reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
A u nas taka atrakcja za oknem :D muchę zaskoczyło :p

20161113_105257-1.jpg

Załączniki

• 20161113_105257-1.jpg
    20161113_105257-1.jpg
    128,6 KB · Wyświetleń: 70
Doris jakbym wiedziała jak z telefonu dajecie fotki to wyslalabym Ci. Leżę u wzbraniam sie przed grypą a chętnie na spacer poszłabym. Mąż chciałby mnie na zakupy zabrać a ja? -Ja mówię nie.

Ostatnia edycja:
  • Asia ładne widoki.

Dziś już na dłuższy czas mam nadzieję zamykam sezon biegowy bo płuca wyskoczą przy takim kaszlu. Mam stan podgorączkowy i myślę nad schłodzenie się w śniegu.

Ciekawe czy któraś z Was próbowała seksu w śniegu ;-) Sus??

reklama
A ja robię pizzę...i to w 4 wydaniach: tradycyjnie z pieczarkami i szynką, z kurczakiem i ogórkiem, z tuńczykiem i kukurydzą i 4 sery. Wpadacie?
Rzecz druga: czy te delikatne pojedyncze pukniecia zawsze w jadnym i tym samym miejscu to dzidzia?
A żeby nie było tak cudnie....dziś u mamy na kawie oczywiście mnie zmuliło i dopadłam do lodówki, zrobiłam sobie kanapkę z kiełbasą, która mega mi zasmakowała...pytam mamy skąd ma taką pyszną bo ja ogólnie za kiełbaskami nie przepadam, a mama do mnie "to z dzika"......
Kiełbasa parzona, nie surowa, zbadana, kupiona, nie jakiś przekręt ale oczywiście już mam czarny scenariusz że zaszkodzilam dzidzi...
No, to spadam w pizzę....

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry