reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

A ja dziś byłam z mężusiem w kinie na Pitbulu .niebezpieczne kobiety .
Polecam .
Śmiałam się do rozpuku na ostatniej scenie....haha mąż pyta mnie z czego się śmiałam a ja na to że tam była identyczna sytuacja jak u nas w domu .
A jak zibaczycie film to się przekonacie jaka ...........haha

reklama
Witajcie dziewczyny

U mnie też padał śnieg, ale jak na lekarstwo

sus - jakbyś mi podała nazwę zamiennika clexanne to bylabym wdzieczna :)

Gabiś - kciukam za jutrzejsze wyniki

Bea - polecam herbatkę z imbirem, miodem, cytryna, mięta i goździkami :) Wracaj do zdrówka

Destino - odpisala opiekunka w sprawie spotkania urodzinowego z Hubertem??

Mam pytanie do ciężarówek, jakie dawki miałyście sterydów, jak zmniejszalyscie dawki i w którym tc ostatecznie odstawilyscie?

Lilia 20161104_155146.jpg

Załączniki

• 20161104_155146.jpg
    20161104_155146.jpg
    478,6 KB · Wyświetleń: 75
Lili odpisala ze możemy przyjechać.

Laski odebralam wyniki. Tsh 7.1, prolaktyna cos kolo 38 a norma do 25. Musze teraz wykluczyc guz jak chcemy dalej myslec o hubercie. Kobity co bym dala za dobrego lekarza [emoji20]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Lili odpisala ze możemy przyjechać.

Laski odebralam wyniki. Tsh 7.1, prolaktyna cos kolo 38 a norma do 25. Musze teraz wykluczyc guz jak chcemy dalej myslec o hubercie. Kobity co bym dala za dobrego lekarza [emoji20]

Witam się dziewczyny

U mnie śniegu jak na lekarstwo ale ja za nim nie przepadam jak muszę chodzić do pracy

Destino kochana strasznie wysokie masz tsh? mówisz o guzie przysadki ? gruczolak moja koleżanka miala ale czy nie powinnaś zrobić prolaktyny po obciążeniu? aby robić tomografie? Kochana trzymam kciuki za Ciebie

Też bym zjadła pizze ale dziś tylko podjadam caly czas i środę mam :-)

Sus tez chcę iść na ten film ale myślałam ze w kinach jest od 14 listopada

Ogolnie to za niska na giza. Ale chcialabym wykluczyc. Tsh duzo za wysokie. Od ponad pol roku usiluje usyabilizowac i mimo lekow nie udaje sie. Cos pan M sie nie sprawdza

Witam się dziewczyny

U mnie śniegu jak na lekarstwo ale ja za nim nie przepadam jak muszę chodzić do pracy

Destino kochana strasznie wysokie masz tsh? mówisz o guzie przysadki ? gruczolak moja koleżanka miala ale czy nie powinnaś zrobić prolaktyny po obciążeniu? aby robić tomografie? Kochana trzymam kciuki za Ciebie

Też bym zjadła pizze ale dziś tylko podjadam caly czas i środę mam :-)

Sus tez chcę iść na ten film ale myślałam ze w kinach jest od 14 listopada
Film jest świetny a jak pisałam ostatnia scana .....z życia forum wzięte ......a raczej bardziej mojego ...
Destino
Tsh
Dużo za wysokie ..Bierżesz euthyrox czy pierwszy raz ci taka tarczyca wyszła ????
Prolaktyna
Nie jest taka zła .Niektóre dziewczyny mają wyniki kosmiczne ...Trzeba zrobić z obciążeniem .
I ciekawostka ...jeżeli wynik jest niedużo podwyższony a taki jest u ciebie , dzień przed pobraniem krwi należy zrezygnować z przytulanek......sex zawyża badanie prolaktyny

Ogolnie to za niska na giza. Ale chcialabym wykluczyc. Tsh duzo za wysokie. Od ponad pol roku usiluje usyabilizowac i mimo lekow nie udaje sie. Cos pan M sie nie sprawdza

No właśnie o tym myślałam ze jest za niska na gruczolaka bo moja koleżanka miala prolaktyne ok 320 a po obciążeniu to juz w ogóle był kosmos ustabilizowala i urodziła zdrową córkę. jesli chodzi o tsh faktycznie bardzo wysokie

Sus pójdę na pewno na ten film i będę bacznie obserwować ta scenę :-)

Wiem Sus. Ani przytulanek nie bylo. Ani zmeczenia. A tsh cos mi nie pomagaja tabletki. Cos jest nie tak bo skacze jak oszalale. Zawsze mialam w granicach normy. W ciazy 5.1 a teraz taki wynik [emoji15] Jestem bardzo zmeczona i sen mi nie wystarcza. Moge spac i spac a cukrzyca wykluczona. Powoli dopada mnie zalamka

reklama
Destino - ja mialam guza przysadki. i ogolnie z prolaktyna bujam sie od 2013t. i powiem i tak ze przy takiej niskiej prl nie wyjdzie raczej nic na rezonansie. Guza pokaze tylko rezpnans z kontrastem z ta najmocniejsza dawka. Mialam robiony kilka razy i guza okazywal tylko jak mialam prl w okolicy 100. Ja np mam wysoka prl zerowa. po tabletce przyrasta malo bo ok 3-4 razy i taki maly przyrost ponoc dla lekarzy to sygnal o guzie. Jesli po tabl prl szybuje w kosmos i przyrasta b duzo to niby jest ta prl czynnosciowa czy jakos tak sie ja nazywa i ona raczej nie powoduje guza i latwo ja zbic tabsami. Ja przerabialam rozne tabletki bo bralam i bromergon i norprolac i dostinex a i tak prl raczej nie udaje mi sie zbic ponizej 50.
Ale na pocieszenie Ci powiem ze i przy wysokiej prl mozna zajsc w ciaze bo sama jestem tego przykladem. w lipcu 2015 prl mialam w okolicach 80 a w sierpniu @ juz nie dostalam i mam teraz o takiego pudzianka
20161112_120441.jpeg

takze glowa do gory. ureguluj tsh to i troche prl powinna spasc przy tym. A jak zajdziesz to duze dawki progesteronu dopoki lozysko nie przejmie funkcji i powinno byc ok. Poza tym prl rosnie tez przez stres a Ty ostatnio mialas go w nadmiarze. Moze to przez to.

i trzymam kciuki za spotkanie z Hubertem[emoji2]

Załączniki

• 20161112_120441.jpeg
    20161112_120441.jpeg
    37,3 KB · Wyświetleń: 464
Do góry