeczy
Zresztą życzę wam wszystkim spełnienia tego jednego wielkiego marzenia placzącego całymi nocami
Gabis kochana nie pomogę
Sus mickey trzymam kciuki za kariotypy.
Moje kochane a u mnie stres czekam na mrl z każdym dniem mam większe ciśnienie do tego muszę zrobić cytologie za miesiąc i boli mnie jajnik nie wiem czy tam torbiel nie siedzi ponarzekałam
14 do Maliny
Czajak gdzie jesteś wychodź?
Arluska co u Ciebie odezwij się