reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Sus ja też ciągle myślę o datach porodu trzymaj się kochana

Destino twoje posty przeplataja sie smutkiem i radościa takie trudne życie jest. Życzę ci tego dobra o których piszesz i jak tu dziewczyny piszą aby cieszyć się z małych rzeczy
Zresztą życzę wam wszystkim spełnienia tego jednego wielkiego marzenia placzącego całymi nocami ;):p

Gabis kochana nie pomogę

Sus mickey trzymam kciuki za kariotypy.

Moje kochane a u mnie stres czekam na mrl z każdym dniem mam większe ciśnienie do tego muszę zrobić cytologie za miesiąc i boli mnie jajnik nie wiem czy tam torbiel nie siedzi ponarzekałam :p
14 do Maliny

Czajak gdzie jesteś wychodź?
Arluska co u Ciebie odezwij się :)

Sus ja też ciągle myślę o datach porodu trzymaj się kochana

Destino twoje posty przeplataja sie smutkiem i radościa takie trudne życie jest. Życzę ci tego dobra o których piszesz i jak tu dziewczyny piszą aby cieszyć się z małych rzeczy
Zresztą życzę wam wszystkim spełnienia tego jednego wielkiego marzenia placzącego całymi nocami ;):p

Gabis kochana nie pomogę

Sus mickey trzymam kciuki za kariotypy.

Moje kochane a u mnie stres czekam na mrl z każdym dniem mam większe ciśnienie do tego muszę zrobić cytologie za miesiąc i boli mnie jajnik nie wiem czy tam torbiel nie siedzi ponarzekałam :p
14 do Maliny

Czajak gdzie jesteś wychodź?
Arluska co u Ciebie odezwij się :)
Hej hmmm mam tyle pracy ze nie mam nawet kiedy na forum wchodzić jakiś kryzys mnie dopada tez się boję tych wyników czasami myślę że ta praca tez ma wpływ na te wyniki może za dużo mam na głowie. I ciągły stres. Pozdrawiam wszystkie forumowiczki :)))

reklama
Sus może siedziałyśmy koło siebie;)nie dzwoniła do mnie pani dr może jutro...
Nafoczuś hop, hop, co u Twoich skarbów?
Doris a jak Oliś? może się uda aby wasze brzdące ucieszyły oczy w te święta śniegiem, tak mi się tęskni za białym puszkiem

Sus może siedziałyśmy koło siebie;)nie dzwoniła do mnie pani dr może jutro...
Doris a jak Oliś? może się uda aby wasze brzdące ucieszyły oczy w te święta śniegiem, tak mi się tęskni za białym puszkiem
U nas zalega biały puszek od niedzieli. Możemy się podzielić [emoji12]

Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Mickey strasznie się cieszę. Po prostu z tym co cię spotkało to zwykły , najzwyklejszy pech tak samo jak u Sus
Bea tak też mi powiedziała pani dr poprostu niefortunny zbieg okoliczności,
to dla mnie mega pocieszenie, bo gdyby kariotypy wyszły nieprawidłowe to wiadomo klops
ale to tak jest że jeśli coś człowieka spotyka złego raz, drugi, kolejny i jeszcze następny to ma dość
cieszę się że znalazłam tą poradnie bo pani dr prze sympatyczna a jeszcze bardziej empatyczna i czas bardzo szybko tak naprawdę mamy wyniki

Dziekujemy ze pytasz :) U nas póki co spokuj. Karol na nowych lekach jakoś chodzi do przedszkola. Rano mam trochę gimnastyki żeby ich obu ogarnac i odwieźć ale to nie tylko pewno ja :) Wikus miał dziś szczepienie. Przy drugim zastrzyku troszkę zaplakal ale dostał w zabiegowym (.)(.) i zaraz było dobrze :) zatem byle do przodu.

Trzymam mocno za was kciuki, za każdą jedna!!! :* ♡

reklama
Super dziewczynki, że kariotypy ok:*
Ja mam wyniki kariotypów w styczniu, więc mam nadzieję, że wyjdą prawidłowe, bo zaczynamy się starać końcem grudnia.Ale na to i tak nie mamy wpływu.

Gabiś, na pewno wszystko ok. Mojej siostrze, co teraz jest w ciąży, wychodziło podejrzenie cytomegalii, miała klase igg ujemną, ale igm (dotyczy świeżej infekcji) trochę ponad normę, po tygodniu zrobiła jeszcze raz i spadło. Więc najprawdopodobniej wychodziło jej tak, bo miała innego wirusa (a akurat była lekko przeziębiona). Ciąża w ogóle oraz inne infekcje też maja wpływ na nasze przeciwciała.

Do góry