reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
A ja robię pizzę...i to w 4 wydaniach: tradycyjnie z pieczarkami i szynką, z kurczakiem i ogórkiem, z tuńczykiem i kukurydzą i 4 sery. Wpadacie?
Rzecz druga: czy te delikatne pojedyncze pukniecia zawsze w jadnym i tym samym miejscu to dzidzia?
A żeby nie było tak cudnie....dziś u mamy na kawie oczywiście mnie zmuliło i dopadłam do lodówki, zrobiłam sobie kanapkę z kiełbasą, która mega mi zasmakowała...pytam mamy skąd ma taką pyszną bo ja ogólnie za kiełbaskami nie przepadam, a mama do mnie "to z dzika"......
Kiełbasa parzona, nie surowa, zbadana, kupiona, nie jakiś przekręt ale oczywiście już mam czarny scenariusz że zaszkodzilam dzidzi...
No, to spadam w pizzę....

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale smaku narobiłas ale nie będę ciężarowe zazdroscic bo mi dziury się porobią :p
To ja zrobię kebaba :D

Hej ho!

Jutro poniedziałek a ja mam wolne :D

Laseczki, która z Was orientuje się ile trzeba odczekać po braniu Encortonu, żeby zbadać ANA i wynik żeby nie wyszedł sfałszowany?

A u nas Małż wczoraj wyprawiał zaległe imieniny i latałam jak kot z pęcherzem żeby każdemu dogodzić...dziś rodzeństwo zjechało się na obiad, więc znowu stałam w kuchni i usługiwałam ;) a teraz porozwoziłam gości do domów i Małż sprząta wszystko, a ja sobie leżę i pachnę ;) obowiązki wyrównane, bo Małżu siedział dziś z chłopakami i oglądał nagrany jakiś nocny pojedynek mordobicia, a mnie w kuchni pomagała...ciężarna siostra [emoji35] więc nie mam teraz najmniejszego wyrzutu sumienia jak widzę, że obdziera pościel dla gości i wrzuca ją do kosza na pranie albo pucuje kuchnię :) jeszcze ciepłą herbatkę zażyczyłam sobie przed tv i zajadam ciasto[emoji12] life is brutal :D

Foczuś zazdroszczę śniegu :)

Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka

Hej ho!

Jutro poniedziałek a ja mam wolne :D

Laseczki, która z Was orientuje się ile trzeba odczekać po braniu Encortonu, żeby zbadać ANA i wynik żeby nie wyszedł sfałszowany?

A u nas Małż wczoraj wyprawiał zaległe imieniny i latałam jak kot z pęcherzem żeby każdemu dogodzić...dziś rodzeństwo zjechało się na obiad, więc znowu stałam w kuchni i usługiwałam ;) a teraz porozwoziłam gości do domów i Małż sprząta wszystko, a ja sobie leżę i pachnę ;) obowiązki wyrównane, bo Małżu siedział dziś z chłopakami i oglądał nagrany jakiś nocny pojedynek mordobicia, a mnie w kuchni pomagała...ciężarna siostra [emoji35] więc nie mam teraz najmniejszego wyrzutu sumienia jak widzę, że obdziera pościel dla gości i wrzuca ją do kosza na pranie albo pucuje kuchnię :) jeszcze ciepłą herbatkę zażyczyłam sobie przed tv i zajadam ciasto[emoji12] life is brutal :D

Foczuś zazdroszczę śniegu :)

Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka
Hmmm, dałaś mi do myślenia z tym ANA, bo muszę iść na pobranie krwi na ANA i zespół bo w grudniu wizyta u reumatologa....i kurde nie wiem.
U mnie też robienie pizzy przejął mąż. Ja przygotowałam ciasto i dodatki, on nakłada wedle uznania....
Jutro wyniki pappy....brrryyyy.....

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Gabis dajmi na priv przepis na ciasto. Pewnie mieszkasz daleko i nie wpadnę na pizzę choć schrupalabym.

Nafoczka u Ciebie jakie ciasto króluje.

A już myślałam że konine jadlas ;-).

reklama
Do góry