reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Sus coś mi się wydaje że masz jakąś farmaceutke albo doktorke za klientkę co???

Avita.Tak czuję to mój czas i mam cykora i stresa ;-).

Chciałam jechać do dr P sprawdzić owulację bo po co czas marnować.Dalby mi w razie wu ovitrel i podrasować jajko ALE doktorka nie ma aż do mojego 16dc i zastanawiam się czy przy cyklu ten był31 a wcześniejsze zawsze 33jest sens bo moze byc po ptakach.

reklama
Sus coś mi się wydaje że masz jakąś farmaceutke albo doktorke za klientkę co???

Avita.Tak czuję to mój czas i mam cykora i stresa ;-).

Chciałam jechać do dr P sprawdzić owulację bo po co czas marnować.Dalby mi w razie wu ovitrel i podrasować jajko ALE doktorka nie ma aż do mojego 16dc i zastanawiam się czy przy cyklu ten był31 a wcześniejsze zawsze 33jest sens bo moze byc po ptakach.
Bea jedz. Nawet jak będzie po to zobaczy twoje wyniki, czy jest ciałko, jakie endo a Ovitrelle możesz też wziąć po owu na lepszy rozwój cialka a w ostateczności przepisze leki na zaś :*
Sus dzięki :* ale wiesz ze to juz było napisane ?:D oprócz wit E :p
Czyżby sobota?... i ręczna robota :D

Dziewczyny, chyba fałszywy alarm i startuje w biegu razem z Bea i Sus :) dzisiaj nie widze cienia, a powinien byc mocniejszy..

Bertha właśnie te cienie cieniste to teraz często nam wychodzą.Ja im już nie ufam. Wolę widzieć takie krechy jak Liluli i wtedy wiem że jutro nie zniknie.
Szkoda ale nie smutaj się.

Nafoczka dobra rada. Zabrać Cię po drodze?? Mleczko sciagaj już od dziś to będzie zapasik.

reklama
O tesknicie zamna widze:) ją wracam do żywych kończę jelitowke mała konpie. Poza tym zero nowości za tydzień mam dwie wizyty to będzie się działo... A tak to nic nowego.
Sus mam pytanie jak nie chcesz nie odpowoadaj. Chciałam zapytać czy wy się jeszcze staracie ? Czy odpuszczacie? Botroche się poglubilam. Jakieś decyzję ?

Do góry