reklama
Porzeczka1234
Fanka BB :)
To ja coś naszkrobię
Madziu kochana ja się domyślałam która to ty ale jakaś nieśmiała byłaś i zwatpiłam ale później Czajak przekazała pozdrowienia a ja bardzo się spieszyłam ale miło mi dziękuję myślę ze jeszcze będziemy miały okazję porozmawiać
Fondi super cieszę się gratuluję
Kwiartuszku trzymam kciuki za szyjke modlitwa dla was bardzo mocno Cię wspieram
Madziu kochana ja się domyślałam która to ty ale jakaś nieśmiała byłaś i zwatpiłam ale później Czajak przekazała pozdrowienia a ja bardzo się spieszyłam ale miło mi dziękuję myślę ze jeszcze będziemy miały okazję porozmawiać
Fondi super cieszę się gratuluję
Kwiartuszku trzymam kciuki za szyjke modlitwa dla was bardzo mocno Cię wspieram
burczuś
Przytulam...i się modlę!DziewcYny bardzo Was prosze o modlitwe. Leze na patologii ciazy ze skracajaca sie szyjka. U nas dopiero 29 tc 3d .dostam kroplowke z magnezem i zastrzyk na rozwoj pluc. Tak bardzo sie boje
dżoł
Dzoł a duzo mialas tych badan ??
No troszke ich bylo ale i tak o wiele mniej niz tu niektore dziewczyny maja [emoji6] moge Ci na prv wypisac zeby tu nie zasmiecac [emoji6]
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
KwiatuszkU a jaka jest szyjka? Jak będzie źle to dadzą ci pessarDziewcYny bardzo Was prosze o modlitwe. Leze na patologii ciazy ze skracajaca sie szyjka. U nas dopiero 29 tc 3d .dostam kroplowke z magnezem i zastrzyk na rozwoj pluc. Tak bardzo sie boje
Kwiatuszekk23
Nafoczka nie wiem ile ma szyjka. Dr zbadal.mnie tylko na kozle zrobil usg przez brzuch i powiedzial ze jutro zrobi dowcipne jak.mi sie brzuch uspokoi. Tak ze.ja prawde wiem tylko tyle ze sie skrocila.
gosia321
Ok to poproszeNo troszke ich bylo ale i tak o wiele mniej niz tu niektore dziewczyny maja [emoji6] moge Ci na prv wypisac zeby tu nie zasmiecac [emoji6]
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
burczuś
I jak tam się macie? Dziś już spokojniej?Nafoczka nie wiem ile ma szyjka. Dr zbadal.mnie tylko na kozle zrobil usg przez brzuch i powiedzial ze jutro zrobi dowcipne jak.mi sie brzuch uspokoi. Tak ze.ja prawde wiem tylko tyle ze sie skrocila.
Podziel się: