reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Agatush, to grzechem byłoby nue zrobienie immunologii, jak już tyle za Tobą.
A powiedz mi ten zespół Ci wykluczyli na podstawie jakich badań?
Robiłaś antykoagulant toczniowy, ANA?

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak zrobiłam antykogulant tocznia, prEciwciala antyfosfolipidowe w klasie igg i igm, dodatkowo miałam oznaczoną homocysteine, oznaczane witaminy ale to już poza zespołem.... Wszystko w normie poza homocysteina

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny Kitki, Nafoczka...cudne te wasze chłopaki!
I jak poszła próba nr 1 podejścia do zupki dla Wikusia?
U nas jak się potwierdzi męska płeć to będzie Tymek [emoji2] Tymoteusz Stanisław.

Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Śliczne imię :) ale do mojego nazwiska musiało być krótkie :)
Marchewa mniam :D jezyczek mlaskał :p
Była na dwa dni, teraz czekam czy wszystko będzie ok a przy pierwszej kupie zatesknilam za samym mlekiem :p

Marchewa mniam :D jezyczek mlaskał [emoji14]
Była na dwa dni, teraz czekam czy wszystko będzie ok a przy pierwszej kupie zatesknilam za samym mlekiem :p
No to teraz zacznie się hardcore wonny przy kupce [emoji38] jak dzieci są na samym mleku to smrodek nie jest taki zły, ale jak zaczyna się rozszerzanie diety to bywają "cofki" przy przebieraniu takiego delikwenta [emoji23]

Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka

Ponawiam zapytanie może,któraś będzie mogła pomóc.
Kochane dostałam wynik badania Patomorfologicznego czy mogę zwrócić się z prośbą o interpretację nigdy wcześniej nie miałam robionej histeroskopii więc nie bardzo wiem jak interpretować wynik. Z góry dziękuję.

Fragmenty endometrium z drobnymi cewami gruczołowymi bez cech wydzielania. W podścielisku drobne wylewy krwi. Ponadto fragmenty prawidłowego endocervix.

Gabiś super wieści.
Nafoczka synuś super.

Ostatnia edycja:
Tak zrobiłam antykogulant tocznia, prEciwciala antyfosfolipidowe w klasie igg i igm, dodatkowo miałam oznaczoną homocysteine, oznaczane witaminy ale to już poza zespołem.... Wszystko w normie poza homocysteina

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Wiesz, u mnie też wykluczyli zespół wstępnie, ale dwukrotnie wyszedł dodatni antykoagulant tocznia. Mi zrobili tylko przeciwciała przeciw glikoproteinie i kardiolipidowe a chyba u Destino albo Marzycielki lub Tęczowej (wybaczcie nie pamiętam) dodatnie wyszły tylko p/p fosfatydyloserynie i tylko na ich podstawie już stwierdzono zespół, ale nie wszyscy to badają.

Magda, ja nie pomogę, nie znam się, ale może dziewczyny coś poradzą?

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Marchewa mniam :D jezyczek mlaskał [emoji14]
Mały smakosz rośnie[emoji4] Ja już zapomniałam jak wyglądają i pachną kupki [emoji12] Niebawem sobie przypomne.

Dziś byłam na spotkaniu z panią pedagog ze szkoły i uświadomiła mi co się dzieje z mózgiem nastolatka jak dorasta i często jego zachowanie jest poza zasięgiem jego samego. Mój stanowczo zaczął dojrzewać. Ostatnio nawet z dziewczynami spędzał czas z własnej inicjatywy...jak nie on [emoji6].

Od 4 listopada czuję co jakiś czas delikatne kopniaki. Chyba silny ten mój mały mężczyzna.

Magda, według mnie to opis jest prawidłowy. A Malina Ci nie wyjaśnił?

Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam się po przerwie i Ja
dziękuje za pamięć:-*
nie wiem czy mnie wszyscy pamietają
Nowym dziewczynom z 2 kreskami gratuluję
niestety nie jestem na bierząco więc wybaczcie muszę nadrobić czytanie,
Magda82 Twoja Klara cudowna, słodziutka wkońcu ją poznałam:)
Nafoczko Twój książe ma niesamowite oczęta
u mnie nic ciekawego, dziś byłam na badaniach zrobiłam mi.in krzywą insulinową i cukrową
narazie mam wynik glukozy
na czczo 5,24mmol/I
po 1 h 5,05
po 2 h 5,40
i moje pytanie kto się orientuje po godzinie cukier jest niższy od tego na czczo- o czymś to świadczy?
Nafoczko?:-) :)

No to teraz zacznie się hardcore wonny przy kupce [emoji38] jak dzieci są na samym mleku to smrodek nie jest taki zły, ale jak zaczyna się rozszerzanie diety to bywają "cofki" przy przebieraniu takiego delikwenta [emoji23]

Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka
Najtrudniejsze przypadki zaczynają się od łopatek :D

reklama
Destino - czuję się jako tako. Raz lepiej, raz gorzej. Staram się nie narzekać, cieszę się, że coś w domu mogę zrobić. Z objawów to czasem mam mdłości, brzuch mnie pobolewa - czasem więcej, czasem mniej, mam straszny apetyt :D Jutro mam wizytę, w przyszłym tygodniu prenatalne - więc gacie pełne strachu :(:(:(

Do góry